Journalisten

Wie is Sage Steele? Haar Wiki: Echtgenoot Jonathan Bailey, Ouders, Familie, Nettowaarde, Salaris

Wie is Sage Steele?

Geboren als Sage Marie Steele op 28 november 1972, in de Panamakanaalzone, is ze een sportverslaggever, vooral bekend bij de wereld als presentator van de show SportsCenter On The Road, en als voormalig presentator van NBA Countdown op zaterdag en zondag, van 2013 tot 2017. Ze maakt sinds 2007 deel uit van ESPN.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik zal geen namen noemen, maar IEMAND maakte grapjes over mijn jumpsuit…. is deze outfit ZO slecht?! Ik denk dat het te laat is, want de show is voorbij, maar…..??‍♀️

Een bericht gedeeld door Salie Steele (@sagesteele) op 25 juli 2018 om 16:19 PDT

Het vroege leven, ouders en opvoeding

De dochter van Mona en Gary Steele, een legerfamilie die in de Panamakanaalzone woont, is van Afro-Amerikaanse, Ierse en Italiaanse afkomst. Ze heeft twee broers, Courtney en Chad, en is samen met haar ouders over de hele wereld verhuisd, ook naar Griekenland, België en andere landen, maar keerde terug naar Colorado Springs in de VS toen ze in de zevende klas zat. Ze ging naar de Thomas B. Doherty High School in Colorado Springs, maar na twee jaar verhuisden zij en haar familie naar Carmel, Indiana, waar ze naar de Carmel High School ging, waar ze zich in 1990 liet inschrijven.

Sage schreef zich vervolgens in aan de Indiana University, Bloomington en studeerde af met een Bachelor of Science-graad in sportcommunicatie. 20 jaar na haar afstuderen hield Sage de openingstoespraak bij de aanvang van de bacheloropleiding van Indiana University in 2015, waarbij ze deze prestatie als de grootste eer van haar carrière beschouwde.

Carrièrebegin

Sage begon haar carrière in South Bend, Indiana bij WSBT-TV als sportverslaggever en nieuwsproducent. Ze bekleedde de functie twee jaar tot 1997, toen ze zich aansloot bij WISH-TV, een CBS-filiaal in Indianapolis, Indiana. Ze was een jaar lang de ochtendsportanker en weekdagreporter en rapporteerde over de resultaten van de Indianapolis Colts, Indiana Pacers, Brickyard 400 autoraces en Indianapolis 500, terwijl ze ook rapporteerde over lokale sportteams van hogescholen en middelbare scholen.

Nadat haar periode bij WISH-TV was afgelopen, verhuisde ze naar Tampa, Florida, als sportverslaggever bij het ABC-filiaal WFTS. De volgende drie jaar werkte ze samen met Jay Crawford en Scott Hanson, en werkte ze ook enige tijd bij Fox Sports Florida als verslaggever, voor teams in Centraal Florida, zoals de Tampa Bay Buccaneers, Tamp Bay Lightning en Orlando Magic.

Dus dit is onze @Sportcentrum setup in de ABC/ESPN postgame intvw room..countdown to Gm1 is on! #NBAFINALS @LegsESPN pic.twitter.com/tIehK6W5HP

— Salie Steele (@sagesteele) 6 juni 2013

Stijging naar bekendheid

Saliewerk bracht haar uiteindelijk ergens anders in de VS; ze sloot zich aan bij Comcast SportsNet Mid-Atlantic in Bethesda, Maryland, waar ze werkte als anker en verslaggever bij de show SportsNite van het station, die verslag deed van de sportteams van de regio Washington, DC/Baltimore. Ze bleef op het netwerk tot 2007, toen haar harde werk werd erkend door een van de meest prominente netwerken in de VS, ESPN.

Ze maakte haar filmdebuut op ESPN in 2007, als onderdeel van de 6:00 p.m. ET editie van SportsCenter. Sindsdien is Sage een van de meest erkende persoonlijkheden van ESPN geworden, die heeft bijgedragen aan verschillende shows op het netwerk, waaronder als gastheer van NBA aftellen van 2013 tot 2017, en van SportsCenter op zaterdag en zondag, te beginnen in 2017. Meest recentelijk was ze de co-host van de Miss America 2017-verkiezing, naast Chris Harrison.

Weet je hoe rijk Sage Steele is?

Sinds de lancering van haar carrière in het midden van de jaren '90, heeft Sage verschillende stations en staten veranderd, voordat ze werd benaderd door ESPN. Nu is ze een prominente sportverslaggever die over de hele wereld wordt erkend. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sage Steele is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen is het vermogen van Steele geschat op $ 1,5 miljoen, terwijl haar jaarsalaris minimaal $ 40.000 is. Best behoorlijk, vind je niet?

afbeeldingsbron , Sage Stelle met echtgenoot Jonathan Bailey

Kent u het persoonlijke leven, zaken, huwelijk en kinderen van Sage Steele?

Als het gaat om de andere kant van Sage's leven, is ze vrij open geweest over haar persoonlijke gegevens. In 1999 trouwde ze met Jonathan Bailey, een voormalig fitnesstrainer, en het paar heeft nu samen drie kinderen, Quinn, Nicholas en Evan.

Internetpopulariteit

Sage is enorm populair geworden sinds de lancering van haar carrière. Tegenwoordig is ze niet alleen invloedrijk op televisie, maar ook op social media platforms. Ze is ook te vinden op Facebook, Twitter en Instagram - haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 70.000 volgers, terwijl op Instagram , Sage heeft meer dan 105.000 fans. Ze is behoorlijk actief op Twitter ook, waarop ze in totaal 185.000 trouwste fans heeft. Ze heeft de populariteit van sociale media gebruikt om haar carrière te promoten, zoals het plaatsen van de meest interessante evenementen van Sportcentrum , en andere shows. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente sportjournalist, dan is dit een fantastische kans om gewoon naar haar officiële pagina's te gaan.

Aanbevolen