Acteurs

Wie is de vrouw van Rob Schneider, Patricia Azarcoya Schneider? Haar Wiki: Leeftijd, Lengte, Nationaliteit, Nettowaarde, Bruiloft

Wie is Patricia Azarcoya?

Patricia Maya Azarcoya, geboren op 6evan maart 1988, is een Mexicaanse actrice en producer, die bekend werd door haar rol in de sitcom Real Rob. naast haar man, de Amerikaanse acteur Rob Schneider. Ze is ook bekend in Mexico voor een aantal shows die ze heeft geproduceerd.

Bekijk dit bericht op Instagram

#Repost @real_patricia_maya met @get_repost ・・・ Mis @iamrobschneider en mij NU niet op de @sternshow!!! #howardstern #sternshow #realrob #season2 #netflix

Een bericht gedeeld door Rob Schneider (@iamrobschneider) op 22 februari 2018 om 17:15 uur PST

Het vroege leven van Patricia Azarcoya

Azarcoya werd geboren in Mexico-Stad uit Mexicaanse ouders, over wie niets bekend is, noch over haar educatieve achtergrond. Ze verhuisde uiteindelijk naar de Verenigde Staten en kon het Amerikaanse staatsburgerschap verwerven. Van Azarcoya is bekend dat het zowel de Spaanse als de Portugese taal vloeiend spreekt.

De carrière van Patricia Azarcoya

Azarcoya's carrière begon als actrice, met een van haar vroegste projecten in de serie Alkahest. Hoewel haar carrière als actrice in Mexico van korte duur was, hielp het toch haar carrière en ook haar vermogen te vestigen. Na een tijdje als actrice te hebben gewerkt, waagde Azarcoya zich achter de schermen en probeerde ze Mexicaanse televisieseries en shows te produceren. Hoewel haar werk in Mexico een grote hulp was bij het vergroten van haar rijkdom, verhuisde ze naar de VS om haar carrière uit te breiden. In 2007 mocht Azarcoya meewerken aan haar eerste televisieserie El Monchis. Het werd al snel gevolgd door andere shows, waaronder Cuentame Love en Guerra De Chistes. Haar succes als producent werd haar belangrijkste bron van inkomsten en uiteindelijk verhoogde haar vermogen aanzienlijk.

Erg blij om in de @PremiosFenix pic.twitter.com/HP8bNfGRaE

— Patricia Maya (@realpatriciasch) 7 december 2017

De doorbraak van Patricia Azarcoya

In 2015 kwam er een carrièredoorbraak voor Azarcoya toen zij en haar man, Rob Schneider creëerde hun eigen sitcom - Real Rob ; ze speelt de vrouw van Schneider en werkt ook als producer en co-schrijver van de show. Het ging in première op Netflix in december 2015 en draait om het leven van Schneider en haar familie.

Gepost door Patricia Azarcoya Schneider Aan vrijdag 2 maart 2018

Hoewel de show negatieve recensies ontving van critici, werd Azarcoya's optreden geliefd bij de fans. Haar komische timing en humor maakten haar optredens onvergetelijk, sommigen zeiden zelfs dat ze haar man overschaduwt. De show kon nog steeds een aanhang krijgen en kwam zelfs terug voor een tweede seizoen in 2017. De prestaties van de show hielpen haar carrière en ook haar rijkdom. Vandaag de dag is Azarcoya nog steeds actief als actrice en producer en komt ze terug voor een derde seizoen van Real Rob.

Nettowaarde van Patricia Azarcoya

Vanaf 2018 en gebaseerd op gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Azarcoya meer dan $ 1 miljoen, verworven door haar jaren als actrice, producer en schrijver.

Het persoonlijke leven van Patricia Azarcoya

Wat haar persoonlijke leven betreft, Azarcoya is getrouwd met de Amerikaanse acteur Rob Schneider ; de twee gingen zes jaar met elkaar uit tot ze in 2011 trouwden, in een privéceremonie die rustig werd gehouden. Azarcoya en Schneider hebben nu twee kinderen: Miranda Scarlett Schneider, geboren op 16evan november 2012 en Madeline Robbie Schneider, geboren op de 14evan september 2016.

De echtgenoot!!! pic.twitter.com/49dxqXckgD

— Patricia Maya (@realpatriciasch) 25 juli 2018


Afgezien van haar geweldige werk op televisie, is Azarcoya ook een bekende supporter van de Mexican Soccer League; ze is een actieve supporter van Tigres UANL. Azarcoya is ook erg actief op sociale media. Ze heeft een Twitter-account met meer dan 16.000 volgers en een Instagram-account met meer dan 30.000 fans

Echtgenoot van Patricia Azarcoya

Azarcoya's echtgenoot, Rob Schneider, heeft ook een kleurrijke carrière gehad en houdt van het leven voordat ze als koppel bij elkaar kwamen. Schneider werd geboren op 31NSvan oktober 1963 in San Francisco, aan Pila en Marvin Schneider. Hij is een bekende acteur, regisseur, komiek en schrijver die beroemd werd door zijn rol in films als Deuce Bigalow: Male Gigolo, Grown Ups, The Hot Chick en The Benchwarmers. Hij stond ook bekend om zijn verschijning in verschillende films naast Adam Sandler, waaronder 50 First Dates en Bedtime Stories. Hij verwierf ook bekendheid door zijn werken in de tv-serie Saturday Night Live.

Bekijk dit bericht op Instagram

#Repost @iampatriciamaya met @get_repost ・・・ La Familia! @iamrobschneider

Een bericht gedeeld door Rob Schneider (@iamrobschneider) op 28 juli 2018 om 17:35 PDT


Wat het persoonlijke leven van Schneider betreft, is hij drie keer getrouwd en heeft hij drie kinderen. Hij was eerst getrouwd met London King van 1988 tot 1990, wat resulteerde in een dochter, Elle. Schneider's tweede huwelijk was met Helena Schneider van 2002 tot scheiding in 2005. Rob en Azarcoya zijn sinds 2011 getrouwd en hebben samen twee dochters. Ze werken ook samen aan hun sitcom Real Rob.

Aanbevolen