Internetsterren

Wie is Ricky Berwick? Zijn Wiki: Leeftijd, Ouders, Ziekte, Vrouw, Netto waarde

Wie is Ricky Berwick?

Ricky Berwick werd geboren op 23 april 1992 in Canada en is een internetster, vooral bekend om zijn komische YouTube-video's, maar hij heeft ook de aandacht getrokken vanwege zijn handicap die zijn bewegingsvrijheid beperkt. Zijn officieel YouTube-kanaal heeft meer dan een miljoen abonnees.

Bekijk dit bericht op Instagram

WIE DROEG HET BETER? @keem5tar of @rickyberwick ?

Een bericht gedeeld door Ricky Berwick (@rickyberwick) op 24 mei 2018 om 17:59 uur PDT

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Ricky, geboren met het Beals-Hecht-syndroom, is de zoon van Barbara en Devon Berwick. Zijn ziekte is genetisch, veroorzaakt door mutaties in het FBN2-gen, dus zijn armwijdte is groter dan zijn lengte en hij heeft erg lange vingers en tenen. Hierdoor bracht Ricky zijn jeugd door in een gemotoriseerde rolstoel, en zoals de zaken er nu uitzien, zal Ricky niet in staat zijn om alleen te lopen. Toch nam dit zijn glimlach en gevoel voor humor niet weg, aangezien deze twee dingen hebben hem enorm populair gemaakt. Gelukkig heeft zijn ziekte geen invloed op zijn leeftijd, dus we zullen hem nog jaren hebben, ons aan het lachen maken en genieten van zijn humor.

Gepost door Ricky Berwick Aan maandag 16 april 2018

Youtube kanaal

Ricky begon zijn kanaal in 2007, maar het duurde tot 2016 voordat hij zijn eerste video plaatste. Het zou niets hebben als ik geen keem had, een video die Ricky introduceerde bij mensen over de hele wereld. Hij zong het populaire nummer van Randy Newman, I Wouldn't Have Nothing If I Didn't Have You, als duet met een andere YouTube-ster, Keemstar, met wie Ricky een goede vriend is. Toen hij een paar duizend abonnees en views op zijn kanaal had, plaatste Ricky nog een video, gevolgd door nog een, waardoor hij behoorlijk populair werd. Geleidelijk verbeterde het aantal mensen dat hem volgde van slechts een paar duizend tot honderdduizenden, en met elke nieuwe video werd dat aantal hoger. Enkele van zijn meest populaire video's zijn Fidget Spinners Review, met meer dan zeven miljoen views, dan Buying a Video Game With My Chair dat net iets minder dan zes miljoen views heeft verzameld, dan Boodschappen doen, met vijf miljoen views, McDonalds bestellen, met meer dan drie miljoen, naast vele andere video's die van Ricky een internetsensatie hebben gemaakt. Met zijn duistere komedie heeft Ricky meer dan een miljoen abonnees op zijn kanaal getrokken en zijn video's zijn meer dan 160 miljoen keer bekeken. Hij is er ook in geslaagd zijn populariteit uit te breiden naar andere sociale-mediaplatforms.

Instagram ster

Ricky's officiële Instagram-pagina heeft bijna 300.000 volgers, waarop hij ook een aantal video's heeft geüpload, maar vooral foto's die mensen aan het lachen moeten maken, waar hij behoorlijk succesvol in is geweest, aangezien de meerderheid van zijn fans Ricky omschrijven als een van de grappigste tekens online, ondanks zijn handicap. Hoewel hij geen motorische functies heeft, blijft zijn gevoel voor humor en wil om te leven intact.

Bekijk dit bericht op Instagram

youtube.com/rickyberwick #snacks #rickyberwick #happy #funny #smile #fun #amazing #meme #memes #funnymemes #instagood #likes #followme #tongue #twitter #youtube

Een bericht gedeeld door Ricky Berwick (@rickyberwick) op 6 april 2018 om 9.15 uur PDT

Twitter-sensatie

Ricky, geregistreerd onder zijn geboortenaam op Twitter, heeft bijna 200.000 volgers en veel van zijn tweets gingen viraal, waaronder deze video

Wie woont er op Twitter Under the Sea?

voet @thebranboi & @ybnotv
(Kunst & Animatie door @NickRigamarole ) pic.twitter.com/V6UuBdNI2f

— Ricky Berwick (@rickyberwick) 6 maart 2017

en andere tweets, zoals

zie je weer @Idubbbz

welterusten fam. pic.twitter.com/7zHoh0QFyl

— Ricky Berwick (@rickyberwick) 22 mei 2018

waarin hij verschijnt met iDubbbzTV.

Televisie-uiterlijk

Hoewel hij naam heeft gemaakt op internet, had hij niet veel succes op tv, hij verscheen slechts één keer in april 2017, met in Daniel Tosh's comedyshow Tosh O. Hij had zijn eigen segment getiteld The, that did' t beïnvloeden zijn populariteit op een negatieve manier.

Gepost door Ricky Berwick Aan dinsdag 17 april 2018

Een succesvolle zakenman

Naast zijn internetcarrière heeft Ricky ook een zakelijke carrière gelanceerd, door shirts en hoodies te verkopen op fanfiber.com , die zijn karakter op de voorkant van kleding hebben gedrukt. Dit heeft het vermogen van Ricky grotendeels vergroot.

Ik haat het om iets te beloven, maar hopelijk in het late voorjaar verandert alles. Blijf kijken ?

Gepost door Ricky Berwick Aan maandag 26 februari 2018

Ricky Berwick Netto waarde


Ricky is in korte tijd een sensatie geworden, wat heeft geleid tot een dramatische toename van zijn vermogen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Ricky Berwick is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Berwick zo hoog is als $ 19 miljoen.

Het leven achter de schermen

Als het gaat om Ricky's leven wanneer de camera is uitgeschakeld, zijn er helaas niet veel details. Hij is een kattenliefhebber en heeft twee katten, Shady en Sonny.

Aanbevolen