Beroemdheden

Wie is het vriendje van Rosanna Pansino vandaag? Wiki Biografie, dating, affaires

Wie is het vriendje van Rosanna Pansino vandaag?

Laten we eerst de vraag beantwoorden wie Rosanna Pansino is, omdat we denken dat velen niet veel over haar weten. Welnu, Rosanna is een populaire YouTuber die haar eigen kanaal runt, waarop ze meer dan 11 miljoen abonnees heeft. Ze heeft inhoud geüpload met betrekking tot haar kookvaardigheden, en je kunt haar verschillende koekjes, cakes en andere lekkernijen zien bereiden.

Dus, nu we weten wie ze is, laten we eens kijken met wie ze aan het daten is. Welnu, volgens rapporten heeft Rosanna een relatie met Mike Lamond, die een e-sportcommentator was maar deze praktijk in 2015 stopte. Het paar is samen sinds november 2018 en hij is vaak te zien geweest in Rosanna's videos , inclusief PANCAKE ART CHALLENGE met mijn vriend !!!, daarna Bakken met mijn vriend! - Fortnite Cake - Nerdy Nummies en vele anderen.

Mike Lamond Wiki: Leeftijd, Jeugd en Carrière

Mike Lamond werd geboren op 4 mei 1987 in Bakersfield, Californië, VS, maar woonde de eerste 11 jaar van zijn leven in Nipomo in San Luis Obispo County, waarna hij met zijn ouders en oudere broer naar Gresham, Oregon verhuisde.

Hij begon met het spelen van videogames toen hij 11 jaar oud was, waarbij hij zich voornamelijk richtte op het realtime strategiespel StarCraft. Zijn liefde voor het spel nam toe en hij begon professionele games te volgen via de streamingdienst GOM TV. Dit moedigde hem aan om een ​​YouTube-kanaal te starten, waarop hij video's zou uploaden met commentaar op de professionele competitie StarCraft: Blood War. Hij begon behoorlijk populair te worden, deels omdat hij 100 video's per maand uploadde. Dit bracht hem onder de aandacht van andere commentatoren en hij begon met hen samen te werken, vooral met Alex Do, beter bekend als de ZvH. Op het hoogtepunt van zijn populariteit in 2015 besloot Mike echter zijn YouTube-carrière te beëindigen en zijn kanaal te beëindigen. Sindsdien is hij niet meer actief in de media, totdat hij met zijn vriendin op haar eigen YouTube-kanaal verscheen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Waarom heb ik mijn YouTube-kanaal verwijderd? Link naar filmpje in mijn bio.

Een bericht gedeeld door Mike Lamond / Husky? (@husky) op 18 mei 2019 om 17:35 PDT

Mike Lamond Netto waarde

Sinds hij betrokken is bij de YouTube-gemeenschap, is Mike nu een nationale ster en zijn succes heeft zijn rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Mike Lamond is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Lamond zo hoog is als $ 3 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Rosanna Pansino Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Rosanna Pansino werd geboren op 8 juni 1985 in Seattle, de staat Washington, VS, en is ook een YouTuber, actrice, bakker en auteur. Ze heeft de serie Nerdy Nummies op YouTube gemaakt, wat haar grote populariteit heeft gebracht.

Haar liefde voor bakken verscheen voor het eerst toen ze nog een kind was; ze stond vaak bij haar oma in de keuken en haar liefde voor koken en bakken groeide alleen maar. Als het op haar opleiding aankomt, studeerde Rosanna af aan de Pacific Lutheran University.

Rosanna Pansino

Voordat ze haar YouTube-kanaal begon, ging Rosanna acteren; echter, na slechts een paar kleine rollen in tv-series als Parks and Recreation en CSI: Crime Scene Investigation, begint ze zich te concentreren op haar YouTube-kanaal.

Aangemoedigd door haar goede vrienden, uploadde Rosanna haar eerste video en kort daarna lanceerde ze de serie Nerdy Nummies, waarin ze gebakken goederen met een nerd-thema maakt. De show heeft haar enorm populair gemaakt en ze heeft nu meer dan 11 miljoen fans, terwijl haar video's ongeveer 2,7 miljard views hebben gekregen. Indrukwekkend, toch? Enkele van haar meest populaire video's zijn HOE MAAK JE EEN DISNEY PRINCESS SISTERS CAKE, MY LITTLE PONNY CUPCAKES en HOE MAAK JE EEN RAINBOW CAKE , onder vele anderen.

Rosanna Pansino Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Rosanna behoorlijk succesvol geworden, wat haar rijkdom alleen maar heeft vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Rosanna Pansino medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Pansino zo hoog is als $ 9 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar rijkdom in de toekomst toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Nieuw haar wie dis? ?

Gepost door Rosanna Pansino Aan vrijdag 24 mei 2019

Relaties voor Mike Lamond

Rosanna heeft niet veel over haar liefdesleven met haar fans gedeeld, vóór Mike, maar we hebben toch enkele interessante feiten over haar liefdesleven ontdekt. In 2016 werd onthuld dat Rosanna een relatie had met acteur Josh Sussman, die vooral bekend is als Hugh Normous in de tv-serie Wizards of Waverly Place, maar hun relatie duurde niet lang en ze braken uiteindelijk omhoog.

Rosanna Pansino Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Rosanna Pansino is en hoeveel ze weegt? Welnu, Rosanna staat op 4ft 10ins, wat gelijk is aan 1,47m, terwijl ze ongeveer 105lbs of 48kg weegt, en haar vitale statistieken zijn 34-24-34 inches. Ze heeft bruin haar en donkerbruine ogen en wordt als heel mooi beschouwd.

Aanbevolen