Journalisten

Wie is Robert Costa van Washington Post? Zijn Wiki: Gewichtsverlies, Vrouw, Familie, Opleiding, Netto waarde, Salaris

Wie is Robert Costa van Washington Post?

Geboren op de 14evan oktober 1985 in Richmond, Virginia, VS, Robert Costa is een 32-jarige blanke journalist, misschien het best bekend om zijn rapporten en analyses voor The Washington Post, NBC News en MSNBC. Hij heeft gedurende zijn carrière een aantal andere functies gehad bij verschillende nieuwsbedrijven en was sinds 2010 actief in de soms lucratieve journalistiek.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als het zondag is...

Een bericht gedeeld door Robert Costa (@costareports) op 6 mei 2018 om 14:11 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Robert werd geboren in een familie van beoefenaars van juridische beroepen, aan zijn vader Thomas en moeder Anne-Dillon. Hij groeide eigenlijk op met zijn drie broers en zussen in Lower Makefield Township van Bucks County in Pennsylvania, waar zijn familie al heel vroeg in zijn jeugd naartoe verhuisde. Costa ging naar Pennsbury High School, waar hij in 2004 afstudeerde. Het lijkt erop dat hij al heel vroeg geïnteresseerd was in wat hij nu doet, toen hij interviews begon af te nemen voor de Bucks County Courier Times terwijl hij nog op de middelbare school zat en ongeveer $ 50 verdiende per artikel. Hij gebruikte deze status om verschillende sterren uit te nodigen om op te treden in zijn onderwijsinstelling, waaronder Maroon 5, John Mayer en Eve 6. Ondertussen deed hij ook verslag van lokale professionele sporten voor het studenten-tv-station PHS-TV. Van 2004 tot 2008 studeerde Robert aan de Universiteit van Notre Dame, waar hij afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in Amerikaanse studies. Vervolgens behaalde hij in 2009 ook een master in politicologie aan de Universiteit van Cambridge.

Carrière

Hoewel hij al op meer dan één manier bij de media betrokken was, waaronder zijn eerdere functie bij de Cambridge Union-disbatingvereniging, kwam zijn eerste officiële ervaring als journalist in 2010, toen hij de positie van Robert L. Bartley Fellow in The Wall Street Journal. In hetzelfde jaar kreeg hij zijn eerste fulltime baan als verslaggever voor National Review, een halfmaandelijks tijdschrift dat zich richt op sociale, culturele en politieke zaken. In 2012 verdiende hij de promotie die hem in de functie van redacteur in Washington plaatste. Ondertussen leverde hij ook bijdragen aan zowel CNBC als MSNBC. Tijdens de sluiting van de Amerikaanse federale overheid in 2013 diende Robert gedurende het hele evenement indrukwekkende rapporten in, wat hem de titel van The Golden Boy of the Government Shutdown opleverde. Dankzij de enorme stijging van zijn populariteit die hij ervoer, kon hij een betere positie verwerven, met name bij The Washington Post, en werd hij ondertussen ook politiek analist voor MSNBC en NBC. Vervolgens bracht Robert ook verslag uit over de meest recente presidentiële campagne, waardoor hij een andere bijnaam kreeg - Trump Whisperer - vanwege het enorme aantal interviews dat hij voerde met de huidige Amerikaanse president. Uiteindelijk werd hij benoemd tot vaste moderator van Washington Week, wat zijn huidige functie is.

hou van het leven

Als het gaat om de romantische betrokkenheid van Robert, hoewel hij nu een beroemdheid is, tasten de media in het duister over deze kwestie. Er zijn bepaalde beschuldigingen dat hij al lang getrouwd is en kinderen heeft, hoewel de ster zelf deze beweringen niet heeft toegegeven of weerlegd. Totdat Robert hem zelf heeft onthuld, kan er geen verdere informatie worden gegeven over dit deel van zijn leven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bijpraten met de legendarische tv-producer Kathy O'Hearn, zaterdag op het msnbc-feest

Een bericht gedeeld door Robert Costa (@costareports) op 26 april 2015 om 16:44 PDT

Gewichtsverlies

Hoewel Robert nooit superslank was, was er gedurende een aanzienlijke tijd een aanzienlijke hoeveelheid gewicht op zijn gezicht te zien. Het lijkt er echter op dat Robert er onlangs in is geslaagd zijn lichaamsgewicht te verminderen, al is niet bekend door welke maatregelen. Sommige fans speculeren dat hij een dieet volgde zonder te sporten, terwijl sommigen het tegenovergestelde beweren; de ster zelf heeft niet veel over deze kwestie gezegd, en totdat hij dat doet, zijn de geruchten niet erg geloofwaardig.

Wat is het nettovermogen van Robert Costa?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Robert Costa is, vanaf begin 2018? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Roberts geaccumuleerde rijkdom bijna $ 45 miljoen bedraagt, grotendeels geholpen door zijn talrijke successen in de nieuwsindustrie, de grootste bijdrage afkomstig van zijn langdurige aanwezigheid op MSNBC en NBC. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Lichaams metingen


Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren journalist, is er momenteel geen informatie over zijn vitale statistieken, inclusief zijn lengte en lichaamsgewicht. Zijn haarkleur is lichtbruin en zijn ogen zijn donkerbruin, terwijl zijn voetmaat tot op de dag van vandaag niet wordt bekendgemaakt.

'Hij is iemand die er alles aan doet om tijd vrij te maken voor mensen van een nieuwe generatie die in opkomst is.' South Bend burgemeester Pete Buttigieg op Pres. Obama https://t.co/h10jm2hi9G

- Robert Costa (@costareports) 12 juni 2018

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve journalisten om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, ter wille van de populariteit van de mediabedrijven waarvoor ze werken, en daarmee hun eigen netto waarde. Robert zelf lijkt een regelmatige abonnee van deze trend te zijn, aangezien hij aanwezig is op een paar sociale medianetwerken, hoewel als hij een Facebook-account heeft, deze niet toegankelijk is voor het grote publiek, terwijl zijn Twitter-account bijna 400.000 volgers heeft, en zijn Instagram-account wordt momenteel gevolgd door iets meer dan 4.000+ fans.

Aanbevolen