Journalisten

Wie is verslaggever Marty Smith van ESPN? Zijn Wiki: Hoogte, Salaris, Vrouw, Netto waarde, Bio, Feiten, Familie, Getrouwd

Wie is Mart Smit?

Marty Smith werd geboren op 15 april 1976 in Pearisburg, Giles County, Virginia, VS, en is een sportjournalist, vooral bekend bij de wereld vanwege zijn uitgebreide werk voor ESPN, waarbij hij via verschillende shows verslag uitbrengt over NASCAR. Naast ESPN heeft Marty ook gewerkt voor Fox Sports Net, NASCAR.com en SPEED Channel, naast andere prestaties.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ver van het hooiveld…

Een bericht gedeeld door martysmithespn (@martysmithespn) op 11 april 2018 om 10:04 uur PDT

Het vroege leven, gezin en onderwijs

De identiteit van Marty's ouders en details van eventuele broers en zussen blijven onbekend voor het publiek, maar hij groeide op met liefde voor voetbal en zijn interesse in sport in het algemeen ging over in zijn volwassenheid. Na het toelatingsexamen van Giles High School, schreef Marty zich in aan het Carson-Newman College in Jefferson City, maar stapte later over naar Radford University, omdat hij een kans wilde hebben om zijn basketbalvaardigheden te laten zien.

Carrièrebegin

Nog voordat hij zijn opleiding afrondde, begon Marty ervaring op te doen als sportjournalist door de voetbalwedstrijden voor de kranten in Roanoke en Lynchburg te verslaan. Deze ervaring was genoeg om hem een ​​plekje bij NASCAR te bezorgen. com. Hij werd uiteindelijk een senior schrijver voor de online publicatie, waarin NASCAR-evenementen werden behandeld, maar naarmate zijn carrière vorderde, namen ook zijn ambities toe en hij kondigde aan dat hij NASCAR.com zou verlaten.

SportsCenter Sunday Conversation met de 2014 Cup Champion. Gefeliciteerd @KevinHarvick, @TonyStewart en iedereen @StewartHaasRcng.

Gepost door Marty Smith Aan Vrijdag 21 november 2014

Stijging naar bekendheid

Het verlaten van NASCAR.com was een nogal slimme carrièrestap voor Marty, aangezien hij al snel werd aangenomen door Fox Sports Net als sportanalist. Een aantal jaren diende hij in de functie en verbeterde hij zijn vaardigheden totdat ESPN op zijn deur klopte. Het was in 2006 dat hij voor het eerst deel uitmaakte van ESPN en natuurlijk verslag uitbracht over NASCAR - van 2007 tot 2014 was Smith de leidende NASCAR-reporter voor SportsCenter en NASCAR Now laat zien, hoewel zijn rol veranderde toen ESPN ervoor koos om hun samenwerking niet uit te breiden met NASCAR. In die jaren werd Marty een sterreporter en een van de meest populaire ESPN-sportjournalisten; sinds 2014 heeft hij gerapporteerd over andere sporten, waaronder universiteitsvoetbal, NFL, NBA, universiteitsbasketbal en NASCAR, maar alleen als verslaggever voor SportsCenter, terwijl de pre-raceshow werd geannuleerd. Zijn harde werk en toewijding wierpen zijn vruchten af ​​in de afgelopen jaren, toen hij zijn eigen show Marty Smith's America kreeg, die in augustus 2017 begon en wordt uitgezonden op ESPN2.

Voortdurend succes

Zijn eigen show werd behoorlijk populair, omdat hij een aantal sportsterren interviewde, zoals Christiano Ronaldo, Paul George, Rory McIlroy, Tim Tebow en Cam Newton en vele anderen. Verder reisde hij de hele wereld over om reportages te maken over verschillende sportevenementen, maar dat heeft niet alleen te maken met Marty's betrokkenheid bij ESPN, want hij is ook te horen op ESPN Radio, in de show Marty and McGee. Marty heeft ook een bijdrage geleverd aan een aantal andere ESPN-shows, waaronder NASCAR Nation, 30 for 30, The Dan Le Batard Show, The Will Cain Show en Golic and Wingo, onder andere, terwijl hij ook deel uitmaakte van de documentaire I Am Dale Earnhardt, dat het levensverhaal vertelt over de grote The Intimidator, de legendarische NASCAR-racer.

