Beroemdheden

Wie is Sebastian Maniscalco's vrouw Lana Gomez? Haar Wiki: Leeftijd, Nettowaarde, Bruiloft, Ouders, Kinderen

Wie is Sebastian Maniscalco's vrouw Lana Gomez?

Lana Gomez is geboren op de 23erdApril 1983, in de VS – haar werkelijke geboorteplaats is onbekend. Ze is een kunstenaar en schilder, die bekend staat om haar samenwerking met Kelly Wearstler en verschijning in het boek Hue. Ze wordt echter waarschijnlijk het best erkend als de huidige vrouw van de beroemde komiek Sebastian Maniscalco.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gisteren de beste dag gehad met @sebastiancomedy en onze kleine spaghetti en gehaktballen ter ondersteuning van de fantastische stichting van @jessseinfeld @goodplusfdn ???? scroll voor meer foto's!

Een bericht gedeeld door Lana Gomez (@lanagomez) op 23 oktober 2017 om 16:13 PDT

Het vroege leven, onderwijs en carrière

Lana Gomez werd opgevoed met haar twee broers en zussen door haar vader, Simone Lutgert Gomez, die bekend staat als een filantroop, en haar moeder, wiens naam nog niet in de media is onthuld. Na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de Universiteit van Tennessee om kunst te studeren.

Na haar afstuderen in 2007 verhuisde ze naar Los Angeles om haar carrière als schilder voort te zetten. Ze werd vervolgens gespot door Kelly Wearstler, een beroemde interieurontwerper, met wie ze begon samen te werken. In de periode van 2008 tot 2009 werkte Lana voor Kelly's ontwerpstudio, waarna ze werd ingehuurd om een ​​kunstwerk ter grootte van een muurschildering te maken, en zo verscheen ze in een mum van tijd ook in het boek Hue, dat een aanzienlijk bedrag aan haar netto toevoegt waard.

Bekijk dit bericht op Instagram

#tbt circa 1991 Kleine Lana en haar vader schilderden samen voor de lol! Ga wat canvas en verf halen en ga ermee aan de slag met je kinderen! Het is een geweldige manier om samen tijd door te brengen ???#greatmemories #lanagomezart #memphis

Een bericht gedeeld door Lana Gomez (@lanagomez) op 17 november 2016 om 14:00 uur PST


Om verder te praten over haar carrière, creëerde ze samen met Shepard Fairey de originele 3 meter hoge gitaarsculpturen in Guitar Town op de Sunset Strip in West Hollywood.

Binnenkort bij @TheSunsetStrip Lana Gomez voor @gibsonguitar stad 10ft. lang, en zo leuk om te schilderen! pic.twitter.com/1Q7qnAfs

- Lana (@LanaGomez) 23 januari 2012

Dankzij haar prestaties verscheen Lana onder meer in tijdschriften als InStyle, House Beautiful en The New Yorker.

Onlangs begon ze te dienen als Creative Director voor het comedybedrijf van haar man, en ze heeft ook haar eigen online kunstmagazine gelanceerd.

Bekijk dit bericht op Instagram

Buh Bye zeggen - mijn persoonlijke thema voor de week voor 'Ann Likes Red' - op weg naar Knoxville! #kunst #lanagomezart #abstractart #losangelesart #painting

Een bericht gedeeld door Lana Gomez (@lanagomez) op 10 maart 2015 om 17:06 PDT

Populariteit door huwelijk

Lana Gomez werd enorm populair toen ze in augustus 2013 trouwde met cabaretier Sebastian Maniscalco. In mei 2017 beviel ze van hun dochter, Serafina Simone Maniscalco.

Sebastian Maniscalco is een komiek, waarschijnlijk het best erkend voor zijn optreden in The Comedy Store. Hij heeft vier specials voltooid - Sebastian Live (2009), What's Wrong With People? (2012), Ben je niet beschaamd? (2014) en waarom zou je dat doen? (2016), en staat ook bekend om zijn optredens in de tv-serie Comedians in Cars Getting Coffee in 2016. Bovendien staat hij ook bekend als een heteroacteur, die te zien zal zijn in titels als Cruise en The Irishman.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn man en ik! Ik doe! @sebastiancomedy

Een bericht gedeeld door Lana Gomez (@lanagomez) op 29 augustus 2013 om 16:09 PDT

Lana Gomez Netto waarde

Haar carrière als schilder is al heel lang actief, dus als iemand van jullie zich ooit heeft afgevraagd hoe rijk Lana Gomez is, wordt op basis van gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 5 miljoen bedraagt. Bovendien deelt ze ook het vermogen van haar man Sebastian, dat wordt geschat op meer dan $ 6 miljoen.
https://www.instagram.com/p/OPY3jsPn8-/?hl=en&taken-by=lanagomez

Andere persoonlijke informatie en aanwezigheid op sociale media

Lana's huidige verblijfplaats is in Los Angeles, Californië, waar ze woont met haar man en dochter.

Naast haar carrière is Lana een actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, waaronder haar officiële Twitter en Instagram rekeningen. Om haar werk te promoten, lanceerde ze ook haar eigen website .

Aanbevolen