Acteurs

Wie is Sarah Spanje van ESPN Radio? Haar Wiki: Echtgenoot Brad Zibung, Nettowaarde, Kinderen, Daten, Carrière

Wie is Sarah Spanje van ESPN Radio?

Sarah Colby Spain werd geboren op 18 augustus 1980 in Cleveland, Ohio, VS, wat betekent dat haar sterrenbeeld Leeuw is en ze 37 jaar oud is. De verslaggever, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend van het werken aan projecten als Souvenir en The Playbook. Daarnaast is Sarah actrice en heeft ze kort in die branche gewerkt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ze liegen niet - @wearehappyplace maakt je GELUKKIG!!! Leuke tijden met @willbyington & @sarah_squire_artistry vandaag. ? #happyplacechicago #happyplace

Een bericht gedeeld door Sarah Spanje (@spain2323) op 26 juli 2018 om 12:43 PDT

Daten, man en kinderen

Als het gaat om de relatiestatus van Spanje, is ze getrouwd met Brad Zibung, een makelaar in onroerend goed en de oprichter van The Heckler, en voordat ze op 29 mei 2016 in Chicago trouwden, bracht het paar meerdere jaren door met daten. naar verluidt elkaar in 2008 ontmoet tijdens een liefdadigheidsevenement, en begon samen te leven in 2011; het paar heeft geen kinderen.

Getrouwd!

Gepost door Sarah Spanje Aan maandag 30 mei 2016

Netto waarde

Dus hoe rijk is Sarah Spanje vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft de verslaggever en actrice een nettowaarde van $ 900.000, opgebouwd uit haar carrière in de eerder genoemde velden. Informatie over haar bezittingen, zoals huizen en auto's, is niet bekendgemaakt, maar bovendien is haar man een miljardair met een succesvolle carrière in de onroerendgoedsector.

?? pic.twitter.com/ruADLwJoNr

— Sarah Spanje (@SarahSpain) 30 juli 2018

Carrière

Sarah's eerste banen waren bij netwerken zoals Fox Sports Net, ChicagoNow en Mouthpiece. Daarnaast was ze een terugkerende gastpresentator van ChicagoNow Radio, uitgezonden op WGN, werkte ze kort voor de Big Ten Network als nevenactiviteitverslaggever en was ze presentator van Coors Light Fantasy Players Minute. Spanje maakte ook deel uit van de cast van Chicago's Best, naast Ted Brunson en Brittney Payton. De gerenommeerde gastvrouw kwam in 2010 bij ESPN 1000 in Chicago werken en werkte in hetzelfde jaar ook als schrijver voor espnW.com. Eind januari 2015 kondigde het netwerk aan dat ze een van de belangrijkste hosts op Spain & Prim zou zijn, in samenwerking met Prim Siripipat. Aan het begin van het volgende jaar was ze een van de belangrijkste leden van The Trifecta, uitgezonden op ESPN Radio. Vervolgens begon ze te werken aan haar eigen podcast That's What She Said.

Gepost door Sarah Spanje Aan Donderdag 7 januari 2016

Vanaf het meer recente verleden was ze presentator van Fantasy Football Island, waar ze samenwerkte met Mike Golic Jr., en in 2018 begon ze te werken aan nog een andere radioshow, getiteld Spain & Fitz. Kortom, het hebben van een rijk portfolio en een hardwerkende vrouw heeft zijn vruchten afgeworpen voor Spanje, aangezien ze erin geslaagd is haar naam te vestigen in de wereld van entertainment en sport.

Het vroege leven en onderwijs

Ondanks haar geboorte in Cleveland, bracht Spanje het grootste deel van haar vormingsjaren door in Lake Forest, Illinois. Ze ging naar Lake Forest High School en was de MVP en aanvoerder van het atletiekteam, en was toen een student van Cornell University, waar ze Engels studeerde, en tijdens haar tijd op de universiteit was ze zevenvoudig atleet in het Cornell Big Red Track-team, en een co-kapitein. Als het gaat om haar lichaamsafmetingen, heeft Sarah een fit figuur, zoals we kunnen zien aan de foto's die beschikbaar zijn op internet, en zet ze duidelijk haar sportieve inspanningen voort en zorgt ze voor haar dieet om haar lichaamsbouw te behouden. Ze heeft een bleke huid en donkerbruin haar en ogen, wat goed bij haar huidskleur past. Ze is meer dan 1,83 m lang.

Afbeeldingsbron

Super Bowl XL

Sarah was een onderwerp van controverse toen ze op eBay in 2007 een aanbieding plaatste om iemands date te zijn voor de Super Bowl XLI. In die tijd woonde de gastvrouw in Los Angeles en zou ze met haar vrienden naar Miami gaan om het spektakel te bekijken . Toen haar vrienden echter besloten dat ze het niet konden betalen, werd ze creatief en beschreef de veiling als een stunt om de aandacht van de media te trekken in de hoop dat iemand uiteindelijk zou instemmen om haar sponsor te worden. Uiteindelijk kwamen Unilever, de makers van Axe Body Spray, overeen om de kosten van haar aanwezigheid te dekken.

Sociale media

Spanje is actief op het gebied van entertainment en is natuurlijk actief op sociale media zoals Twitter en Instagram, die ze gebruikt om met haar fans te communiceren en haar werk te promoten. Haar Twitter-account wordt gevolgd door meer dan 160.000 mensen, terwijl haar Instagram-account meer dan 55.000 volgers heeft. Ondanks dat ze geliefd is bij haar talrijke fans, krijgt de gastvrouw soms haatmail op sociale media. Ze heeft er onlangs een tweet over geschreven waarin ze zegt dat ze geen tijd heeft voor psychopaten, en voegt eraan toe Als je niet kunt communiceren als een volwassen mens, is het vanaf nu een automatische blokkering. In 2016 verscheen ze in de video met de titel More Than Mean, samen met haar sportradio-gastvrouw-collega Julie DiCaro. De video, die bedoeld was om aandacht te geven aan seksuele intimidatie, bedreigingen en kritiek op vrouwelijke sportverslaggevers, kreeg positieve reacties van het publiek en werd beloond met de Peabody Award in de categorie Public Service.

Aanbevolen