Acteurs

Wie is Rena Sofer van NCIS? Haar Wiki: Nettowaarde, Huis, Getrouwd, Kinderen, Affaire

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Rena is de dochter van de conservatieve joodse rabbijn Martin Sofer, en zijn vrouw Susan, die als hoogleraar psychologie werkte. Ze groeide op in Pittsburgh, Pennsylvania, waar ze woonde tot haar ouders scheidden, en verhuisde toen met haar vader naar New Jersey, en ging naar de Frisch School, en later naar de North Bergen High School, waar ze zich inschreef. Vervolgens schreef ze zich in aan het Montclair State College.

afbeeldingsbron , Rena Sofer in een andere wereld soapserie

Carrièrebegin

Rena kreeg haar start als actrice met de rol van Joyce Abernathy in de soapserie Another World in 1987, en het jaar daarop begon ze Amelia 'Rocky' McKenzie Domecq te vertolken in de soapserie Loving (1988-1991), terwijl ze in 1992 haar eerste filmoptreden in het romantische drama A Stranger Among Us, met Melanie Griffith en Eric Thal in de hoofdrol. Geleidelijk verbeterden Rena's vaardigheden en kreeg ze meer zelfvertrouwen en was ze klaar voor grotere rollen.

Stijging naar bekendheid

Het was in 1993 dat Rena haar eerste aanraking van glorie voelde toen ze werd gekozen voor de rol van de buitensporige Lois Cerullo in de soap General Hospital, die de rol voor de komende drie seizoenen vertolkte en vervolgens bij verschillende gelegenheden verscheen als gastster in 1997. De rol vierde haar als actrice en won haar een aantal prestigieuze prijzen, waaronder de Daytime Emmy Award in de categorie Outstanding Supporting Actress in een dramaserie en Soap Opera Digest Award in de categorie Outstanding Younger Lead Actress. Rena's populariteit schoot door het dak, wat haar in staat stelde nieuwe rollen in populaire producties veilig te stellen. In 1998 werd ze geselecteerd voor de rol van Eve Cleary in de romantische tv-dramaserie Melrose Place, met in de hoofdrol Heather Locklear, Andrew Shue en Courtney Thorne-Smith, en in 2000 brak ze uit van televisierollen om Rachel Rose te spelen in de romantische komedie Keeping the Faith (2000), met Ben Stiller, Edward Norton en Jenna Elfman. Ze keerde terug naar tv-rollen tijdens de vroege jaren 2000, met in series als The Chronicle (2001-2002), Coupling (2003) en Just Shoot Me! (2002-2003).

Carrièredaling

Helaas was haar volgende rol als Marilyn Bauer in de cult-tv-actiedramaserie 24 de laatste in de jaren 2000 die een succes werd. Hoewel ze in verschillende films speelde, zoals Rocky Slide in 2009, en Always and Forever, slaagden de projecten er niet in een snaar te raken bij het publiek. Ze probeerde terug te keren naar tv met de rol van Margaret Allison Hart, maar speelde slechts in zes afleveringen van de veelgeprezen tv-serie.

Carrière heropleving

Rena bewees dat hard werken loont en stopte nooit met het nastreven van een andere grote deal, en in 2013 was haar streven voorbij, toen ze werd gekozen voor de rol van Quinn Fuller in de soapserie De kale en de knappe , en sindsdien verscheen ze in 610 afleveringen, waardoor haar carrière weer op de vrachtwagen kwam, en haar naam werd opnieuw over de hele wereld erkend.

afbeeldingsbron , Rena Sofer over The Bold and the Beautiful

Weet je hoe rijk Rena Sofer is?

Sinds de lancering van haar carrière is Rena te zien geweest in meer dan 60 film- en tv-titels, waarvan sommige extreem populair werden, maar haar vermogen stagneerde niet. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Rena Sofer is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Sofer zo hoog is als $ 3 miljoen.

Kent u Rena's persoonlijke leven, zaken, huwelijk, echtgenoot, kinderen?

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, is Rena vrij open over haar meest intieme details; ze heeft details over haar relatie en huwelijken gedeeld met haar fans, meestal via sociale medianetwerken. Rena is sinds 2003 getrouwd met Sanford Bookstaver; het paar heeft samen één kind verwelkomd. Rena was eerder getrouwd met Wally Kurth, die haar co-ster was in het General Hospital, maar slechts twee jaar van 1995 tot 1997, en had samen een kind voor hun scheiding.

#Gezondheidszorgkiezer pic.twitter.com/p7VFZy4c7V

- Rena Sofer BoycotNRA (@RenaSofer) 1 februari 2018

Internetpopulariteit

Rena is behoorlijk populair geworden op de sociale mediaplatforms, vooral Twitter en Instagram. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 50.000 volgers, met wie ze evenementen van haar heeft gedeeld priveleven , vooral foto's van haar en haar dochters. Ze is ook actief op Twitter met meer dan 30.000 volgers, waarop ze haar persoonlijke mening uitspreekt, vooral haar gedachten over president Donald Trump . Dus, als je nog geen fan bent van deze bekroonde actrice, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen