Beroemdheden

Wie is de echtgenoot van Sara Haines, advocaat Max Shifrin? Zijn Wiki: Leeftijd, Lengte, Bruiloft, Netto waarde, Baan, Kinderen, Ouders, Nationaliteit

Wie is advocaat Max Shifrin?

Max Shifrin, geboren in 1982 in een niet-gespecificeerd deel van de VS, is een blanke advocaat van onbekende afkomst, maar absoluut het best bekend bij de wereld omdat hij de echtgenoot is van het voormalige anker van Good Morning America en NBC News-correspondent Sara Haines. Het afgelopen decennium heeft hij echter zijn eigen successen geboekt tijdens zijn soms lucratieve carrière als advocaat.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hierbij claim ik het gezicht van onze dochter, @sarahaines …

Een bericht gedeeld door Max Shifrin (@maxshifrin) op 7 juni 2018 om 5:37 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Het is niet bekend waar Max Shifrin is opgegroeid, wie zijn ouders zijn en of hij broers of zussen heeft, en er is vrijwel niets bekend over zijn vroege jeugd, inclusief de tijd dat hij geïnteresseerd raakte in wat hij nu doet, of een van zijn hobby's. Volgens zijn opleiding was de naam van zijn middelbare school onbekend, maar hij studeerde af en schreef zich in aan de Universiteit van Connecticut, waar hij afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in geschiedenis en politieke wetenschappen. Hij vervolgde zijn opleiding door later naar de Brooklyn Law School te gaan, waar hij in 2010 afstudeerde met een Juris Doctorate in de rechten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bandana... check. Oorringen ... check. Cinderblock bakkebaarden ... check. Prom weekend, 2001. @jessicapierro

Een bericht gedeeld door Max Shifrin (@maxshifrin) op 29 juli 2017 om 8:17 uur PDT

Carrière

Terwijl hij zijn opleiding nog steeds voortzette, solliciteerde Shifrin in augustus 2008 als juridisch stagiair bij de US District Court voor het Eastern District van New York, waar hij werd aangenomen en bleef tot december 2008. Met deze ervaring verkreeg hij de functie van studentenaanklager bij het US Attorney's Office in augustus 2009, die hij bekleedde tot juni 2010, gevolgd in 2011 door het verwerven van een associate positie bij Fried Frank in New York. Hij bleef hier tot maart 2013 en stapte daarna over naar Storch Amini & Munves, ook als vennoot. Uiteindelijk kreeg hij in juni 2014 de functie die hij nu heeft, als associate bij Baker Hostetler LLP. Hij beweert dat zijn expertise ligt in hoger beroep, civiele procedures, juridisch onderzoek, juridisch schrijven, strafrecht en procesvoering; hij houdt zich momenteel bezig met zaken als complexe commerciële geschillen, waarbij hij zowel kleine als grote ondernemingen vertegenwoordigt, evenals particulieren. Door al deze ervaring heeft hij veel kennis opgedaan over procederen voorafgaand aan het proces, waar hij tijdens zijn carrière een meester in hoopt te worden.

hou van het leven

Wat betreft het romantische leven van Shifrin, er is vrijwel geen informatie over zijn relaties voorafgaand aan zijn huidige, vooral omdat hij ervoor koos dit buiten het oog van de media te houden. Max ontmoette Sara Haines via een datingsite genaamd OKCupid, waarop Sara op aanraden van haar broer een account had, aanvankelijk via wederzijdse interesses voordat ze een afspraakje maakte. Ze begonnen elkaar begin 2014 te zien en trouwden op 22ndvan november van hetzelfde jaar, tijdens een privé-huwelijksceremonie op de Bahama's. Ze wonen nu in Brooklyn, New York City met hun zoon Alec Richard Shifrin geboren op de 5evan maart 2016, en dochter Sandra Grace Shifrin die op de 23 . ter wereld kwamrdvan december 2017. Het echtpaar verklaarde dat Alec naar zijn beide grootvaders was vernoemd, terwijl Sandra haar naam naar Sara's moeder kreeg. De twee plaatsen vaak foto's van hun familie op hun sociale media-netwerkprofielen.

Taalliefhebber

Hoewel het niet bekend is wanneer en waar hij deze kennis heeft opgedaan, is er het publieke feit dat Max een multi-linguïst is en vloeiend Engels, Frans en Russisch spreekt, zonder twijfel is deze verbreding van kennis uiterst nuttig bij het zakendoen met bepaalde buitenlandse bedrijven .

Wat is het nettovermogen van Max Shifrin?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Max Shifrin medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Max' geaccumuleerde rijkdom meer dan $ 1 miljoen is - zijn huidige jaarsalaris is meer dan $ 150.000 en het vermogen van zijn vrouw wordt geschat op meer dan $ 6 miljoen - grotendeels geholpen door zijn succes als een expert op het gebied van recht, terwijl de grootste bijdrage afkomstig is van zijn langdurige dienstverband bij Baker Hostetler LLP. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Gepost door Max Shifrin Aan zondag 30 november 2014

Lichaams metingen

Met betrekking tot de fysieke kenmerken van de ervaren advocaat zijn er geen details bekend over zijn statistieken, zoals zijn lengte en gewicht, maar zijn haar is pikzwart en zijn ogen zijn donkerbruin, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen als normaal wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van hun projecten, en daarmee hun eigen vermogen, te vergroten. Het lijkt erop dat Max een vaste abonnee is, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien zijn aanwezigheid vrij alomtegenwoordig is op alle sociale-medianetwerken. Zijn Facebook-pagina is regelmatig en laat het aantal volgers niet zien, terwijl zijn Twitter-account wordt gevolgd door minder dan 1.000 fans en zijn Instagram door bijna 5.000 volgers.

Aanbevolen