Beroemdheden

Wie is Shadder2k? Wiki Biografie, echte naam/gezicht, leeftijd, familie

Wie is Shadder2k?

Robert Mocanu werd geboren op 24 november 1999 in Roemenië en is onder de titel Shadder2k zowel een professionele gamer als een videogamestreamer, vooral bekend om zijn bekendheid dankzij zijn vaardigheid in de videogame getiteld Overwatch. Hij is een van de topspelers van de videogame geworden en heeft hem een ​​enorme aanhang online opgeleverd.

gelukkige verjaardag voor mij ik ben 18 nu ook deze ik pic.twitter.com/F9Ht5c6aaT

— shadder2k (@shadder2k) 24 november 2017

De rijkdom van Shadder2k

Hoe rijk is Shadder2k? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 400.000, verdiend door een succesvolle carrière met het spelen van videogames. Zijn vaardigheid met het spel heeft hem geholpen de professionele scene te bereiken, wat hem op zijn beurt meer kansen gaf. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van videogames

Er is heel weinig bekend over het leven van Shadder2k voordat hij online beroemd werd. Er zijn bijna geen details over hem, met inbegrip van zijn familie, jeugd en opleiding, behalve dat hij van het spelen van videogames hield sinds hij heel jong was, vooral sinds 2016 toen een videogame zichzelf begon te vermarkten, wat de aandacht trok van veel first person shooters spelers waaronder hijzelf.

Shadder2k

Het spel getiteld Overwatch is gemaakt door Blizzard Entertainment, dat bekend staat om hun werk aan games zoals World of Warcraft en Starcraft. Overwatch is een hero shooter waarin twee teams van spelers een personage uit een reeks speelbare helden selecteren om samen te werken om een ​​doel te bereiken tegen een vijandelijk team. Het was een idee dat voortkwam uit de geannuleerde online game Titan, en veel van zijn concepten zijn gebaseerd op teamshooters zoals Team Fortress 2. Tijdens het eerste jaar van de release van de game rapporteerde Blizzard meer dan $ 1 miljard aan inkomsten, en na twee jaar had meer dan 40 miljoen spelers aangetrokken. Het wordt beschouwd als een van de beste videogames aller tijden en ontving talloze prijzen voor games van het jaar, samen met andere onderscheidingen.

Streamingcarrière

Hoewel er veel goede spelers in Overwatch zijn, kreeg Shadder2k veel aandacht door zichzelf te streamen tijdens het spelen van de game Zenuwtrekking ; de website is een platform voor livestreaming dat is gericht op het streamen van videogames, hoewel het de afgelopen jaren ook andere soorten streaming heeft opgenomen, zoals in real life (IRL) streaming. Het was een spin-off van Justin.tv, totdat het stopte voor medewerkers om meer van hun inspanningen op Twitch te richten.

Het is een van de beste streamingwebsites ter wereld geworden en is een van de belangrijkste bronnen van livestreaming van eSports-toernooien, met een verscheidenheid aan videogames. Afgezien van Overwatch, zijn enkele van de andere populaire games op de website Defense of the Ancients 2 (DotA 2), League of Legends (LoL), PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) en Fortnite Battle Royale. Vooral Shadder2k demonstreerde zijn vaardigheden met het personage Genji, die gespecialiseerd was in het gebruik van shurikens en een zwaard. Terwijl hij doorging met streamen, kreeg hij meer dan 180.000 volgers en zijn inkomen steeg aanzienlijk dankzij donaties van zijn volgers.

Professioneel gamen

Shadder2k's hoge vaardigheid leidde ertoe dat hij vaak deel uitmaakte van de top 20 in Europese competitieve klassementen, wat de aandacht trok van tal van populaire professionele teams. Hij begon te spelen voor Teamvloeistof , een eSports-team met aanwezigheid in tal van videogames, gevestigd in Nederland en opgericht in 2000 na de release van de videogame StarCraft II: Wings of Liberty. Daarna volgden ze het beheer van meerdere genres van videogames nadat ze hun eigen Dota 2-team hadden opgericht. Andere videogames waarin het team aanwezig is, zijn League of Legends, Street Fighter en Super Smash Bros.

Hij bleef echter zeven maanden bij Liquid, omdat roosterwijzigingen vaak worden gemaakt met eSports-teams om ervoor te zorgen dat het team concurrerend blijft met veel mogelijke professionele spelers in de pool. Hij speelde ook met teams zoals Young and Beautiful en Team Gigantti, in verschillende populaire grote toernooien zoals het Overwatch Contenders Season, Alienware Monthly Melee en Overwatch Rumble. Hij heeft in de loop van zijn carrière talloze prijzen verdiend, maar de afgelopen maanden heeft hij een pauze genomen van professioneel gamen nadat hij een polsblessure had opgelopen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Shadder2k, sterker nog, hij heeft niets gedeeld over zijn romantische inspanningen, noch is hij gezien met iemand die mensen ertoe zou kunnen brengen te concluderen dat hij een relatie heeft. Veel bronnen stellen dat hij single is en dat zijn aandacht volledig gericht is op het proberen groot te worden in professioneel gamen.

Gepost door Shadder2k – owclub Aan zondag 16 oktober 2016

Net als veel streamers en professionele gamers, is hij een beetje online aanwezig dankzij accounts op verschillende sociale-mediawebsites. Hij heeft een Twitter-account dat hij van tijd tot tijd bijwerkt met persoonlijke informatie - hij plaatste begin 2019 dat hij niet echt een goed 2018 had in de professionele scene, vanwege de blessure en lage plaatsing in toernooien. De afgelopen maanden is hij veel gefocust op zijn streams en het spelen van Overwatch voor zijn kijkers. Hij heeft ook een YouTube-kanaal met meer dan 170.000 abonnees, waarop hij veel hoogtepunten uit zijn streams plaatst, waaronder het spelen met andere professionele spelers. Veel mensen komen naar zijn stream en kanaal om hem Genji te zien spelen, hoewel hij heeft herhaald dat hij niet altijd het personage speelt.

Aanbevolen