Ontwerpers

Wie is de vrouw van Rob Lowe, Sheryl Berkoff? Haar Wiki: Leeftijd, Bio, Ouders, Onderwijs, Bruiloft, Sieraden, Netto waarde

Wie is Sheryl Berkoff?

Sheryl Berkoff is een visagiste, die algemeen wordt erkend voor haar werk in de filmindustrie van Hollywood, zoals de films Frankie en Johnny uit de jaren 90 en Glengarry Glen Ross . Als Sheryl Lowe is ze echter waarschijnlijk het best bekend als de echtgenoot van de Amerikaanse acteur Rob Lowe , die wordt geprezen om zijn optredens in films als The Outsiders (1983) en St. Elmo's Fire (1985) en meer recentelijk in de tv-series The Lion Guard en Code Black.

Gelukkige verjaardag aan mijn prachtige en briljante Johnny @ Johnny_L0we . Ik hou van U met al mijn ❤️ pic.twitter.com/Pr2wS3Yiht

— Sheryl Lowe (@Sheryllowe61) 6 november 2014

Het vroege leven, onderwijs en carrière van Sheryl Berkoff

Sheryl Lynn Berkoff werd geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen op de 20eJuni 1961, in Los Angeles, Californië, VS, van gedeeltelijk joodse afkomst, en is van Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit. Er zijn niet veel gegevens beschikbaar over de familie van Sheryl, maar het is publiekelijk erkend dat ze zowel door haar alleenstaande moeder als door een grootmoeder is opgevoed. Over haar educatieve achtergrond gesproken, het is bekend dat Sheryl naar een kunstacademie ging.

Als make-up- en special effects-artiest begon Sheryl haar carrière in Hollywood in het midden van de jaren tachtig. Ze kreeg meer bekendheid in het begin van de jaren negentig, toen ze begon te werken aan meer prominente Hollywood-projecten - haar werk is te zien op Al Pacino en Michelle Pfeiffer in de voor een Golden Globe genomineerde film Frankie and Johnny uit 1991, evenals in de voor een Oscar genomineerde film misdaaddrama Glengarry Glen Ross, met Al Pacino en Alec Baldwin in de hoofdrollen. Sheryl werkte ook aan de veelgeprezen horrorfilm The Vanishing uit 1993, waarvoor ze Jeff Bridges, Kiefer Sutherland en Nancy Travis opdoemde. Tijdens haar carrière in de filmindustrie heeft Sheryl Berkoff meer dan 20 filmcredits aan haar professionele portfolio toegevoegd.

Bekijk dit bericht op Instagram

#roblowe ❤ #sherylberkoff

Een bericht gedeeld door OK. (@lowe_moments) op 15 juli 2016 om 7:51 uur PDT

Sheryl Berkoff en Rob Lowe - Relatie, huwelijk, huwelijk, kinderen

Sheryl en Rob ontmoetten elkaar voor het eerst in het begin van de jaren tachtig, toen ze een relatie had met acteur Emilio Estevez, een goede vriend van Lowe. Hun volgende ontmoeting vond plaats tijdens een speeddatingsessie, maar er gebeurde niets bijzonders, maar in 1989 op de set van Slechte invloed thrillerfilm waarin Rob Lowe de hoofdrol speelde, het lot hen opnieuw verbond, dit keer voorgoed, en de twee begonnen uiteindelijk hun relatie. Na twee jaar daten brachten ze hun relatie naar een hoger niveau en stapten in het huwelijksbootje op de 22ndjuli 1991.

Twee jaar later werd het paar gezegend met hun eerstgeboren kind, een zoon genaamd Matthew Edward Lowe op de 24eSeptember 1993, en twee jaar later verwelkomden ze hun tweede zoon - John Owen Lowe, geboren op de 5eNovember 1995.

Sheryl Lowe-sieraden

afbeeldingsbron

Sheryl dook al op zeer jonge leeftijd in de wereld van het maken van sieraden en gebruikte het als een vorm van zelfexpressie. Ze vond haar inspiratie in het Zuid-Californië van de jaren 70, waar ze opgroeide, wat resulteerde in een unieke verscheidenheid aan kleuren geïnspireerd door de natuur: zand en water.

Nadat ze zich een aantal jaren in interieurontwerp had uitgedrukt en in populaire tijdschriften zoals de Architectural Digest had gestaan, richtte Sheryl zich uiteindelijk op het maken van sieraden. Haar talrijke reizen brachten haar over de hele wereld, waarin ze multiculturele schatten begon te verzamelen, waardoor haar interesse in het maken van sieraden opnieuw werd aangewakkerd, wat resulteerde in het lanceren van een unieke collectie van haar eigen sieraden - Sheryl Lowe-sieraden .

Haar stukken die de geest van de natuur verenigen - helende energie van oceaan- en berglandschappen met een openhartig standpunt - sturen een duidelijke boodschap aan vrouwen om innerlijke kracht te vinden en hun grenzen te verleggen, en bevatten vaak luxueuze kenmerken zoals 14K goud en diamanten . Enkele woordvoerders van Sheryl Lowe sieraden zijn populaire beroemdheden zoals actrices Cameron Diaz en Gwyneth Paltrow, zangeres Gwen Stefani en The Queen of All Media - Oprah Winfrey.

Als toegewijde filantroop en supporter van verschillende vrouwen- en kinderorganisaties, wordt een deel van Sheryl Lowe's verdiensten gedoneerd aan The Women's Alzheimer Movement.

Het vermogen van Sheryl Lowe

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze 57-jarige Amerikaanse kunstenaar tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk Sheryl Berkoff/Lowe is? Vanaf medio 2018 is het volgens gezaghebbende bronnen voorbij $60 miljoen , en rekening houdend met de opbrengst van haar sieraden lijn , die is verkocht via fijne winkelketens zoals Bergdorf Goodman en Neiman Marcus met prijzen variërend van $ 700 tot $ 14.000, is het aannemelijk dat haar rijkdom zal blijven toenemen.

Het openbare profiel van Sheryl Lowe

Sheryl is actief op het sociale medianetwerk Twitter, waar haar officieel profiel heeft meer dan 2.000 volgers verzameld.

Ze heeft een figuur van 1,70 m, weegt ongeveer 62 kg en heeft grijsblauwe ogen en blond haar.

Aanbevolen