Modellen

Wie is de ex-vrouw van Rob Schneider, actrice London King? Haar Wiki: Leeftijd, Hoogte, Netto waarde, Affaire, Nationaliteit, Feiten, Echtscheiding, Familie

Wie is de ex-vrouw van Rob Schneider, actrice London King?

London King werd geboren in 1970 in Wellstone, Ohio, VS, en is een voormalig model en actrice, ook bekend als de ex-vrouw van acteur en komiek Rob Schneider, en als de moeder van zangeres en songwriter Elle King.

Bekijk dit bericht op Instagram

Trotse moeder. Ik heb zelfs gehuild bij de soundcheck. Het is soms moeilijk te verwerken waar haar talenten ons hebben gebracht. ? ? foto cred: @danielmudliar ?

Een bericht gedeeld door Londen koning (@pushlovedoula) op 12 juni 2018 om 13:50 PDT

The Wealth of London King

Hoe rijk is London King? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 400.000, verdiend door succes in haar talrijke inspanningen. Haar vermogen was waarschijnlijk ook verhoogd tijdens haar samenwerking met Rob Schneider, die een geschat vermogen heeft van $ 15 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

London King en ex-man Rob Schneider

emer kenny metingen

Het vroege leven en ontmoeting met Rob Schneider

Londen streefde er op jonge leeftijd naar om actrice te worden en deel uit te maken van de entertainmentindustrie. Ze groeide op met een broer, maar er is heel weinig bekend over haar jeugd en wat ze deed toen ze opgroeide. Voorafgaand aan haar eerste huwelijk was ze ook betrokken bij een relatie waaruit in 1986 een zoon voortkwam, maar er is geen andere informatie bekend. Het is bekend dat ze Rob Schneider in 1988 in Las Vegas ontmoette, en op een spontaan moment binnen drie dagen na hun ontmoeting trouwden ze in Vegas, gevolgd door een jaar later door een dochter te verwelkomen.

Haar huwelijk met Rob duurde niet lang en ze scheidden in 1990. Haar ex-man had twee huwelijken, het eerste in 2002 met Helena Schneider, dat drie jaar duurde. Vervolgens trouwde hij in 2011 met televisieproducent Patricia Azarcoya Arce en ze hebben samen twee kinderen.

De dochter van London en Rob zou voornamelijk bij haar moeder opgroeien, hoewel ze haar vader van tijd tot tijd zou zien. Londen inspireerde haar om haar dromen te volgen en ze besloot een carrière in de muziek na te streven. Dus Elle werd zangeres, songwriter en actrice; ze staat bekend om haar muzikale stijl die een mix is ​​van verschillende genres, waaronder blues, rock, soul en country. Haar nummer Playing for Keeps was het themalied van de serie Move Wives Chicago, en ze won twee Grammy Award-nominaties voor haar single Ex's & Oh's, en toerde ook met tal van spraakmakende muziekacts.

Modellerings- en acteercarrière

Ondanks het abrupte einde aan haar relatie met Rob, bleef King een carrière in de entertainmentindustrie nastreven. Ze begon als model en verscheen in verschillende tv-commercials. Haar blootstelling leidde ertoe dat ze uiteindelijk acteerwerk vond, en de meeste van haar opmerkelijke projecten kwamen in de vroege jaren 2000, met haar eerste optreden in de film A Better Way to Die, geregisseerd door Scott Wiper, en richt zich op een agent die de Chicago verlaat. geweld, maar wordt nog steeds bedreigd door de maffia.

Het jaar daarop werd ze gecast in de komische film Raw Fish, waarin ze de rol van Jade speelde, samen met Brooke Butterfield, Marjorie Campbell en Robert Flanagan. In 2002 werd ze gecast in de film The Calling waarin ze het personage Ruby Jenkins speelde - de film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Michael Redhill, geschreven onder het pseudoniem Ash Wolfe, en met in de hoofdrollen Susan Sarandon en Gil Bellows. King verscheen echter steeds minder in acteerprojecten en stopte uiteindelijk helemaal met acteren. Velen speculeerden dat ze de tijd nam om zich op andere inspanningen te concentreren, omdat acteren niet erg goed voor haar was.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als ik groot ben, wil ik mijn lieve tante Jane zijn. #bijna90 ️

Een bericht gedeeld door Londen koning (@pushlovedoula) op 27 december 2017 om 13:34 uur PST

Gezins- en persoonlijk leven

Londen is voorbij haar relatie met Schneider, hoewel er weinig aandacht is besteed aan haar inspanningen sinds ze stopte met acteren. Ondertussen ontwikkelde ze een relatie met muzikant Justin Tesa, en ze trouwden in 2000, een evenement uitgezonden op sociale media.

Is London King op sociale media?

King is eigenlijk heel actief op de sociale media-website Instagram, waarop ze voornamelijk foto's plaatst van haar dagelijkse inspanningen, plus van zichzelf bij evenementen en reizen naar verschillende locaties. Ze is ook vaak te zien poseren met haar man naast haar. Er zijn talloze andere mensen met de naam London King die te zien zijn op andere websites zoals Facebook en Twitter, maar ze zijn op geen enkele manier met haar verbonden. Haar dochter en haar ex-man zijn ook actief op sociale media, waarbij Elle soms opduikt in sommige posts in Londen. Ze zijn ook actief op Twitter en Facebook.

Aanbevolen