Rappers

Wie is rapper Young Thug? Zijn Wiki: Nettowaarde, Relatie, Kinderen, Echte naam

Wie is Young Thug?

Jeffery Lamar Williams, beter bekend onder zijn artiestennaam Young Thug, werd geboren op de 16eeAugustus 1991 in Atlanta, Georgia, VS en is een zanger, songwriter en platenproducent, maar is waarschijnlijk het beste als rapper en voor het uitbrengen van mixtapes als Barter 6, Jeffery, Super Slimey en hitsingles als Stoner, Check en Pick Up The Telefoon.
https://www.instagram.com/p/BjjH_VIhlwG/?hl=en&taken-by=thuggerthugger1

Het vroege leven en de kindertijd

Young Thug groeide op als tiende van elf kinderen en bracht zijn jeugd door in de Jonesboro South-projecten in zijn geboortestad, een buurt waar een aantal rappers voortkwamen, waaronder Waka Flocka Flame, 2 Chainz, Ludacris en PeeWee Longway. Tijdens zijn tienerjaren werd Williams van school gestuurd toen hij in de zesde klas zat, en naar de jeugdgevangenis gestuurd waar hij 14 maanden doorbracht.

Carrièrebegin

Over zijn professionele carrière gesproken, die begon in 2011, toen hij zijn, misschien toepasselijke artiestennaam aannam, en de eerste drie delen van zijn mixtape-serie uitbracht, getiteld I Came From Nothing. Na deze releases trok Young Thug de aandacht van de beroemde rapartiest Gucci Mane, die hem in 2013 tekende bij zijn platenlabel 1017 Brick Squad Records, wat het begin van zijn populariteit markeerde. Dat jaar bracht hij zijn eerste grote project uit en zijn vierde mixtape getiteld 1017 Thug, die veel positieve recensies kreeg van muziekrecensenten en hem prees om zijn originele en unieke stijl. Bovendien werd het opgenomen in verschillende 'best-of'-lijsten en albums voor 2013, met als meest opvallende Pitchfork Albums of the Year: Honorable Mention en Complex's The 50 Best Albums of 2013. Thug kreeg ook lof van het tijdschrift Rolling Stone en The Guardian. voor zijn prestaties. In hetzelfde jaar bracht hij twee niet-album singles uit, 2 Bitches en Stoner, die door de RIAA goud werden gecertificeerd. Beide singles hadden ook kritiek succes en werden geremixt door andere artiesten, waaronder Waka Flocka Flame, Nicky Minaj, Jim Jones en Jadakiss. Verder was hij te horen op een paar nummers op Metro Boomin's album 19 & Boomin, en trad hij op tijdens Fool's Gold Day Off-show in Miami, samen met collega-rappers Danny Brown, Trick Daddy en Travis Scott.

Wat zeg je??

Gepost door jonge misdadiger Aan dinsdag 2 mei 2017

Beroemd worden

In 2014 werkte Young Thug samen met tal van artiesten, waaronder Kanye West, Chief Keef en Rich Homie Quan, en werkte hij samen met Metro Boomin om in hetzelfde jaar een gezamenlijk album uit te brengen getiteld Metro Thuggin, dat ook positieve recensies ontving. Het nummer Eww werd door XXL uitgeroepen tot een van de vijf beste nummers van de week. Rolling Stone noemde Young Thug 'de meest opwindende nieuwe stem van hiphop en de nieuwe kroonprins van hiphop'.

Commerciële mixtapes

De echte doorbraak van Young Thug kwam het jaar daarop, toen zijn commerciële debuutmixtape Barter 6 uitkwam, met een piek op nummer 22 op de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst - inclusief de hitsingle Check - die gouden certificering door de RIAA behaalde, en een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen. In hetzelfde jaar bracht hij de mixtape Slime Series en Slime Series 2 uit, terwijl het derde deel van de mixtape-serie in het volgende jaar uitkwam en nummer 7 bereikte op de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst. Zijn volgende grote succes kwam met de mixtape Jeffery, die piekte op nummer 8 op de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst; al deze mixtapes bleken enorme kritische en commerciële successen te zijn. Om verder te praten over zijn muzikale carrière, bracht hij in 2017 nog een solo-mixtape uit genaamd Beautiful Thugger Girls, en een gezamenlijke mixtape met rapper Future genaamd Super Slimey. Meest recentelijk was hij te horen op Camila Cabello's single Havana, een van de grootste hits van het jaar.

