Acteurs

Wie is de ex-partner van Sharon Tate, acteur Richard Beymer van Twin Peaks? Zijn bio: nettowaarde nu, familie, echtscheiding, relatie, echtgenoot

Wie is Richard Beymer van Twin Peaks?

Geboren George Richard Beymer, Jr. onder het teken Vissen op de 20evan februari 1938, in Avoca, Iowa, VS, Richard Beymer is een veelzijdige 80-jarige blanke acteur, schilder, beeldhouwer, romanschrijver, cameraman, regisseur, redacteur, schrijver, soundtrackmaker, producent en filmmaker. Hij is misschien het best bekend voor het vertolken van de vastgoedmagnaat Benjamin Horne in de legendarische tv-serie Twin Peaks van David Lynch, en heeft een aantal andere rollen gehad in verschillende films en tv-shows gedurende zijn acteercarrière in de vaak lucratieve entertainmentbusiness sinds 1949, en nu nummering meer dan 70.

Bekijk dit bericht op Instagram

Richard Beymer en Natalie Wood in West Side Story.⠀

Een bericht gedeeld door Natalie Wood (@nataliewood) op 29 juni 2017 om 10:01 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Richard werd geboren uit een printervader genaamd George Richard Beymer, en een moeder genaamd Eunice (nee Goss). Zijn familie verhuisde slechts twee en een half jaar na zijn geboorte naar Hollywood, Los Angeles, Californië, dus daar groeide hij op. Er is een gebrek aan informatie over interesses en hobby's die Richard in zijn vroege jeugd had, maar er is het feit dat hij werd opgenomen in het acteerimperium van Hollywood terwijl hij nog op de North Hollywood High School zat, en aangezien hij al een volwaardige volwaardig acteur tegen de tijd dat hij zich inschreef, ging hij nooit naar de universiteit.

Carrière

Beymer's acteercarrière begon toen hij nog maar 11 jaar oud was en verscheen in de kindershow getiteld Sandy Dreams, hoewel niet genoemd, en dus was zijn formele filmdebuut in Vittorio De Sica's Stazione Termini in 1953, gevolgd door nog twee kleinere rollen dat jaar , ook op tv. De volgende drie jaar zou hij grotendeels inactief blijven, totdat hij in 1957 in totaal vijf rollen had, waarvan de belangrijkste was als Rab Silsbee in Johnny Tremain, daarna nog acht rollen tussen 1958 en 1960, waarvan er slechts één in een film. In 1961 kwam zijn belangrijkste rol, in de verfilming van West Side Story als Tony. Tussen dat jaar en 1990 zou hij doorgaan met talloze gastoptredens in een opeenvolging van tv-series', terwijl hij in 1975 en 1984 multi-episoderollen had in respectievelijk de tv-programma's Insight en 'Paper Dolls'. In 1990 landde hij de rol van Benjamin Horne in Twin Peaks, waar hij bleef voor alle 30 afleveringen van de show, en verscheen tegelijkertijd in zes afleveringen van Murder, She Wrote tot 1996. Zijn streak verminderde vanaf dat moment en stopte in 2008 , tot hij uiteindelijk in 2017 terugkeerde naar Twin Peaks, dit keer de moderne versie.

hou van het leven

Wat betreft Richard's romantische betrokkenheid, er zijn er een paar in de media opgedoken, dankzij het feit dat hij nooit gereserveerd was toen hem werd gevraagd naar het liefdessegment van zijn leven in interviews. Het is bekend dat hij van 1960 tot 1961 uitging met actrice Tuesday Weld, en vervolgens met een andere actrice, Dolores Hart in 1962. Hun relatie eindigde toen hij, terwijl hij Barabbas in Italië aan het filmen was, werd geslagen door een Amerikaans meisje dat naar de middelbare school ging in Vicenza, die een extra op de set. Ze verhuisden later naar Californië, en hij inspireerde haar om een ​​acteercarrière na te streven, en ze raakten uiteindelijk verloofd - de naam van het meisje was Sharon Tate, maar hun verloving werd na een jaar verbroken. Er is niets bekend over zijn liefdesleven na dit punt, terwijl Sharon trouwde met regisseur Roman Polanski, maar in 1969 werd vermoord door de familie Manson.

De grootste zelfkritiek

Hoewel de meesten zouden beweren dat zijn rol in West Side Story de rol van zijn leven is, denkt Richard daar anders over. Eigenlijk heeft hij een hekel aan zijn optreden daar, en dat kwam tijdens de première voor iedereen als een verrassing. Hij en zijn crew waren in Londen om hun film voor het eerst op het grote scherm te zien, waarna ze zelf aan koningin Elizabeth II zouden worden voorgesteld. première omdat hij niet naar zijn eigen optreden kon kijken.

Advocaat voor burgerrechten

Beymer onderbrak zijn acteercarrière ergens in 1964 en ging naar Mississippi als vrijwilliger in de burgerrechtenbeweging in de zomer die later de titel Freedom Summer kreeg - het doel van het evenement was om Afro-Amerikanen stemrecht te geven in de genoemde staat . Richard nam op dat moment een Bolex-camera mee en schoot een aanzienlijke hoeveelheid beeldmateriaal, dat hij later zou monteren in de documentaire getiteld A Regular Bouquet: Mississippi Summer, die later werd geleend voor vele andere documentaires over hetzelfde onderwerp, zoals Freedom Summer en Ogen op de prijs.

Amateur Meditatie


Richard heeft tegenwoordig nogal wat documentaires achter zijn naam staan, een van de meest unieke uit 2014 getiteld It's a Beautiful World, waarin hij op reis gaat naar India met zijn oude collega en Twin Peaks-meesterbrein David Lynch, terwijl de twee de oorsprong van transcendente meditatie.

Gepubliceerde schrijver

In 2007 publiceerde Richard zijn eerste literaire werk in eigen beheer, een semi-autobiografisch verhaal over de moeilijkheden van een acteur in het leven, het vinden van zichzelf in de wereld, getiteld Impostor: Or Whatever Happened to Richard Beymer?. Hoewel hij hier alleen spreekt van een acteercarrière, boekte hij talloze successen in verschillende andere artistieke beroepen.

Wat is het vermogen van Richard Beymer?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Richard Beymer medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Richards geaccumuleerde rijkdom bijna $ 18 miljoen bedraagt; zijn huidige inkomen blijft geheim. Dit cijfer is grotendeels geholpen door zijn talrijke successen in de acteerindustrie, terwijl de grootste bijdrage waarschijnlijk komt van zijn langdurige aanwezigheid op het scherm in Twin Peaks. Naarmate zijn carrière vordert, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Gepost door Richard Beymer Aan dinsdag 28 juli 2015

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de acteur, wordt door verschillende bronnen beweerd dat zijn lengte 1,88 m bedraagt, maar alle andere metingen zijn onbekend. Zijn haar is donkerbruin en zijn ogen zijn blauw, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen als normaal wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve acteurs om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om zo de populariteit van de titels waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen net. waard. Het lijkt er echter op dat Richard helemaal niet om deze beroemdheidstrend geeft, aangezien zijn aanwezigheid op de belangrijkste sociale-medianetwerken praktisch onbestaande is. Alle Facebook-, Twitter- en Instagram-accounts zijn nergens te vinden, maar er zijn een paar fanpagina's op de genoemde netwerken die aan hem zijn gewijd, maar geen enkele wordt onderhouden en/of gebruikt door Richard zelf.

Aanbevolen