Weet je hoe rijk de prominente sportjournalist Marty Smith is?

Na zo lang toegewijd te zijn aan sportjournalistiek, heeft Marty een behoorlijke hoeveelheid rijkdom voor zichzelf verdiend. Sinds hij zijn carrière startte bij een kleine krant in Roanoke, is hij vooruitgegaan en is hij uiteindelijk bij ESPN terechtgekomen, waarmee hij recentelijk een nieuw meerjarig contract heeft getekend. Het was echter niet altijd een gemakkelijke reis, maar het heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Marty Smith is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Marty Smith zo hoog is als $ 2 miljoen, terwijl zijn jaarsalaris nu ongeveer $ 250.000 is. Best indrukwekkend, vind je niet?

18 jaar met deze schoonheid.
Ze maakt me elke dag een betere man.
Gelukkige verjaardag, @la1nster . pic.twitter.com/56lB4Tr5JO

- Marty Smith (@MartySmithESPN) 20 mei 2018

Weet u of Marty Smith getrouwd is, wie zijn vrouw is?

Als je ooit een vraag aan jezelf hebt gesteld waarin je je afvroeg of Marty getrouwd is, dan zullen we je een antwoord geven. Ja, Marty Smith is getrouwd met Lainie Smith; ze zijn nu 18 jaar samen, maar de exacte datum van hun huwelijk is onbekend bij de media. Het echtpaar heeft samen drie kinderen en hij heeft vaak foto's van zijn gelukkige gezin gedeeld op zijn sociale media-profielen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geweldige dag met mijn lieve familie, geselen op de ijsbaan. #MartyBirthdayParty

Een bericht gedeeld door martysmithespn (@martysmithespn) op 15 april 2018 om 16:38 PDT

Marty Smith Lichaamsmaten, lengte en gewicht

Helaas blijven persoonlijke informatie zoals lengte, gewicht en vitale statistieken voorlopig onbekend in de media. Ik denk dat we alleen kunnen wachten tot dergelijke details in de nabije toekomst naar boven komen wanneer Marty's naam nog populairder wordt dan nu, en informatie zoals deze en de identiteit van zijn ouders en broers en zussen in de media verschijnen. Hoe dan ook, hij heeft bruine ogen en lichtbruin haar.

Is Marty Smith op sociale media?

Sinds de lancering van zijn professionele carrière is Marty erin geslaagd zijn populariteit uit te breiden naar sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram, die hij gebruikt om zijn werk te promoten, maar hij heeft ook enkele details uit zijn persoonlijke leven gedeeld. Op zijn officiële Twitter-account heeft Marty bijna 250.000 volgers, met wie hij enkele van zijn meest recente werk heeft gedeeld, maar ook belangrijke gebeurtenissen uit zijn leven. Veel van zijn tweets zijn viraal gegaan, zoals zijn verslag over coach Nick Saban

Dit is het grappigste verdomde verhaal over Nick Saban ooit. Het kan me niet schelen wie je bent. https://t.co/j2HSU2rxBs

- Marty Smith (@MartySmithESPN) 13 juni 2018

en zijn verhaal over de coach Scott Frost, naast vele andere berichten, die je allemaal op zijn officiële pagina kunt zien.
Hij is ook een zware Instagram-gebruiker en zijn officiële pagina heeft meer dan 35.000 volgers, die kunnen genieten van Marty's berichten vanuit zijn werk en zijn ouderlijk huis. Hij heeft foto's gedeeld van verschillende bestemmingen, zoals Parijs en zelfs CMA Awards.

Bekijk dit bericht op Instagram

Waardeer mijn jongens @AltonLane voor het klaarmaken van de #CMAAwards rode loper. Ga chef.

Een bericht gedeeld door martysmithespn (@martysmithespn) op 8 november 2017 om 15:56 uur PST

Marty is ook geen onbekende op Facebook, waarop hij meer dan 20.000 volgers heeft. Hij heeft zijn werk gepromoot, voornamelijk zijn interview met de voetballer Christiano Ronaldo, naast vele andere verhalen die hij op zijn officiële Facebook-pagina heeft gedeeld.

Aanbevolen