Acteurs

Wie is de ex-vriendin van Ray Liotta, actrice Jill Marie Jones? Haar biografie: echtgenoot, nettowaarde, baby, ouders, familie

Wie is de ex-vriendin van Ray Liotta, actrice Jill Marie Jones?

Geboren op de 4evan januari 1975, in Dallas, Texas, VS, Jill Marie Jones is een 43-jarige Afro-Amerikaanse actrice, danseres en voormalig cheerleader, die misschien het best bekend is van haar significante aanwezigheid als Antoinette 'Toni' Childs-Garrett in de UPN - TV-geproduceerde comedyserie getiteld Girlfriends. Ze heeft gedurende haar hele carrière een aantal andere rollen gehad in verschillende films en tv-shows en is sinds 2000 actief in de vaak lucratieve acteerwereld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb veel WILLEN, maar heel weinig BEHOEFTEN ... we zouden allemaal het verschil moeten weten. Als je vanmorgen wakker werd en dit kunt lezen, ben je #Blessed? Gelukkige maandag?

Een bericht gedeeld door Jill Marie Jones (@itsmejillmarie) op 4 juni 2018 om 8:41 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Er is momenteel geen informatie over haar vroege jeugd, inclusief de namen en beroepen van haar ouders, en blijkbaar heeft Jill geen broers en zussen. Het is echter bekend dat ze opgroeide in haar geboorteplaats, toen ze naar de Duncanville High School ging, en na haar toelatingsexamen naar de Texas Woman's University, waar ze in 1996 afstudeerde. Het is niet bekend wanneer ze precies geïnteresseerd was in wat ze doet. vandaag, hoewel er het feit is dat ze een talent had voor cheerleaden tijdens haar opleidingsjaren, wat ze later tot een winstgevende roeping maakte.

Hey Brutha van dezelfde Mutha! Het is een vroege #tbt ... maar zag deze foto van mij en mijn broer en ik wilde delen❤️ Sweet Dreams my LOVEs & Good Night?

Gepost door Jill Marie Jones Aan Donderdag 31 december 2015

Carrière

Onmiddellijk na haar afstuderen begon Jill een modellencarrière na te streven. Allereerst was ze twee jaar werkzaam als cheerleader voor het Dallas Cowboys American Football-team, daarna ging ze een jaar door naar het Dallas Mavericks-basketbalteam, voordat ze met de United Service Organization op tournee ging door Korea, Israël, Egypte en Japan. en het Amerikaanse ministerie van Defensie. Ze wordt ook herinnerd voor haar optredens in het Monday Night Football-evenement en The Miss Texas Pageant. Uiteindelijk verhuisde Jill naar Los Angeles om haar acteercarrière fulltime voort te zetten, na de kleine rol die ze in 2000 had in City Guys, als cheerleader-kapitein. In hetzelfde jaar kreeg ze de rol die waarschijnlijk haar belangrijkste contract is tot vandaag, als Antoinette 'Toni' Marie Childress Garrett in 137 afleveringen Girlfriends, van 2000 tot 2006. In de loop van de volgende drie jaar had ze verschillende minderjarige rollen, die allemaal in films waren, voordat in 2010 haar volgende tv-serierol kwam, als Gillian in Gillian in Georgia, die dit keer de hoofdrol was, en dus een zware bijdrage aan haar carrière. Sindsdien is ze te zien in nog een paar shows, waaronder Sleepy Hollow en Ash vs Evil Dead, en vanaf medio 2018 is ze betrokken bij een postproductie-podiumfilm.

hou van het leven

Wat betreft het romantische leven van de cheerleader en actrice, Jill heeft een behoorlijk aantal openbare relaties gehad. Toen hem werd gevraagd naar de deugden die een persoon nodig heeft om ze als 'huwelijksmateriaal' te beschouwen, zei Jill: 'Eerlijkheid in de eerste plaats. Niet alleen eerlijkheid naar de ander toe, maar ook eerlijkheid naar jezelf, want soms willen we bepaalde dingen van een huwelijk, maar wat we willen en wat ons echt gelukkig kan maken zijn twee verschillende dingen.” Haar eerste publieke relatie was met de acteur Bryce Wilson in 2005 tot maart 2006, daarna met Ray Liotta in 2006, wat naar verluidt ongeveer vijf maanden heeft geduurd. Er is geen informatie over met wie ze de komende zeven jaar een relatie heeft gehad, maar het is algemeen bekend dat ze in 2013 een relatie had met de Russische muzikant Peter Dranga, die op een bepaald moment in 2014 om onbekende redenen eindigde. Daarnaast waren er geruchten dat Jill ooit zwanger was, maar dit werd snel afgewezen.

Wat is het nettovermogen van Jill Marie Jones?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jill Marie Jones medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Jills opgebouwde rijkdom bijna $ 1 miljoen bedraagt, grotendeels geholpen door haar successen in de entertainmentindustrie, met de grootste bijdrage van haar langdurige aanwezigheid in Girlfriends. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Welterusten liefhebbers? #tbt pic.twitter.com/FldogjrKtA

— Jill Marie Jones (@MsJillMJones) 1 juni 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren actrice, er is geen informatie over haar vitale statistieken, maar haar lengte is 1,73 m. Het lichaamsgewicht van de actrice is onbekend, maar haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als zandloper, terwijl haar haarkleur zwart is en haar ogen donkerbruin. Haar bh-, schoen- en kledingmaten blijven bekendgemaakt.

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve actrices om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, ter wille van de populariteit van de titels waaraan ze werken, en daarmee hun eigen internet. waard. Jill zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze trend, aangezien ze vrij alomtegenwoordig is op de meeste sociale-medianetwerken. Haar Facebook-account wordt momenteel gevolgd door meer dan 64.100 mensen, terwijl haar Twitter-account een aanzienlijk hoger aantal van 131.000+ volgers heeft, en haar Instagram-account wordt actief gevolgd door meer dan 80.000 fans.

Aanbevolen