https://www.instagram.com/p/BjvGbkuB5Gt/?taken-by=thuggerthugger1

EP's

Ook in 2017 bracht Young Thug zijn debuut-EP uit in samenwerking met Carnage, getiteld Young Martha, met hitsingles als Liger en Homie. In het volgende jaar kwam zijn tweede EP Hear No Evil uit met de hitsingle Anybody, met Nicki Minaj, die zijn populariteit zeker verder verhoogde.

Alles wat ik zie/wil pic.twitter.com/14cp84odJY

— Young Thug ひ (@youngthug) 30 maart 2017

Het vermogen en vermogen van Young Thug

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Young Thug is, vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat de totale omvang van zijn vermogen meer dan $ 3 miljoen is, opgebouwd door zijn succesvolle betrokkenheid bij de muziekindustrie als hiphopartiest sinds 2011. Hij heeft ook zijn rijkdom vergroot door samenwerking met een aantal van andere succesvolle muzikanten. De activa van Young Thug omvatten zijn huis in Buckhead, Atlanta, waar hij momenteel woont.
https://www.instagram.com/p/Bj_2hqKhx-p/?taken-by=thuggerthugger1

Unieke modestijl

Young Thug staat bekend om zijn originele en unieke stijl, die afwisselend wordt beschreven als onvoorspelbaar, excentriek en fysiek voornamelijk bestaat uit dameskleding, die hij het liefst draagt ​​sinds zijn 12e. Zijn excentrieke mode volgt zijn authentieke vocale stijl, en hij kan regelmatig op zijn Instagram-account te zien met gelakte vingernagels, strakke jeans of een kinderjurkje als overhemd.
https://www.instagram.com/p/BiqFW1aBD7V/?hl=en&taken-by=thuggerthugger1

Persoonlijk leven, lichaamsafmetingen en filantropie

Als het gaat om zijn persoonlijke leven, is Young Thug sinds 2015 verloofd met Jerrika Karlae, die een badpaklijn heeft ontworpen. Hij heeft ook zes kinderen bij vier vrouwen; drie jongens en drie meisjes.

GROTE STEMMING: @Liljamez pic.twitter.com/wsiS8U7h4l

— Young Thug ひ (@youngthug) 28 oktober 2017


Over zijn uiterlijk gesproken, Young Thug is een van de grotere rappers met een lengte van 6 voet 3 inch (191 cm), en zijn gewicht zou rond de 170 lbs (76 kg) zijn.

Young Thug staat bekend als een zeer liefdadig persoon, die sinds 2016 actief is als onderdeel van de #fightpovertyagain-campagne.

Bekijk dit bericht op Instagram

??? wie willen jullie zien hoppen op de baan met thugger?

Een bericht gedeeld door jonge misdadiger (@youngthug) op 16 april 2018 om 12:05 uur PDT

Juridische problemen

Sinds zijn betrokkenheid bij de muziekindustrie is Young Thug betrokken geweest bij een aantal problemen met de wet, beschuldigd van verschillende strafbare feiten zoals drugs- en wapenbezit. Hij werd uiteindelijk gearresteerd voor het bezit van een vuurwapen in Brookhaven, Georgia in september 2017, maar werd later die maand vrijgelaten na het betalen van een borg.

E.B.B.T.G

Gepost door jonge misdadiger Aan Vrijdag 5 mei 2017

Aanwezigheid op sociale media

Naast zijn betrokkenheid bij de muziekindustrie, is Young Thug in zijn vrije tijd actief op veel van de meest populaire sociale-mediasites, waaronder zijn officiële Instagram profiel en zijn officiële Twitter rekening. Bovendien heeft hij ook zijn officiële Facebook pagina , waarop hij aankomende projecten en concerten aankondigt.

Aanbevolen