Beroemdheden

Wie is de echtgenoot van Sarah Rafferty, Santtu Seppälä? Zijn biografie: nationaliteit, nettowaarde, kinderen, leeftijd, huwelijk

Wie is Santtu Seppälä?

Aleksanteri Olli-Pekka Seppälä, in de media beter bekend als Santtu Seppälä, werd geboren op de 6eDecember 1974, in Illinois, VS, en is momenteel dus 44 jaar oud. Hij is een analist voor aandelenonderzoek, die momenteel werkt in de functie van Chief Investment Officer (CIO) bij Kiitos Capital Management, gevestigd in Beverly Hills, Californië. Hij wordt echter waarschijnlijk het best erkend als de echtgenoot van de beroemde actrice Sarah Rafferty.

Afbeeldingsbron

ka adams hoogte

Vroege leven, nationaliteit en opleiding

Over zijn vroege leven gesproken, Santtu bracht haar jeugd door ergens in Illinois, waar hij werd opgevoed door zijn ouders, de heer en mevrouw Antti V. Seppala; zijn vader werkt als onafhankelijk adviseur voor de farmaceutische industrie in Lake Fores. Hoewel zijn ouders Fins zijn, is hij geboren in de VS en heeft hij de Amerikaanse nationaliteit. Na zijn toelatingsexamen schreef Santtu Seppälä zich in aan de Yale University, waar hij van 1989 tot 1993 studeerde toen hij afstudeerde met een bachelordiploma. Wat zijn verdere opleiding betreft, zette hij deze voort aan The Wharton School, University of Pennsylvania, waar hij zijn MBA-diploma behaalde. Zijn academische kwalificaties hebben hem geholpen snel de ladder van succes te beklimmen.

Afbeeldingsbron

Carrière

Direct na het afronden van zijn studie begon Santtu zijn carrière in het bedrijfsleven voort te zetten, aangenomen in de functie van financieel analist bij de Saloman Brothers Company in New York City, waar hij van 1993 tot 1995 werkte. Daarna was hij in dienst van de Finse Defense Force en werkte in de regio Helsinki, de hoofdstad van Finland, waarna zijn volgende baan tussen 1998 en 2003 was in de vermogensbeheereenheid van Lazard Freres & Company, opnieuw in New York, wat een aanzienlijk bedrag aan zijn nettowaarde toevoegde. In 2004 maakte hij deel uit van de diverse crew voor de film Trench Road . Momenteel en sinds 2008 werkt Santtu in de functie van analist voor aandelenonderzoek en Chief Investment Officer (CIO) bij Kiitos Capital Management, gevestigd in Beverly Hills, Californië. Zijn vermogen stijgt dus zeker nog steeds.

Afbeeldingsbron

Santtu Seppälä Netto waarde

Zijn carrière is actief sinds het begin van de jaren negentig en sindsdien is hij een actief lid van het bedrijfsleven. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Santtu Seppälä is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van zijn vermogen meer dan $ 8 miljoen is, grotendeels opgebouwd door zijn succesvolle carrière in bedrijfsfinanciering.

Gezinsleven, huwelijk en kinderen

Over zijn persoonlijke en gezinsleven gesproken, Santtu Seppälä is getrouwd met een beroemde actrice Sarah Rafferty sinds 23rdJuni 2001, toen het paar in het huwelijksbootje stapte op de huwelijksceremonie gehouden in de rooms-katholieke kerk van St. Mary in Greenwich, Connecticut. Sarah werd enorm populair door de hoofdrol in de hoofdrol van Donna Roberta Paulsen in de juridische dramaserie Suits van USA Network.

Afbeeldingsbron

Sarah beviel in oktober 2007 van hun eerste dochter, genaamd Oona Gray, en het paar verwelkomde hun tweede dochter, genaamd Iris Friday, in januari 2012.

Aanbevolen