Beroemdheden

Wie is Rain Florence? Wiki, leeftijd, lengte, echtgenoot, vermogen

Wie is Rain Florence?

Kortom, Rain in een internetsensatie; ze uploadde de video van het klysmaproces op haar YouTube-kanaal, dat aandacht kreeg van H3H3 Production YouTube-kanaalauteurs, en ze maakten een reactievideo op Rain Florence. Hierna werd Rain een internetster.

Er gebeuren geweldige dingen op https://t.co/fJBc6BJROv Deze maand ga ik een echte fruitbikini ontwerpen en me verdiepen in WIM hof diepe ademhalingstechniek pic.twitter.com/nrR6wRXIrG

— Regen Florence (@RainFlorence1) 26 maart 2018

Dus, wil je meer te weten komen over Rain Florence, van haar kindertijd tot de meest recente carrière-inspanningen, en ook over haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je kennis laten maken met deze YouTube-sensatie.

Rain Florence Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Rain Florence werd geboren op 13 mei 1983 in Texas, VS; helaas heeft ze niets onthuld met betrekking tot haar jeugd, zoals de namen van haar ouders en hun beroepen, of ze broers of zussen heeft of dat ze een alleenstaand kind is, en om verder te spreken over haar geheimzinnige karakter, heeft Rain ook heeft niets bekendgemaakt over haar educatieve achtergrond. Hopelijk verandert ze van gedachten en begint ze meer informatie uit haar leven te delen voordat ze een YouTube-ster werd.

Regen Florence

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

Het officiële YouTube-kanaal van Rain is gesloten vanwege ongepaste inhoud die ze heeft geüpload. Voordat ze echter werd verbannen, had ze honderdduizenden abonnees. Ze werd beroemd vanwege haar orthodoxe levensstijl, zoals het promoten van uitgebreide borstvoeding zoals ze haar zoon zou geven die nu vijf jaar oud is, daarna de urinetherapie, het maken van een video waarin ze een beker vol urine had, en tal van andere vreemde situaties en handelingen. Ze is ook een veganist en nudist, naast vele andere feiten.

Ze kreeg bekendheid na het maken van een hoogst ongepaste klysma-video, die de aandacht trok van H3H3 Productions. Na hun reactie op haar video kreeg Rain meer dan 115 miljoen views op de betreffende video, waardoor ze een ster werd. Haar officiële kanaal werd echter verbannen. Ze is een nieuwe begonnen, onder de naam Bernard Clay , maar ze heeft slechts ongeveer 2.000 abonnees aangetrokken.

Regen Florence Nettowaarde

Rain is een nogal controversiële beroemdheid geworden sinds haar eerste verschijning op YouTube, maar haar populariteit heeft haar rijkdom aanzienlijk vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Rain Florence is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Florence meer dan $ 100.000 bedraagt. Ongetwijfeld zal haar rijkdom verder toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Rain Florence Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Rain heeft de meeste details uit haar leven voor het publiek verborgen gehouden; we zijn er echter nog steeds in geslaagd om enkele interessante feiten over haar te ontdekken. Nou, Rain is een getrouwde vrouw en haar man komt uit Ecuador, maar er is geen verdere informatie over hem beschikbaar. Rain is ook moeder van een zoon, die in haar video's te zien is. Ze geeft hem nog steeds borstvoeding, ondanks dat hij vijf jaar oud is.

Gepost door Regen Florence Aan Donderdag 6 december 2018

Aanwezigheid op sociale media van Rain Florence

Rain's carrière op internet was nogal controversieel, wat ertoe leidde dat ze werd verbannen van YouTube en verbaal werd geslagen door talloze mensen over de hele wereld vanwege haar overtuigingen en acties. Berucht als ze is, heeft ze een Twitter-pagina gelanceerd en heeft ze nu meer dan 4.000 volgers Officiële Pagina . Ze heeft haar recente carrière-inspanningen gedeeld, maar ook enkele van haar interesses, waaronder haar muzieksmaak, naast tal van andere berichten. Ze is niet actief op Facebook en Instagram.

Dus, als je nog geen fan bent van deze controversiële beroemdheid, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is.

Aanbevolen