Acteurs

Wie is Safiya Nygaard? Hoe oud is zij? Haar biografie: leeftijd, nettowaarde, etniciteit, vriend, ouders

Wie is Safiya Nygaard?

Safiya Nygaard werd geboren op 16 juli 1992 in Chicago, Illinois, VS, en is een komiek, schrijver, actrice en YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend omdat ze aanvankelijk bekendheid verwierf tijdens het maken van video-inhoud voor BuzzFeed. Sindsdien werkt ze aan haar eigen YouTube-kanaal, dat een enorm aantal volgers heeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

kijk ma, ik was in de youtube terugspoelen!! ik zweer het! commentaar? als je me kunt vinden! (hint: ik ben in zware fx-make-up?)

Een bericht gedeeld door Safiya Nygaard (@safiyany) op 6 december 2017 om 10:59 uur PST

De netto waarde van Safiya Nygaard

Hoe rijk is Safiya Nygaard? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 500.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Ze heeft ook theaterwerk gedaan en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Safiya groeide op in Chicago; ze heeft Zuid-Aziatische, Indiaanse, Midden-Oosterse, Spaanse en Kaukasische afkomst. Ze groeide op in het moslimgeloof, maar raakte als kind zeer geïnteresseerd in de popcultuur. Er is heel weinig informatie bekend over haar familie of of ze broers en zussen had - ze ging naar de Whitney M. Young Magnet middelbare school en maakte tijdens haar tijd daar deel uit van The Young Company, evenals het CPS Advanced Arts Education Program in Theatre Kunsten.

Afbeeldingsbron

Amy Allan Gewichtsverlies

Na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de prestigieuze Stanford University, met de nadruk op drama. Tijdens haar studie was ze bij verschillende gelegenheden betrokken bij Ram's Theatrical Society, als hoofdschrijver, regisseur en assistent-producent. Ook nam ze als actrice deel aan verschillende theaterproducties, onder meer in The Crucible, Cat on a Hot Tin Roof en Les Liaisons Dangereuses. Na haar afstuderen begon ze te werken aan de webserie Tiger Dad Comedy, als regisseur, producent en schrijver.

sonny en cher imitators? gelukkig nieuwjaar iedereen! bekijk ~ik kleedde me alsof het 1967 was~, link in bio! opmerking ? als je al gekeken hebt!

Gepost door Safiya Nygaard Aan zondag 31 december 2017

BuzzFeed-carrière en andere inspanningen

In 2015 begon Nygaard samen te werken met BuzzFeed, een digitaal mediabedrijf dat aanvankelijk populariteit verdiende door zijn talrijke popcultuurgerelateerde inhoud, voordat het zich vertakt naar serieuzere journalistiek. Ze liep stage bij videoproductie en in hetzelfde jaar werd ze videocollega en werkte ze aan talloze video-releases van het bedrijf op YouTube. Ze werd een fulltime videoproducent en co-creëerde verschillende shows van het netwerk, waaronder de Ladylike-serie, en hielp BuzzFeedYellow het aantal abonnees aanzienlijk te verhogen.

kijk mama, ik ben nu een youtuber!! dankzij de fijne bros voor het hebben van mij vandaag! ???

Gepost door Safiya Nygaard Aan zondag 14 mei 2017

Ze bleef twee jaar bij BuzzFeed, voordat ze haar vertrek in 2017 aankondigde via de sociale-mediawebsite Instagram, nadat ze al haar eigen YouTube-kanaal had gemaakt dat een aanzienlijke hoeveelheid grip begon te krijgen en het nu fulltime kon beheren. Ze begon meer video's te uploaden naar haar eigen kanaal, voornamelijk bestaande uit beauty en mode en bijbehorende tutorials. Ze staat ook bekend om het maken van uitdagingsvideo's, wat populair is bij tal van YouTube-kanalen. Met meer tijd in haar handen, concentreerde ze zich ook opnieuw op haar acteerinteresses en verscheen ze in een paar projecten; in 2015 maakte ze verschillende optredens als onderdeel van TMI Hollywood, en was ook een productie-assistent voor de aflevering Bitch Please of Revenge of the Commodes.

Priveleven

Het is geen geheim dat Safiya een fervent Harry Potter-fan is en haar liefde voor de popcultuur bracht haar ertoe om met BuzzFeed te gaan werken. Ze vertelt dat ze geen ochtendmens is en drie wekkers moet zetten om wakker te worden. Ze houdt ook van grappen maken, zelfs op BuzzFeed-medewerkers, met de hulp van anderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

HARTELIJK BEDANKT VOOR 500K ABONNEERDERS OP YOUTUBE! ik ben zo dankbaar voor ieder van jullie, ik? jullie allemaal. om de schattige babyfoto's van Tyler zacht te roosteren, kijk op mijn kanaal! link in bio!

Een bericht gedeeld door Safiya Nygaard (@safiyany) op 5 februari 2017 om 15:05 PST


Ze heeft een relatie met Tyler Williams, die ze op de universiteit ontmoette, hoewel ze in die tijd niet uitgingen. Het was pas in 2014 dat ze hun vriendschap nieuw leven inblazen en een paar maanden later begonnen de twee te daten. Ze zei dat hun eerste date naar Disneyland was, en daarom gaan de twee elk jaar naar Disneyland voor hun jubileum. Safiya is geen fan van te strakke jurken, omdat ze zich niet bloot wil voelen als ze een grote maaltijd heeft.

Andere weetjes

Nygaard is ook een fan van verschillende sauzen - haar vriend heeft gezegd dat ze dol is op elke soort saus. Haar favoriete ontbijtgranen zijn Lucky Charms, vooral vanwege de marshmallows die ze tot het einde bewaart. Ze houdt ook van een verscheidenheid aan muziek - haar favoriete artiesten zijn onder meer Britney Spears en Muse. Ze houdt ook van sporten en haar favoriete sportteam is het ijshockeyteam Chicago Blackhawks. Samen met Tyler hebben de twee een huiskat. Afgezien van YouTube is Nygaard ook zeer actief op verschillende sociale-mediawebsites, waaronder Twitter, Facebook en Instagram, en promoot ze haar YouTube-kanaal vaak op alle drie.

Aanbevolen