Beroemdheden

Wie is de echtgenoot van Robin Meade, Tim Yeager? Zijn Wiki: Netto waarde, beroep, baan, etniciteit, kinderen

Wie is Tim Yeager?

Geboren onder het teken Steenbok op de 1NSvan januari 1970, in Charles City, Iowa, VS, Tim Yeager is een blanke financieel secretaresse, maar is absoluut het best bekend bij de wereld als de echtgenoot van de journalist en tv-nieuwsanker voor HLN's ochtendshow getiteld Morning Express met Robin Meade, Robin Mede. Hij heeft ook een aantal persoonlijke successen behaald tijdens zijn soms lucratieve professionele carrière sinds de jaren negentig.

Het vroege leven: opgroeien in Charles City

Tim werd blijkbaar als enig kind in zijn geboorteplaats opgevoed door ouders met niet-gespecificeerde namen en beroepen. Het is niet bekend wanneer hij geïnteresseerd was in wat hij vandaag doet, evenals in zijn jeugdinteresses. Toch is bekend dat hij bij een bepaalde H.E.L.P. bij de juridische dienst heeft gewerkt. kantoor dat was gevestigd in Davenport, Iowa. In zijn jeugd werd hij ook geplaatst als de belangrijkste organisator van de communistische partij in Iowa, dus blijkbaar kreeg hij als adolescente tiener interesse in politiek. Door deze functie kon hij in juli 1993 het Wereldjeugdfestival in Oost-Berlijn bijwonen. Wat zijn opleiding betreft, het is ook een raadsel op welke middelbare school hij zat, hoewel hij geacht wordt in 1988 te zijn afgestudeerd. Later ging hij naar de universiteit van Iowa, waar hij geschiedenis en de Russische taal studeerde. Het is echter niet bekend wanneer hij afstudeerde en met welk diploma hij afstudeerde.

Carrière: een financieel secretaris

Het is niet bekend welke banen Tim had voordat hij de functie van financieel secretaris verkreeg bij UAW (United Automobile Workers) Local 2320 in Chicago, Illinois. Hij behield deze baan tot 2013, toen hij besloot deze om persoonlijke redenen op te geven, op een verzoek dat hij ter goedkeuring stuurde aan het landelijk college van bestuur, dat uiteindelijk werd aangenomen. Hij raakte ook betrokken bij de Anglicaanse en Internationale Peace with Justice Concerns, waarvan hij nog steeds lid is. Dat gezegd hebbende, hij heeft ook enige ervaring als professor, hoewel het exacte onderwerp dat hij doceerde en de locatie waar hij werkte onbekend is. Ten slotte is hij bekend als lid van het Advocacy Center of the Episcopal. Afgezien daarvan is er niets anders bekend over zijn carrière en zijn huidige carrièrepositie is onbekend.

Hij is ook een auteur

Op een bepaald moment in zijn carrière besloot Tim ook zijn geluk als schrijver te beproeven, aangezien hij tot nu toe twee boeken heeft gepubliceerd, getiteld c en The Secret of Falling. Hij heeft echter geen plannen aangekondigd om zijn schrijfcarrière voort te zetten, en het is onbekend hoe goed de twee boeken het commercieel deden.

Liefdesleven: getrouwd met Robin Meade

Wat betreft Tim's romantische betrokkenheid, er is niets bekend over zijn liefdesleven voorafgaand aan zijn openbare relatie. Tim had een relatie met Robin Meade voor een onbepaalde periode voordat hij met haar trouwde op 6 junievan november 1993, dus zijn nu al meer dan twee decennia samen, maar ze moeten nog een kind produceren en hebben geen plannen aangekondigd om een ​​gezin te stichten. Er is geen controverse rond hun vakbond geweest.

Zijn vrouw: een beroemd nieuwsanker

Geboren Robin Michelle Meade op de 21NSvan april 1969 in New London, Ohio, VS, Robin is een journalist en tv-nieuwsanker, vooral populair vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm als presentator van de show met haar naam, Morning Express met Robin Meade op HLN. Ze is ook een voormalige Miss Ohio en een halve finalist in de Miss America-verkiezing (1992), wat bijdroeg aan haar aanvankelijke bekendheid. Ze begon haar uitzendcarrière bij lokale stations in Ohio voordat ze overstapte naar grotere organisaties. Ze is de trotse houder van een regionale Emmy Award voor haar verslaggeving van de botsing in 1995 tussen een trein en een schoolbus in Fox River Grove, Illinois. Zeven mensen werden gedood en meer dan 24 raakten gewond bij het ongelukkige ongeval. Ze werd bovendien genomineerd voor een andere regionale Emmy Award voor haar rapport over manieren om de kans op letsel bij overleefbare vliegtuigcrashes te verkleinen. Robin had veel ervaring opgedaan in het vak en trad in 2001 in dienst bij HLN. Ten slotte bracht ze in 2011 een countrymuziekalbum uit en in 2013 nog een, terwijl bekend is dat Tim de nummers heeft geschreven.

Wat is het vermogen van Tim Yeager?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Tim Yeager medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Tim's geaccumuleerde rijkdom bijna $ 4,5 miljoen is, terwijl zijn jaarlijkse inkomsten meer dan $ 400.000 bedragen, nadat hij zijn fortuin had verdiend als financieel secretaresse en auteur. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Ik bestuur een kleine basboot. Kijk eens wat een coole heer ipiloting! Vandaag voor de eerste keer onze woonboot zelf besturen #howtopark pic.twitter.com/VVJ4JjD3PF

— Robin Meade (@RobinMeade) 15 juni 2015

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de financieel secretaris, zijn lengte is 1,65 m en zijn huidige gewicht is onbekend. Zijn haar is lichtgrijs en zijn ogen zijn donkerbruin, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen als normaal wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waar ze aan werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Tim zelf lijkt niet veel om deze celebrity-trend te geven, aangezien zijn aanwezigheid op de meeste populaire sociale-medianetwerken bijna onbestaande is. Zijn Twitter-account heeft minder dan 1.000 volgers, terwijl er geen Facebook- en Instagram-accounts lijken te bestaan.

Aanbevolen