Websterren

Wie is Saif Ahmed Belhasa's zoon Money Kicks? Zijn Wiki: Vader, Netto waarde, Huis, Ouders, Leeftijd, Hoogte, Echte naam, Religie, Nationaliteit

Wie is Saif Ahmed Belhasa's zoon Money Kicks?

Rashed Belhasa werd geboren op 5 januari 2002 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, en is een YouTube- en socialemedia-persoonlijkheid, vooral bekend door zijn populariteit door zijn schoenencollectie op verschillende platforms te presenteren. Zijn kanalen en sociale-mediapagina's hebben elk meer dan een miljoen volgers getrokken.

Bekijk dit bericht op Instagram

We Living Life ??❤️ #welivinglife #mydubai #moneykicks

Een bericht gedeeld door Moneykicks – We leven het leven (@rsbelhasa) op 1 juli 2018 om 9:27 uur PDT

De netto waarde van geld kicks

Hoe rijk is Money Kicks? Vanaf medio 2018 schatten bronnen zijn vermogen op meer dan $ 2 miljard, voornamelijk door het vermogen van de familie. Zijn vader is de eigenaar van Belhasa Holdings en is een van de rijkste Arabische zakenlieden ter wereld.

Het vroege leven en gezin

De familie van Money Kicks vergaarde rijkdom lang voordat hij werd geboren, en zijn grootvader begon in de jaren zestig een handelsbedrijf. Toen het familiebedrijf werd overgedragen aan zijn vader, slaagde hij erin het uit te breiden met tal van industrieën in de VAE. Het familiebedrijf genaamd Belhasa Holdings of Belhasa International, heeft activa in de bouw, onroerend goed, technologie, handel en nog veel meer.

Tegen de tijd dat Rashed rondkwam, stond zijn familie al bekend om hun rijkdom, waarbij zijn vader meer dan $ 2 miljard waard was en een van de rijkste Arabieren werd. Zijn familie bezat talloze woningen over de hele wereld en vanwege de liefde van de familie voor reizen maakte hij op jonge leeftijd het reizen naar verschillende delen van de wereld mee. Al op jonge leeftijd streefde hij ernaar om iets buiten het familiebedrijf te doen, omdat zijn vader ook wilde dat hij in het begin probeerde zichzelf op andere manieren te vestigen.

Sneaker Obsession en YouTube Begin

Hij raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in sneakers en merkte dat limited edition sneakers veel aandacht trokken van mensen in veel landen. Omdat hij een kans wilde krijgen om in de schijnwerpers te komen, begon hij dure limited-edition sneakers van over de hele wereld te kopen en bouwde hij gestaag aan zijn collectie. Hij wilde de collecties echter niet alleen voor zichzelf, dus besloot hij een YouTube-video te plaatsen om zijn collectie te laten zien. Hij creëerde het kanaal Money Kicks en uploadde zijn eerste video getiteld Legendary Sneaker Collection in 2015, die al snel duizenden abonnees trok en die in slechts een paar jaar exponentieel groeide.

Vervolgens uploadde hij video's met tal van beroemdheden, met als eerste Young Thug. In de video toonde hij zijn sneakercollectie aan Young Thug, en de video ging viraal, waarmee hij zijn YouTube-bekendheid begon. Vanwege zijn populariteit begonnen verschillende publicaties, mediabureaus en zelfs andere YouTube-kanalen meer over hem te praten. De grotere bekendheid leidde tot meer abonnees, en de invloed van zijn vader en de rijkdom van de familie leidden ertoe dat andere beroemdheden in zijn video's verschenen, waaronder Wiz Khalifa, Wayne Rooney en DJ Khaled.

Doubai?? Wij leven! @LoganPaul pic.twitter.com/SadoFEYR9i

— Rashed Belhasa (@MoneyKicks1) 10 november 2017

Een weelderige levensstijl op sociale media

Uiteindelijk breidde Money Kicks zijn invloed uit naar andere sociale-mediawebsites zoals Instagram, die snel groeide toen hij ook zijn schoenencollectie online begon te tonen. Hij begon ook foto's van zichzelf te plaatsen bij verschillende internationale beroemdheden; hij is nu gezien met Paris Hilton, Rihanna en vele andere beroemde beroemdheden. Zijn Instagram-account was ook een middel om mensen zijn weelderige levensstijl te laten zien. Hij is te zien op foto's in de privédierentuin van zijn familie, met huisdieren zoals giraffen, zebra's, tijgers, leeuwen en cheeta's. Volgens zijn berichten geeft zijn vader jaarlijks bijna $ 1 miljoen uit om deze privédierentuin te beheren.

In recente video's is te zien hoe hij pronkt met luxe auto's en vermeldt dat hij sommige van zijn auto's kocht met geld dat hij verdiende door video's op YouTube te plaatsen. Zijn vader verschijnt ook af en toe op YouTube, onder meer in een video waarin Kicks een gloednieuwe dure SUV kreeg. Veel mensen hebben Kicks en de familie bekritiseerd omdat ze hem te veel blootstelden aan een uitbundige levensstijl, wat van invloed kan zijn op zijn algehele volwassenheid. Sommige mensen hebben hem ook bekritiseerd omdat hij het fortuin van zijn vader alleen maar voor populariteit gebruikte.

Persoonlijk leven en relaties

Money Kicks is in geen enkele relatie gerapporteerd, noch heeft hij iets gezegd over het hebben van een relatie sinds hij lid is geworden van de online wereld. Het is waarschijnlijk dat hij nog steeds vrijgezel is, omdat hij pas 16 is, en als hij een relatie aangaat, zou dit waarschijnlijk in het openbaar worden aangekondigd, wat een vergelijkbare trend is als tal van sociale media-persoonlijkheden. Veel mensen speculeren dat hij later in zijn leven waarschijnlijk in het familiebedrijf zou stappen, maar intussen lijkt zijn vader zijn nieuwe online carrière te steunen, zoals te zien is in verschillende video's en op foto's.

Aanbevolen