Producenten

Wie is de ex-man van Reba McEntire, Narvel Blackstock? Zijn Wiki: Nieuw meisje Laura Stroud, Net Worth, Grandchildren, Married

Wie is Narvel Blackstock?

Narvel Blackstock werd geboren op 31 augustus 1956 in Tarrant County, Texas, VS, en is zowel muzikant als voormalig manager, vooral bekend als de ex-echtgenoot van countryzanger Reba McEntire, voor wie hij de meeste tijd als manager fungeerde. haar carrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Narvel Blackstock (@narvelblackstock_) op 5 september 2014 om 19:05 PDT

De rijkdom van Narvel Blackstock

Hoe rijk is Narvel Blackstock? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 5 miljoen, verdiend door succes in de muziekindustrie, vooral omdat zijn voormalige vrouw succes vond toen hij haar manager was. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van muziek

Narvel groeide op in Tarrant County met zijn ouders; toen hij opgroeide, raakte hij zeer geïnteresseerd in muziek, met name countrymuziek die erg populair is in Texas. Omdat hij een carrière in de industrie wilde vinden, leerde hij gitaar spelen, waardoor hij optrad met een paar lokale bands, voornamelijk als steelgitarist en als zodanig trad hij toe tot de band van Reba McEntire. Rond deze tijd, Reba had net een grote doorbraak in de muziekindustrie gekregen, met talloze studioalbums en singles die hoge posities zouden bereiken op verschillende hitlijsten. De band werkte samen met verschillende andere spraakmakende artiesten en Narvel hielp Reba ook met opnames. Uiteindelijk, na zijn scheiding met zijn eerste vrouw, begonnen de twee een relatie, wat uiteindelijk leidde tot hun huwelijk in 1989. In deze periode was Reba al te zien in verschillende publicaties als een van de grootste countryzangers van deze tijd, met liedjes als als How Blue en Somebody Should Leave.

Reba McIntire en Management

Blackstock en McEntire trouwden in een privéceremonie op een boot op Lake Tahoe - Blackstock had drie kinderen uit zijn vorige huwelijk en de twee zouden samen ook een zoon krijgen. Met hun huwelijk besloot het paar om elk aspect van Rebas' carrière in handen te nemen en vormde Starstruck Management dat was ontworpen om haar carrière te helpen beheren. Met de hulp van Blackstock organiseerden ze verschillende tours over de hele wereld en hielpen ze haar om door te gaan met het uitbrengen van countrymuziek. Haar succes ging door tot ver in de jaren negentig, en velen volgden de ontwikkeling van Reba's carrière.

Afbeeldingsbron

Rond deze tijd begon ze ook met acteren en verscheen in tal van films en televisieseries. Ze maakte deel uit van Tremors en een paar andere voor televisie gemaakte films. Ze probeerde ook haar hand op Broadway in een productie van Annie Get Your Gun, de eerste van vele musicals waaraan het paar zou werken. Ze creëerden later een sitcom met de titel Reba, die lovende kritieken kreeg en zou lopen van 2001 tot de annulering in 2007. Ze zouden vele jaren bij elkaar blijven, en hij wordt gecrediteerd voor het helpen van Reba om terug te komen nadat ze een pauze had genomen van de entertainmentindustrie.

Afbeeldingsbron

Echtscheiding en nasleep

In 2015 was de muziekindustrie geschokt toen een gezamenlijke verklaring op de website van Reba aankondigde dat zij en Narvel al een paar maanden gescheiden waren, na 26 jaar huwelijk; ze afgerond een scheiding later in het jaar. Ondanks dat ze nu gescheiden is, beweert McEntire dat ze nog steeds vrienden zijn en dat ze nog steeds close is met de hele Blackstock-familie, inclusief haar stiefkinderen en kleinkinderen. Met hun scheiding nam Reba de volledige controle over het beheer van haar carrière, en ze waagde zich opnieuw aan acteren en muziek. Volgens haar was de scheiding niet haar idee maar wist ze dat er geen wederzijds geluk meer tussen hen was.

Afbeeldingsbron

Later werd gemeld dat Blackstock al was daten televisieproducent en makelaar Laura Putty Stroud, een goede vriend van het voormalige stel. Ondanks dat is er geen kwaad bloed tussen de oude vrienden en werd Reba zelfs op een foto met Laura gezien. Volgens berichten is hij zeer serieus over de relatie en overweegt hij zelfs om te trouwen, hoewel er sinds deze berichten niets is gebeurd.

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat de eerste vrouw van Narvel Elisa Gayle Ritter was, met wie hij in 1973 trouwde en het paar samen drie kinderen kreeg, voordat hij in 1988 scheidde, en een jaar later trouwde hij met Reba McEntire. Van zijn zoon Brandon is bekend dat hij getrouwd is met zangeres Kelly Clarkson, en het paar heeft samen twee kinderen. In totaal heeft hij zes kleinkinderen en zijn vier kinderen, van wie drie uit zijn eerste huwelijk. Het leven van Narvel is sinds de scheiding met McEntire grotendeels onder de radar gebleven en hij probeert zijn privacy te behouden aangezien er geen recente rapporten over hem zijn opgedoken.

Aanbevolen