Worstelaars

Wie is de echtgenoot van Sasha Banks? Sarath Ton's Wiki Biografie

Wie is de echtgenoot van Sasha Banks?

Sasha Banks is een bekende naam in de wereld van worstelen en heeft veel bereikt in de specifieke sport, maar wat weet je over haar persoonlijke leven? Weet je dat ze getrouwd is en dat haar man Sarath Ton heet? De twee zijn sinds 2016 getrouwd, dus wie is Sarath Ton? Nou, hij is een voormalig professioneel worstelaar, die optrad onder de ringnaam Kid Mikaze, en sinds zijn pensionering in 2015 werkt hij als kostuumontwerper voor World Wrestling Entertainment (WWE).

Dus, wil je meer te weten komen over Sarath Ton, van zijn kinderjaren tot zijn carrière in de WWE, naast zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we je voorstellen aan deze prominente worstelster.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige verjaardag aan mijn babylief @iammikaze I ❤️ you forever

Een bericht gedeeld door Mercedes varnado (@sashabankswwe) op 9 juni 2019 om 06:52 uur PDT

Sarath Ton Wiki: Leeftijd, Jeugd, Carrière

Sarath, geboren op 9 juni 1983 in Springfield, Massachusetts, VS, was van jongs af aan geïnteresseerd in worstelen en lanceerde voor zijn 20e verjaardag zijn carrière. Het was in de late jaren '90 en vroege jaren 2000 dat hij begon te trainen onder worstelaar en trainer Kevin Landry, en na een paar jaar van harde training en toewijding, besloot Sarath dat het tijd was om zijn professionele carrière te starten. Hij trad toe tot Premier Wrestling Federation Northeast, onder de naam Kid Mikaze en maakte zijn professionele debuut op 2 november 2002 bij de PWF Northeast Treachery tegen KL Murphy.

Zijn debuut was succesvol en hij ging door in hetzelfde ritme, ook in een tagteam-partnerschap met Mike Palva, en de twee wonnen de PWF Northeast Tag Team Championship-titel op 16 november 2002. Sarath bleef 10 jaar bij PWF Northeast, gedurende welke tijd hij won nog een keer het Tag Team Championship en was ook de PWF Mayhem Junior Heavyweight Champion. In 2012 tekende hij een contract bij WWE en begon hij op te treden onder de naam Rutherford Hayes, maar helaas, slechts drie jaar later, liep Sarath Ton een carrière-einde blessure op, waardoor hij met pensioen moest gaan.

Sarath Ton

Kostuum ontwerper

Na zijn pensionering werd Sarath aangenomen als kostuumontwerper voor RAW en ontwierp sindsdien voornamelijk kostuums voor vrouwelijke worstelaars. Hij heeft samengewerkt met worstelaars als Summer Rae, Paige en heeft ook aan elk kostuum van Sasha Banks gewerkt. Hij was ook te zien in verschillende afleveringen van de Monday Night Raw en heeft tal van andere bijdragen geleverd aan de WWE.

Sarath Ton Nettowaarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Sarath behoorlijk populair en succesvol geworden, wat zijn rijkdom alleen maar heeft vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sarath Ton medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Ton zo hoog is als $ 10 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Er gaat niets boven een gondel naar het werk #Rauw pic.twitter.com/9uv1x8xO6C

— Mikaze a.k.a Mr. Castle (@IamMikaze) 13 mei 2019

Sasha Banks Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Mercedes Kaestner-Varnado op 26 januari 1992 in Fairfield, Californië, VS, verhuisde ze tijdens haar jeugd veel en zag ze veel van de Verenigde Staten. De reden voor deze frequente verhuizingen was echter dat haar broer speciale scholen en ziekenhuiszorg nodig had. Uiteindelijk vestigde het gezin zich in Boston, waar Sasha de middelbare school afmaakte. Als ze niet studeerde, keek ze naar All Japan Women's Pro Wrestling, en de wens om zichzelf als worstelaar uit te proberen sprak haar aan.

Carrièrebegin

In 2008 trad ze toe tot Chaotic Wrestling in Woburn, Massachusetts, als stagiair, en twee jaar later maakte ze haar debuut onder de naam Mercedes KV. Het was een intergender tag-team, zij en Nikki Roxx, tegen Alexxis en Danny E, maar de twee verloren. Sasha en Nikki bleven samenwerken, maar zonder veel succes, ze wonnen slechts één wedstrijd samen.

BOSS TIJD!

Gepost door Sasha Banks Aan woensdag 20 maart 2019

Afgezien van het tagteam, vocht Sasha ook solo, maar verloor haar debuutwedstrijd tegen Danny E. Hoe dan ook, maar kwam eind 2011 terug en won verschillende gevechten, wat haar de kans gaf om te strijden om de titel. Sasha zegevierde in de I Quit-wedstrijd tegen Alexxis en werd de Chaotic Wrestling Women's Champion. Ze verdedigde haar titel negen keer met succes en versloeg worstelaars als Barbie, Nikki Roxx, Luscious Latasha, Alexxis, Mistress Belmont en Aida Marie. Ze werd de langst regerende kampioen in de divisie, met in totaal 260 dagen, voordat ze de CW verliet, omdat ze een contract had getekend met de World Wrestling Entertainment (WWE).

Stijging naar bekendheid

Eenmaal bij WWE werd ze naar NXT gestuurd, waar ze voor het eerst deelnam onder de naam Sasha Banks. In haar eerste wedstrijd op televisie verloor Sasha van Paige, maar in haar eerste wedstrijd het jaar daarop toonde ze haar vaardigheden aan het publiek en versloeg ze Alicia Fox. Ze kreeg toen haar verhaallijn, wat betekende dat ze een belangrijk onderdeel van de divisie werd. Ze had ook ruzie met verschillende worstelaars, waaronder Charlotte en Audrey Marie. In 2015 won Sasha het NXT Women's Championship door Charlotte, Bayley en Becky Lynch te verslaan in de fatale four-way match. Na het winnen van de titel verdedigde ze het tegen Charlotte in de eerste wedstrijd en versloeg vervolgens Alexa Bliss, Becky Lynch en verschillende anderen, voordat ze op 22 augustus 2015 verloor van Bayley, waardoor haar regeerperiode op 192 dagen eindigde. In 2016 sloot Sasha zich aan bij Raw en sindsdien heeft ze met groot succes meegedaan aan de promotie, waarbij ze vier keer de titel won.

Sasha Banks netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Sasha Banks een van de meest succesvolle vrouwelijke worstelaars geworden, waardoor haar rijkdom gestaag is toegenomen. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sasha Banks medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Banks zo hoog is als $ 3 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Aanbevolen