Websterren

Wie is de ex-vrouw van Roman Atwood, Shanna Riley Now? Haar biografie: leeftijd, lengte, echtscheiding, nettowaarde, opleiding, affaire, single

Wie is Shanna Riley?

Geboren als Shanna Janette Riley op 21 februari 1983 in Salt Lake City, Utah, VS, is ze een internetpersoonlijkheid, misschien wel het best bekend in de wereld als de ex-vrouw van de beroemde YouTube-ster Roman Atwood. Hun huwelijk duurde van 2001 tot 2010, eindigend na Shanna's overspel.

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Shanna bracht haar vroege jaren door in Utah, maar toen ze de middelbare school had bereikt, verhuisde ze naar Licking County, Ohio. Helaas is er geen informatie meer over Shanna's vroege leven, zoals de identiteit van haar ouders en of Shanna broers of zussen heeft of niet. Maar in de toekomst zal Shanna's verleden ongetwijfeld aan de oppervlakte komen en zullen wij de eersten zijn om u hierover te informeren.

Eerste ontmoeting met de populaire komiek, vlogger en YouTuber, Roman Atwood

De twee ontmoetten elkaar op de middelbare school en kort daarna begon een romantische relatie. Roman was toen gewoon een gewone middelbare scholier zonder zelfs maar een hint dat hij een succesvolle komiek zou worden. Het kostte hem jaren om wereldfaam te verwerven en daarvoor werkte hij in de touwfabriek van zijn ouders, Atwood Ropes. Hij begon echter zijn dromen na te jagen in de vroege jaren 2000, en het was in 2006 dat hij zijn grote doorbraak beleefde; hij verkocht zijn zelfgemaakte dvd genaamd The Nerd Herd tijdens The Warped Tour, en de rest is geschiedenis. Hij is een internetsensatie geworden met in totaal 25 miljoen abonnees op zijn twee YouTube-kanalen. Zijn video's hebben meer dan 5,5 miljard views getrokken, wat voor een groot deel zijn rijkdom deed toenemen. Bovendien is Roman een succesvolle filmmaker, aangezien hij recentelijk zijn regiedebuut maakte met Natural Born Pranksters, en hij is een acteur die momenteel aan een aantal projecten werkt.

Populariteit door huwelijk

Hoe dan ook, laten we teruggaan naar hun relatie. De twee kusten elkaar voor het eerst in 1999 en slechts twee jaar later besloten ze in het huwelijksbootje te stappen. Als Roman er niet was geweest, hadden we misschien nooit van Shanna gehoord, aangezien haar oorspronkelijke roeping in het leven tot op de dag van vandaag onbekend is, en het enige waar ze bekend om staat, is haar mislukte huwelijk met Roman. Hoe het ook zij, pas 18 jaar oud hield het paar hun huwelijksceremonie op 17 november 2001 in Licking County. In de volgende zeven jaar verwelkomden de twee hun eerste kind, Noah Vaughn en waren een redelijk gelukkig stel, maar Shanna's overspel maakte een einde aan hun huwelijksleven.

Echtscheiding en het latere leven

Shanna bedroog Roman met een man die deel uitmaakte van de productieploeg van Roman; in 2007, toen hij voor Roman werkte, werd dezelfde man dronken en poepte hij op de oprit van Roman. Een jaar later was Shanna bij die vent. Op het moment dat dit gebeurde, was haar man op vakantie en was hij niet op de hoogte van de affaire, maar toen het nieuws hem bereikte, vroeg hij onmiddellijk een echtscheiding aan. Na twee jaar was hun huwelijk officieel voorbij in 2010, maar de volgende strijd tussen de twee was om de voogdij over hun zoon. De rechtbank bepaalde dat Noah doordeweeks bij zijn moeder zou zijn, terwijl hij in het weekend bij zijn vader zou zijn. Roman gebruikte Noah's schattigheid voor zijn eigen doeleinden, inclusief hem in een aantal van zijn video's op YouTube, en toen Shanna erachter kwam, spande ze een rechtszaak aan tegen Roman, omdat ze niet blij was dat Roman geld verdiende, deels met het geld van hun zoon. populariteit. Helaas voor Shanna oordeelde de rechtbank in het voordeel van Roman. Na de scheiding plaatste haar ex-man een tweet waarin hij zegt dat Shanna een bitch is.

Leuk weetje: mijn ex-vrouw is een teef!

— Roman Atwood (@RomanAtwood) 25 maart 2015


Sinds de scheiding is elk spoor van Shanna verdwenen, omdat ze sindsdien een laag profiel heeft gehouden en ook niet actief is geweest op sociale mediaplatforms.

Weet je hoe rijk de ex-vrouw van Roman Atwood, Shanna Riley, is?

Hoewel er niet veel bekend is over Shanna's professionele carrière, heeft ze een behoorlijk deel van de inkomsten van Roman gedeeld terwijl de twee samen waren. Terwijl het vermogen van Roman nu wordt geschat op meer dan $ 12 miljoen, is Shanna's vermogen ongeveer $ 2 miljoen, verdiend door haar associatie met Roman. Sinds de scheiding is Shanna echter zeker begonnen met een aantal van haar eigen inspanningen, hoewel de media nog moeten uitzoeken wat die inspanningen zijn.

Aanbevolen