Ceo's

Wie is Saif Ahmed Belhasa? Zijn Wiki: Netto waarde, Kinderen, Huis, Bedrijf, Familie, Feiten, Leeftijd, Hoogte, Vrouw, Ontsierd, Onderwijs

Wie is Saif Ahmed Belhasa?

Saif Ahmed Belhasa werd geboren in Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten in 1966, en is een zakenman, vooral bekend als voorzitter van de Saif Belhasa Group of Companies, die tal van vestigingen omvat in verschillende sectoren zoals handel, transport, reclame en onroerend goed. landgoed.

https://www.instagram.com/p/BeAHZs3jbnX/?utm_source=ig_web_copy_link

De rijkdom van Saif Ahmed Belhasa

Hoe rijk is Saif Ahmed Belhasa? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljard, verdiend door succes in zijn gevarieerde inspanningen. Hij bekleedt tal van functies binnen zijn bedrijf en heeft ook samengewerkt met tal van andere bedrijven in de VAE. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Onderwijs en vroege carrière

Hoewel er heel weinig bekend is over de jeugd van Saif Ahmed en hoe hij ernaar streefde een carrière in het bedrijfsleven te vinden, is bekend dat hij tijdens zijn studie bedrijfskunde heeft gestudeerd en in 1988 Business Management heeft gevolgd aan de Al Ain University. Hij zou zijn studie voortzetten door een masteropleiding te volgen in de Verenigde Staten van Amerika.

Belhasa Holding of Belhasa International begon aanvankelijk via een ander bedrijf, Union Trading genaamd, en Saif begon zijn zakelijke inspanningen door de handel in gebruikte auto's en apparatuur voor energieprojecten. Uiteindelijk zou hij het geld dat hij verdiende met Union Trading gebruiken om meer bedrijven te kopen, dit keer in andere sectoren. Uiteindelijk groeide het aantal bedrijven van Saif Ahmed tot hij in 2001 de Saif Belhasa Holding Company oprichtte. commerciële ondernemingen rond het Midden-Oosten, met zijn belangrijkste focus op de energiesector. Zijn bedrijvengroep houdt zich nu bezig met tal van interessegebieden, waaronder technologie, bouw, toerisme, handel, productie en onroerend goed.

Bekijk dit bericht op Instagram

#salmankhan

Een bericht gedeeld door Ahmed Saif Belhasa (@ahmed.belhasa) op 8 september 2017 om 4:07 uur PDT

Bekendheid en onderscheidingen

In de komende jaren zou Belhasa internationaal veel aandacht krijgen, dankzij zijn succes in het bedrijfsleven - hij heeft nu bijna drie decennia gediversifieerde ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Hij was de ontvanger van de prestigieuze Business Expansion Award 2007, uitgereikt aan de meest succesvolle vestigingen van Dubai. Hij werd ook een van de sterkste en invloedrijkste Arabieren, zoals vermeld in verschillende publicaties. Een dochteronderneming van Belhasa Holdings genaamd Belhasa Projects heeft zeven prijzen gewonnen tijdens de Master Pools Guild Excellence Awards die in de VS worden gehouden. Hij wordt met name gecrediteerd voor het creëren van het grootste zwembadbouwbedrijf in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Andere bedrijven die hij beheert, zijn onder meer het Belhasa Driving Center en Belhasa Recruitment Services. Hij zegt dat timing een van de geheimen van zijn succes is - op tijd werken en vroeg gaan om werknemers te motiveren is ook belangrijk. Hij zegt dat hij elk jaar managers naar verschillende landen over de hele wereld stuurt, zodat ze kunnen ontspannen en fris weer aan het werk kunnen. Geduld is ook iets dat heel belangrijk is, en hij werkte aanvankelijk als onderdeel van het bedrijf van zijn vader toen hij het bedrijf had, wat hem hielp veel goede eigenschappen te ontwikkelen.

Priveleven

Het is bekend dat Ahmed getrouwd is en kinderen heeft, hoewel er zeer weinig informatie beschikbaar is over zijn familie. De meeste weekenden brengt hij met zijn gezin door in Palm Jumeirah, waar hij graag zeilt en vist. Hij maakt er ook een punt van dat zijn kinderen eerst buiten het bedrijf leren werken voordat ze bij zijn bedrijf kunnen komen, zodat hij niet te streng voor ze is. Hij vermeldt ook dat een van de redenen die hij tot nu toe in de industrie heeft gekregen, te wijten is aan hoeveel hij van zijn werk houdt. Hij vermeldt dat hij dingen graag persoonlijk doet, en zelfs nog steeds in de frontlinie van zijn bedrijven staat, omdat hij het leuk vindt om de gezichten van tevreden klanten te zien. Als hij niet met zijn familie in zaken was gegaan, zegt hij dat hij misschien heeft geprobeerd op regeringsniveau te werken.

Hij is ook een fervent voetbalfan en zijn favoriete teams zijn Barcelona en de Al Shabab Club. Zijn kinderen spelen ook in voetbalclubs en ze maken deel uit van de nationale teams van de VAE. Hij houdt ook van paarden en bezat aanvankelijk 60, maar bracht het aantal terug tot 10 Arabische paarden, omdat het zo moeilijk is om in hun omgeving te fokken. Hij houdt ook van reizen, vooral naar Frankrijk, en vermeldt dat het zijn favoriete vakantiebestemming is.

Filantropie

Belhasa geeft vaak aan verschillende educatieve en humanitaire doelen, hoewel hij niet graag aangeeft hoeveel hij geeft, dus het is ook bekend dat hij anoniem doneert, maar enkele van de ontvangers van zijn donaties zijn het Dubai Autism Centre, het Manzil Centre , het Pakistaanse Overstromingsslachtoffers Programma en het AL Noor Training Center. Hij was eerder ook de voorzitter van de voetbalclub Al Shabab, en is emeritus economisch en commercieel adviseur van de Kamer van Koophandel en Industrie van Kazachstan.

Lees ook: Wie is Saif Ahmed Belhasa's zoon Money Kicks? Zijn Wiki: Vader, Netto waarde, Huis, Ouders, Leeftijd, Hoogte, Echte naam, Religie, Nationaliteit

Aanbevolen