Acteurs

Wie is Scarlett Estevez? Is ze familie van Emilio Estevez? Haar Wiki: Ouders, Familie, Salaris, Nationaliteit, Zusters, Broers en zussen

Wie is Scarlett Estevez?

Scarlett Estevez werd geboren op de 4eDecember 2007, in Los Angeles, Californië, VS, en is een kinderactrice, die waarschijnlijk het best wordt erkend voor de hoofdrol in de rol van Trixie in de populaire tv-serie Lucifer op het FOX-kanaal, en voor het uitbeelden van Megan in de filmserie Daddy's Home.

Bekijk dit bericht op Instagram

Blijf schijnen kleine, de wereld heeft jouw licht nodig. ✨[e-mail beveiligd]

Een bericht gedeeld door Scarlett estevez (@scarlye07) op 31 maart 2018 om 18:53 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Scarlett Estevez wordt opgevoed met haar twee broers en zussen, Ben en Eloise, door haar vader, Anthony Estevez, een zakenman en makelaar, en haar moeder.

Gelukkige vaderdag! ️ @mrrealestates pic.twitter.com/2R4hf1NpOp

- Scarlett Estevez (@ScarMestevez) 21 juni 2015

Informatie over haar opleiding is nog onbekend in de media, hoewel er veel geruchten gaan dat ze haar opleiding thuis krijgt, zodat ze ook haar hart kan ophalen aan haar carrière.

Carrièrebegin

Scarlett raakte geïnteresseerd in acteren en entertainen toen ze nog maar twee jaar oud was, wat ertoe leidde dat ze het jaar daarop een rol kreeg in een reclamespot voor Porsche. Vanaf de opnames tot nu toe was ze te zien in meer dan 30 nationale commercials voor vele opmerkelijke bedrijven, zoals Toyota, Disney, KFC, Home Depot en Minute Maid en vele anderen. Deze banen hielpen haar de aandacht te trekken van enkele van de meest succesvolle producenten en regisseurs in de filmindustrie.

Bekijk dit bericht op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Scarlett estevez (@scarlye07) op 8 november 2017 om 12:13 uur PST

Beroemd worden

Daarom maakte Scarlett haar filmdebuut in de rol van de jonge Ashley in de korte film getiteld The Magic Bracelet (2013), geproduceerd door de Make-A-Film Foundation, waarin ze de kans kreeg om samen te werken met filmsterren als Hailee Steinfeld en James van der Beek. In hetzelfde jaar speelde ze een gastrol in de pilot-aflevering van de tv-serie Redeeming Dave, die werd gevolgd door haar vertolking van Abigail in de film And Then There Was You, samen met Garcelle Beauvais. Na het succes van de film werd ze gecast in Nickelodeon's webserie Junior Eye, dus haar vermogen groeit gestaag!

Bekijk dit bericht op Instagram

Mexico! ??

Een bericht gedeeld door Scarlett estevez (@scarlye07) op 4 oktober 2017 om 11:08 uur PDT

Papa's huis en Lucifer

Scarletts doorbraakrol kwam in 2015, toen ze werd gekozen om Megan te spelen in de film Daddy's Home, met in de hoofdrol Mark Wahlberg en Linda Cardellini. In hetzelfde jaar speelde ze als jonge Mendoza in de korte tv-film The Massively Mixed-Up Middle School Mystery, en begon ze haar stem te geven aan het personage van Esme Louise in de tv-serie If You Give A Mouse A Cookie (2015-2017 ).

Bekijk dit bericht op Instagram

Breng het hele gezin naar de nummer 1 komedie in Amerika! #DaddysHome2 draait nu overal in de bioscoop!

Een bericht gedeeld door Scarlett estevez (@scarlye07) op 18 november 2017 om 9:00 uur PST

Om verder te praten over haar carrière, Scarlett won de rol van Trixie in de populaire tv-serie Lucifer (2015-heden), en meest recentelijk heeft ze de rol van Megan in de film Daddy's Home 2 in 2017 overgenomen. Haar vermogen is dus zeker stijgende lijn.

Hoewel ze een jong meisje is, heeft Scarlett deel uitgemaakt van vele uitstekende projecten in de film- en tv-industrie, dus het lijdt geen twijfel dat dit nog maar het begin voor haar is. Dankzij haar vaardigheden won ze voor haar vertolking van Megan een Young Entertainer Award-nominatie in de categorie beste vrouwelijke bijrol in een speelfilm.

#DaddysHome2 satelliet mediatour. Op dvd VANDAAG! @OwenVaccaro @Vader is thuis pic.twitter.com/gKBzwVe8jJ

- Scarlett Estevez (@ScarMestevez) 20 februari 2018


Scarlett Estevez Netto waarde
Haar carrière begon in 2010 en sindsdien is ze als kinderactrice een actief lid van de entertainmentindustrie. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Scarlett Estevez is, wordt geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 700.000 is. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar fortuin ook de komende jaren zal blijven groeien - het zal interessant zijn om te zien of ze overgaat naar volwassen rollen.

pic.twitter.com/sLd3XTJEcU

- Scarlett Estevez (@ScarMestevez) 29 december 2017

Relatie met Emilio Estevez en aanwezigheid op sociale media

Er werd gespeculeerd dat Scarlett familie is van de beroemde acteur Emilio Estevez, waardoor ze populairder werd. Ze delen echter gewoon dezelfde achternaam en zijn niet verwant.

Naast haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie, is Scarlett actief op sociale mediasites, waaronder haar officiële Instagram en Twitter rekeningen.

Aanbevolen