Acteurs

Wie is Ryan Bergara? Zijn Wiki: Verjaardag, Netto waarde, Vrouw, Affaire, Ouders

Wie is Ryan Bergara?

Ryan Steven Bergara werd geboren op 26 november 1990 in de VS, wat betekent dat zijn sterrenbeeld Schorpioen is en hij is 27 jaar oud. De acteur, die de Amerikaanse nationaliteit heeft, is vooral bekend door zijn rol in Buzzfeed Unsolved, een veelgeprezen webserie waarin hij en zijn collega Shane Madej onopgeloste en mysterieuze misdaadzaken presenteren, uit criminele of bovennatuurlijke gebieden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fotoceptie.

Een bericht gedeeld door Ryan Bergara (@ryanbergara) op 28 juni 2018 om 13:18 PDT

Netto waarde

Dus hoe rijk is Ryan Bergara vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze acteur en regisseur een nettowaarde van bijna $ 1 miljoen, opgebouwd uit zijn carrière als redacteur, regisseur en contentmaker bij BuzzFeed. Hij geeft geen informatie over zijn bezittingen zoals huizen en auto's.

Vrouw, vriendin en affaire

Als het gaat om de relatiestatus van Ryan, gaat hij uit met Helen Pan, met wie hij vaak foto's plaatst, waaronder een bezoek aan San Diego Comic Con in 2017 samen. Vanaf vandaag hebben Ryan en zijn vriendin geen kinderen.

Afbeeldingsbron

berg vriendin 2017

Achtergrond, lengte en opleiding

Als het gaat om de etniciteit van Ryan, is hij van gemengd ras, inclusief Filippijnse afkomst. Ryan, die donker haar en bruine ogen heeft, is 1,75 m lang en weegt 68 kg. Ryan heeft een slank figuur en doet er alles aan om dat te behouden. Over zijn opleiding gesproken, hij was een student van de Chapman University, waar hij van 2009 tot 2013 woonde, en waar hij televisie en radiojournalistiek studeerde met een speciale studie Narrative Television.

Gewoon een jongen en zijn bal.

Gepost door Ryan Bergara Aan maandag 30 april 2018

Carrière

Ryan kwam oorspronkelijk bij BuzzFeed, een van de meest succesvolle online entertainmentkanalen, om als redacteur te werken. Vanaf 2016 begon hij echter te verschijnen in de serie Worth It and Worth It: Lifestyle van BuzzFeed, waarbij de eerste was gericht op twee voedselliefhebbers en hun cameraman die verschillende soorten voedsel uit een brede prijsklasse proberen en ze vergelijken, de laatste een spin-off van de eerste serie. Beide genoemde series kregen over het algemeen positieve reacties en dankzij deze blootstelling aan de media kon Bergara meer fans en aandacht van de media krijgen. In het volgende jaar verscheen Ryan in Ruining History, vergezeld door zijn collega Shane, en het duo vertelt historische gebeurtenissen op een komische en leukere manier.

BuzzFeed: onopgelost

Ryan werd beroemd door de hoofdrol in BuzzFeed Unsolved, verdeeld in verschillende series, eerst in BuzzFeed Supernatural, die zich richtte op de ervaring van hem en zijn collega, een gelovige en een scepticus, terwijl ze spookachtige plaatsen bezoeken en proberen te communiceren met de geesten van de overledene , en zelfs overnachtingen. De serie heeft tot nu toe 35 afleveringen gehad en kreeg een overweldigend positieve reactie van de fans, waardoor Ryan en Shane bekende internetpersonages zijn. Enkele van de plaatsen die het duo bezocht waren Villa Montezuma herenhuis, Ohio State penitentiary, Rolling Hills ziekenhuis en Goatman's Bridge. In de laatste probeerde het duo te communiceren met de Goatman, de vermeende demon die op de brug rondwaart en soms gewelddadige handelingen pleegt jegens passagiers. Daarnaast werkten ze aan een aparte BuzzFeed-serie, BuzzFeed Unsolved: True Crime, in totaal 28 afleveringen, waarin ze spraken over criminele gebeurtenissen zoals het mysterie van de Jamison-familie, de verdwijning van Louis Le Prince, Cleveland torso-moorden, Death of the Isdal Woman, de verdrinking van actrice Natalie Wood, en het verhaal van Jack the Ripper, die de plaatsen bezoekt waar zijn moorden plaatsvonden.

Wie is er klaar om wat cold cases open te breken? Unsolved is nu op een nieuw kanaal, het BuzzFeed Unsolved Network. Klik op de onderstaande link om de première van het seizoen te bekijken! https://t.co/9wGen0e6Zk pic.twitter.com/1mvM2rYtKI

- Ryan Bergara (@ryansbergara) 13 juli 2018

Andere series

Naast het maken van BuzzFeed Unsolved: Supernatural en BuzzFeed Unsolved: True Crime, heeft Ryan verschillende andere Unsolved-series gemaakt, zoals Buzzfeed Unsolved: 3 Horrifying Cases of Ghosts and Demons, een kritisch beoordeelde documentaire waarin hij en zijn collega drie gruwelijke gevallen presenteerden van geesten en demonen, en verkende ze dieper. In BuzzFeed Unsolved: Sports Conspiracies presenteerde hij verschillende complotten in de sportwereld. Het duo noemt zichzelf Ghoul Boys en staat bekend als de internetmeme Hey there, demons. Ik ben het, jongen.

Sociale media

Bergara is actief op het gebied van entertainment en is natuurlijk actief op sociale media zoals Twitter en Instagram, en wordt gevolgd door bijna 150.000 mensen op de eerste en meer dan 365.000 op de laatste. Enkele van zijn recente berichten bevatten een promo voor het laatste seizoen van BuzzFeed: Unsolved, waarin hij poseerde in gevangenenkleding met Madej. Hoewel hij en Madej beste vrienden zijn, wezen sommige mensen erop hoe ze vaak kleine ruzies krijgen, of onbeleefd tegen elkaar zijn, waarop Ryan reageerde met een humoristische tweet: Voor iedereen die vraagt ​​of @shalexandej en ik in orde zijn... nee, we haten elkaar ... jk, we zijn beste maatjes die ervan genieten om elkaar te razen. Elke vijandigheid is gewoon dat we rondlopen. Ik bedoel, kijk naar deze foto, zou je dit soort schijnbare vreugde kunnen faken?? #ghoulboyz4lyfe.

Aanbevolen