Journalisten

Wie is de vrouw van Sean Hannity, Jill Rhodes? Haar Wiki: Leeftijd, Lengte, Socials, Bio, Getrouwd, Nettowaarde, Nationaliteit

Wie is de vrouw van Sean Hannity, Jill Rhodes?

Jill Rhodes werd geboren op 27 augustus 1962 in Alabama, VS, en is een journalist, maar misschien beter bekend als de vrouw van politiek commentator en talkshowhost Sean Hannity. Ze heeft hem gedurende zijn hele carrière gesteund en zo haar man geholpen te komen waar hij nu is.

De rijkdom van Jill Rhodes

Hoe rijk is Jill Rhodes? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 55 miljoen, voornamelijk verdiend door een succesvolle carrière in de journalistiek. Haar vermogen is ook verhoogd door het succes van haar man, die een vermogen heeft dat wordt geschat op meer dan $ 80 miljoen. Naarmate Jill haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Onderwijs en loopbaanbegin

Hoewel er heel weinig informatie beschikbaar is over de jeugd van Jill, is het bekend dat ze een interesse in journalistiek ontwikkelde en de Universiteit van Alabama bezocht, waar ze afstudeerde met een graad in journalistiek. Na het afronden van haar studie ging ze voor Huntsville Times werken als politiek commentator, en waar ze uiteindelijk zou worden opgemerkt door Sean Hannity, die op dat moment werkte voor het radiostation WVNN.

De twee werkten vaak samen aan verhaalideeën en hij liet vaak grappige voicemailberichten voor haar achter. De twee ontmoetten elkaar uiteindelijk tijdens een burgemeestersdebat dat Hannity in 1992 organiseerde in Huntsville, en ze zouden het jaar daarop trouwen - Jill zou later aan de media vertellen dat ze wist dat hij de man was met wie ze zou gaan trouwen. De twee verhuisden vervolgens samen naar New York, en ze zou korte tijd als boekredacteur in Manhattan werken.

Sean Hannity en familie

Sean Hannity is vooral bekend als de presentator van zowel het nationaal gesyndiceerde radiotalkprogramma The Sean Hannity Show, als van zijn eigen tv-show op Fox News getiteld Hannity. Hij heeft verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn journalistieke werk, en heeft ook drie bestsellers geschreven, waaronder Let Freedom Ring: Winning the War of Liberty over Liberalism, Deliver Us from Evil: Defeating Terrorism, Depotism, and Liberalism, en Conservative Victory: Obama's radicale agenda verslaan. Zijn carrière was ook enigszins controversieel, vanwege het aanhangen van talloze samenzweringstheorieën over Hillary Clinton en Barack Obama - het is dus niet verwonderlijk dat hij een fervent aanhanger van Donald Trump is.

Jill en Sean hebben twee kinderen en het gezin woont in Long Island, New York. Rhodos is door haar man talloze keren gecrediteerd als zijn steun en de reden voor zijn succes. Hij droeg zelfs zijn boek Let Freedom Ring op aan zijn vrouw en kinderen.

controverses

In 2017 lag Fox News onder vuur nadat werd toegegeven dat er talloze seksuele intimidatie-incidenten waren gepleegd door Roger Ailes en politiek commentator Bill O'Reilly, wat ertoe leidde dat de twee het netwerk verlieten. De echtgenoot van Jill werd ook beschuldigd van ongepast gedrag door blogger Debbie Schlussel, die beweerde dat Sean haar had gevraagd om terug te komen naar zijn hotel na een show, en toen ze weigerde, werd ze op de zwarte lijst gezet door Fox News. Hannity ontkende de aantijging en dreigde juridische stappen te ondernemen als de laster voortduurde, maar geruchten begonnen zich te verspreiden dat de relatie tussen hem en Jill in gevaar was, maar dat is nooit zo gegaan.

Zij en haar man werden ook het onderwerp van een langlopende internetzwendel, waarbij valse aanbevelingen werden gebruikt om producten te promoten die Jill had gemaakt. Dit leidde ertoe dat Hannity het risico liep zijn baan te verliezen, waarbij Jill naar verluidt een alternatieve vochtinbrengende crème voor plastische chirurgie verkocht, wat de reden was voor haar rijkdom van meerdere miljoenen dollars. Nadat het nieuws van de zwendel uitbrak, zou haar man haar verdedigen door verklaringen naar nieuwspublicaties te e-mailen dat alle beweringen leugens waren.

Is Jill Rhodes op sociale media?

Net als talloze vrouwen van verschillende nieuws- en journalistieke persoonlijkheden, handhaaft Jill haar privacy door geen sociale media-accounts te hebben op een van de grote websites, waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Dit is blijkbaar een van de redenen waarom er talloze mysteries zijn rond haar huidige inspanningen, evenals haar verleden. Er zijn online enkele foto's van haar beschikbaar, meestal te zien met haar man of in interviews, en er zijn ook video's van haar die te zien zijn op de website YouTube.

Haar man is daarentegen zeer actief op sociale media, met name Twitter en Instagram, waarop hij enkele van de laatste gebeurtenissen in politieke kringen beschrijft. Hij is ook te zien in tal van updates over de inspanningen van president Trump. Zijn Facebook-account promoot voornamelijk zijn televisie- en radioprogramma's, hoewel het ook een soortgelijk doel heeft als zijn Twitter-account.

Aanbevolen