Acteurs

Wie is de echtgenoot van Sarah Spain, Brad Zibung? Zijn Wiki: Nettowaarde, Leeftijd, Eigenschappen, Bio, Hoogte

Wie is Brad Zibung?

Brad Zibung is zowel een Amerikaanse zakenman als een vastgoedeigenaar, maar hij is waarschijnlijk het best bekend als de echtgenoot van de Amerikaanse tv-persoonlijkheid, een ESPN-anker, verslaggever en columnist Sarah Spanje. Brad wordt echter ook algemeen erkend als de oprichter van het sportmagazine The Heckler.
https://www.instagram.com/p/BisvqtRgE1v/?taken-by=hecklerbrad

Het vroege leven, de kindertijd en het onderwijs van Brad Zibung

Brad werd geboren in november 1976 in de VS. Verdere informatie over zijn afkomst, jeugd en de achtergrond van zijn familie is niet bekendgemaakt, behalve dat hij de Amerikaanse nationaliteit heeft en een blanke etniciteit heeft. Nadat hij was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, vervolgde Zibung zijn opleiding door zich in te schrijven aan de Universiteit van Wisconsin, Oshkosh, waar hij in 1999 afstudeerde met zijn Bachelor of Science-graad in public relations en journalistiek. In 2009 ontving hij de Outstanding Young Alumni Award van zijn college.

De professionele carrière van Brad Zibung

Na zijn afstuderen stapte Brad over naar Chicago, Illinois, waar hij zijn professionele carrière begon als de Universiteit van Wisconsin, Oshkosh's PR-assistent, waar hij zijn vaardigheden op het gebied van marketing en communicatie voor de komende twee jaar aanscherpte. Later dook hij in de wereld van het bedrijfsleven en diende in de loop van de volgende vijf jaar als communicatiemedewerker bij het internationale reclamebureau Leo Burnett Group. Brad heeft in de loop van de afgelopen 10 jaar ook gediend als senior field operations manager van een online ticketuitwisselingswederverkoper - de StubHub. Zibung was ook een van de mensen die verantwoordelijk waren voor hun overname ter waarde van $ 310 miljoen door multinational eBay in 2007.

De Heckler

In april 2003 lanceerde Brad Zibung samen met George Ellis een satirisch sportmaandblad: De Heckler , en heeft sindsdien gediend als de hoofdredacteur. Omdat het in Chicago is gevestigd, beschrijft het tijdschrift de valkuilen van verschillende sportteams in Chicago in een satirische context, met behulp van fictieve namen en personages, en met een ongelooflijke sportverslaggeving. In 2007 bracht The Heckler zijn boek uit getiteld The Cubs Fan's Guide to Happiness, dat werd geprezen door verschillende veelgeprezen grote media, waaronder de Chicago Tribune, Fox Chicago, The Sporting News evenals de Chicago Sun-Time en ESPN Radio Chicago om noem er een paar. Met een maandelijkse oplage van 30.000 heeft The Heckler abonnees in bijna 40 staten.
https://www.instagram.com/p/BaDH5iIgHTJ/?taken-by=hecklerbrad

Brad Zibung – de eigenaar van onroerend goed

Na bijna 10 jaar actief te zijn geweest in operations management, besloot Brad in 2014 zijn carrière uit te breiden naar een nieuwe dimensie en de wereld van onroerend goed te betreden. Hij werkte samen met Craig Isacson en voegde zich bij @eigendommen , momenteel Chicago's nr. 1 vastgoedmakelaardij. Met behulp van zijn professionele vaardigheden slaagde Zibung erin om in minder dan drie jaar tijd meer dan $ 10 miljoen aan jaaromzet te verdienen.

Het huwelijk van Brad Zibung met Sarah Spain

Brad Zibung staat niet alleen bekend om zijn professionele onderscheidingen, maar staat ook bekend als de echtgenoot van ESPN's presentator, radiopresentator en verslaggever Sarah Spain. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op een liefdadigheidsbowlingfeest in 2008, terwijl hun eerste date plaatsvond tijdens de honkbalwedstrijd tussen de Chicago Cubs en de St. Louis Cardinals in 2009. Kort daarna begonnen ze hun relatie, die na bijna zes jaar uitmondde in een huwelijk, de ceremonie gehouden in Chicago op 29eMei 2016, voor meer dan 300 gasten. In november van dat jaar gingen Brad en Sarah op huwelijksreis, reisden door Nieuw-Zeeland en Australië en vierden ook zijn 40everjaardag. Het echtpaar heeft geen kinderen verwelkomd en woont momenteel bij hun huisdieren - twee geadopteerde honden in de wijk Wicker Park in Chicago.

Nettowaarde van Brad Zibung

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze 41-jarige Amerikaanse vastgoedeigenaar tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk Brad Zibung is? Volgens bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Brad Zibung medio 2018 rond de som van $ 1,5 miljard draait, voornamelijk verworven door zijn professionele carrière in de vastgoedsector, die pas sinds 2014 actief is.
https://www.instagram.com/p/Bhxjv-MgLD_/?taken-by=hecklerbrad

De lengte, het persoonlijke leven en de aanwezigheid van Brad Zibung op sociale media

Als fervent sportfan en hoofdredacteur van een populair tijdschrift over het leven van een sportfan, heeft Brad Zibung seizoenskaarten voor elk groot sportteam in Chicago, de Cubs, Bears, Bulls en Blackhawks. Hij neemt ook af en toe deel aan verschillende recreatieve competities, waaronder softbal, basketbal en volleybal.

Deze 1.80 meter lange Amerikaanse zakenman is ook een filantroop, aangezien hij verschillende liefdadigheidsorganisaties ondersteunt en er actief bij betrokken is. Zijn inspanningen omvatten onder meer het Syrian Community Network, het Hear the Cheers-initiatief van de Chicago Hearing Society en de National Parks Conservation Association.
https://www.instagram.com/p/BjTmpyXAdPL/?taken-by=hecklerbrad
Als drukbezette man die miljoenen verdient aan de verkoop van onroerend goed, is Brad Zibung niet erg actief in de online sociale gemeenschap en heeft hij geen officiële accounts op populaire sociale-medianetwerken zoals Twitter en Facebook. Hij heeft echter een Instagram account dat rijk is aan foto's uit zijn professionele en privéleven, met verschillende openbare evenementen ... en zijn honden!

Aanbevolen