Beroemdheden

Wie is Sean Hannity's dochter Merri Kelly Hannity? Haar Wiki: Tennis, Nettowaarde, Hoogte, Affaire, Nationaliteit

Wie is Merri Kelly Hannity?

Merri Kelly Hannity werd geboren in 2002 in de Verenigde Staten van Amerika en is een tennisser, maar waarschijnlijk beter bekend als de dochter van politiek commentator Sean Hannity en zijn vrouw Jill Rhodes, maar heeft de laatste tijd veel media-aandacht gekregen vanwege haar prestaties op het gebied van tennis.

De rijkdom van Merri Kelly Hannity

Hoe rijk is Merri Kelly Hannity? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door succes in tennis, en vermoedelijk door rijkdom die haar ouders hebben verzameld - haar vader heeft een geschat vermogen van $ 80 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en tennis

Toen ze opgroeide, toonde Merri een neiging tot sport en zou uiteindelijk een liefde voor tennis ontwikkelen. Ze is het tweede kind van haar ouders en tijdens het beoefenen van tennis besloot ze dat ze beter wilde worden, wat haar later ertoe bracht om te concurreren op het amateurniveau, wat de aandacht van velen trok, ook omdat ze de dochter van Sean Hannity is.

Ze is momenteel in 11eklas op de school van Cold Spring Harbor. Het is bekend dat ze het tennisteam van de school vertegenwoordigt en dat ze de afgelopen jaren verschillende toernooien heeft gewonnen. Tijdens de negende klas won ze de Nassau-titel in het enkelspel in een wedstrijd tegen beste vriend Courtney Kowalsky die speelt voor Oyster Bay. De twee weten al een aantal jaren met elkaar te strijden en werden na een ontmoeting op het veld goede vrienden. Volgens haar coach heeft Merri een strak spel en is ze mentaal zwaar.

Merri Kelly Hannity (Cold Spring Harbor) verslaat. Courtney Kowalsky (Oyster Bay) 6-3, 1-6, 6-4 om de Nassau County Singles-titel te winnen. pic.twitter.com/a2LexztUDA

— New York Tennis Mag (@NYTennisMag) 16 oktober 2016

Haar vader - Sean Hannity

Haar vader is vooral bekend als onderdeel van Fox News, als presentator van de televisieshow Hannity en van de radiotalkshow genaamd The Sean Hannity Show. Hij heeft in de loop van zijn carrière verschillende onderscheidingen gewonnen en heeft drie bestsellers geschreven: Let Freedom Ring: Winning the War of Liberty over Liberalism, Conservative Victory: Defeating Obama's Radical Agenda en Deliver Us from Evil: Defeating Terrorism, Despotism, en liberalisme.

Gepost door Sean Hannity Aan maandag 23 maart 2015

Merri Kelly's vader staat bekend als de promotor van talloze complottheorieën - hij heeft twijfel gezaaid over de geboorteplaats van Barack Obama, valse verhalen over de gezondheid van Hilary Clinton en complottheorieën over de moord op Seth Rich. Hij staat ook bekend als een van de vroege aanhangers van Donald Trump en heeft zijn invloed gebruikt om het huidige presidentiële bewind van Trump te promoten, inclusief kritiek op andere mediakanalen voor het aanvallen van het karakter en de beslissingen van Trump. Hij is ook een zeer rijke zakenman en het is bekend dat hij bijna 900 woningen bezit met een gezamenlijke waarde van meer dan $ 80 miljoen. Hij was ook een uitvoerend producent van de film getiteld Let There Be Light, die in 2017 werd uitgezonden.

Controverses en familie

De moeder van Merri Kelly en haar broer zijn voornamelijk op de achtergrond gebleven en wilden liever geen media-aandacht trekken, hoewel het niet verwonderlijk is dat haar moeder Jill Sean tijdens zijn journalistieke carrière heeft gesteund. Merri Kelly heeft geen politieke voorkeur of positie aangegeven en lijkt meer geïnteresseerd te zijn in het nastreven van haar sportcarrière.

In 2016 en 2017 werden een aantal prominente Fox News-persoonlijkheden door meerdere vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie; opgenomen in de beschuldigingen waren Roger Ailes, Bill Shine en Bill O'Reilly. Haar vader is bekritiseerd omdat hij de kant koos van degenen die werden beschuldigd, met name Bill O'Reilly die Sean als gast in zijn show gebruikte nadat hij was ontslagen bij Fox News, tot ongenoegen van veel medewerkers. Hij viel ook verschillende Democraten aan na beschuldigingen van seksuele intimidatie tegen Hollywood-producent Harvey Weinstein, en verdedigde zelfs Weinstein. De kritiek is niet onopgemerkt gebleven en velen zijn van mening dat de kwestie ook enige bezorgdheid veroorzaakte over de vraag of Sean al dan niet betrokken was bij de gevallen van intimidatie, of dat de problemen zich hebben uitgebreid tot de familie. Ondanks alles lijkt hun familie nog steeds intact.

Is Merri Kelly Hannity op sociale media?

Ondanks haar sterke tennisactiviteit heeft Merri Kelly over het algemeen een laag profiel behouden dankzij het feit dat ze geen sterke aanwezigheid op sociale media heeft. Ze heeft geen accounts die zijn gekoppeld aan Facebook, Twitter of Instagram. Op deze manier beschermt ze haar privacy en die van haar familie, vooral met alle kritiek die haar vader krijgt vanwege de aard van zijn werk. Haar vader is erg actief op sociale media, zoals gebruikelijk is bij journalisten, omdat ze mensen online op de hoogte houden.

Aanbevolen