Tv-Beroemdheden

Wie is Shawn Killinger van QVC? Haar Wiki: Kreeft, Baby, Leeftijd, Hoogte, Echtgenoot, Netto waarde, Salaris, Thuis, Broers en zussen, Getrouwd, Familie

Wie is Shawn Killinger van QVC? Haar Wiki en Leeftijd

Elizabeth Killinger werd geboren op 2 november 1979 in Detroit, Michigan, VS, wat betekent dat ze een 38-jarige blanke Amerikaan is en dat haar sterrenbeeld Schorpioen is. Ze is vooral bekend als Shawn Killinger, een gastvrouw en verslaggever voor QVC, die eerder heeft gewerkt aan projecten als The Late Show With David Letterman, CBS 60 Minutes en Evening News With Dan Liever. Shawn werd opgeleid aan Penn State en studeerde ook in Genève, Zwitserland, waar hij uiteindelijk afstudeerde met een B.S. graad in marketing.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vijf minuten tot showtime #isaacmizrahi #qvc #mondaynight ️

Een bericht gedeeld door Shawn Killinger QVC (@shawnkillingerqvc) op 14 mei 2018 om 17:57 PDT

Kanker

In het verleden waren er bepaalde geruchten over de gezondheid van Killinger en sommige bronnen meldden dat ze nierkanker had. De gastvrouw heeft daar echter nooit publiekelijk iets over gezegd en aangezien ze bekend staat als iemand die veel informatie deelt, gaan we ervan uit dat de geruchten nep waren. Aan de andere kant had Shawns vader kanker, maar is daar met succes van hersteld.

Vroege leven en achtergrond

Ondanks dat ze in de VS werd geboren, bracht Killinger een aantal van haar vormende jaren door in Mexico, toen ze daar op 11-jarige leeftijd met haar familie naartoe verhuisde en vier jaar later terugkeerde naar de VS. Ze heeft van nature donker haar, maar verft het blond, omdat het goed bij haar bleke huidskleur past. Over haar lichaamsafmetingen gesproken, ondanks dat ze in het vierde decennium van haar leven is, heeft de beroemde gastvrouw een verbazingwekkend figuur, te oordelen naar de foto's die online beschikbaar zijn. Ze is 1,64 m lang en heeft de reputatie 50 kg te wegen. We veronderstellen dat Shawn goed voor haar dieet zorgt en traint, aangezien deze twee factoren een belangrijke rol spelen bij het behouden van een slank lichaam.
https://twitter.com/ShawnQVC/status/592869664658685953

Echtgenoot, gezin en baby

Als het gaat om de relatiestatus van Shawn, is ze getrouwd met Joe, van wie ze vaak foto's plaatst op haar sociale media-accounts. Het echtpaar heeft geen biologische kinderen samen, maar ze hebben een meisje geadopteerd genaamd Jagger. Haar publiek geniet van het zien van foto's van baby Jagger die volgens een van haar fans is toegevoegd. Heel erg bedankt voor het plaatsen van foto's van je lieve kind! Elke dag lijkt ze er mooier en mooier en beter uit te zien! Hoera voor jou!. Het paar kreeg echter ooit samen een kind, maar de gastvrouw kreeg een miskraam en deelde haar verhaal met haar volgers en fans van de QVC-gemeenschap. Ze begon met te zeggen dat ze haar alles altijd met het publiek heeft gedeeld en daarna vertelde ze dat zij en Joe een prachtig meisje verloren toen ze bijna vijf maanden zwanger waren. Daarom was ik tijdens shows gaan zitten en nam ik een pauze van zaterdag. Ik was heel dicht bij het aankondigen van mijn zwangerschap. In dezelfde aankondiging verklaarde ze dat zij en haar man omringd waren door gebed, vrienden en familie.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Shawn Killinger vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft Killinger een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ze werkt als verslaggever en gastvrouw en verdient meer dan $ 80.000 op jaarbasis; er is geen specifieke informatie over haar activa, zoals eigendommen en voertuigen.

…bc je wordt maar één keer 50!! Bedankt Sky Motor Cars Brett Sholder Dave's Automotive Repair Ent. Jullie zijn het ultieme alles. Mijn Engelen!!??

Gepost door Shawn Killinger QVC Aan Donderdag 5 juli 2018

Vroege carriere

Zoals eerder vermeld, is Shawn vooral bekend als gastvrouw en verslaggever toen ze bij CBS kwam, en gedurende haar tijd daar heeft Killinger gewerkt aan projecten zoals The Late Show With David Letterman, CBS 60 Minutes en Evening News With Dan Liever, wat haar hielp meer aandacht krijgen van de media en het publiek. Nadat hij was overgeplaatst van het genoemde netwerk, ging Shawn nog steeds sterk en tekende een contract met nog een ander populair netwerk - Fox - en begon als verslaggever te werken aan algemene opdrachten.

QVC

De gastvrouw is echter nog steeds het best bekend voor het verschijnen op QVC, een Amerikaans satelliet-, kabel- en uitzendtelevisienetwerk dat gespecialiseerd is in het promoten van thuiswinkelen. Het netwerk, eigendom van Qurate Retail Group, werd opgericht in 1986 en Shawn trad toe in 2007 en kreeg al snel veel fans en trok de aandacht van de media. Ze staat algemeen bekend om haar vaardigheden en haar eigenzinnige Shawn-ismen. Als ze aan QVC werkt, wordt ze meestal gezien met schoonheidsproducten, accessoires en probleemoplossers. Het publiek kan haar op maandag zien met Isaac Mizrahi op ISAACMIZRAHILIVE! uitzending om 22.00 uur. en bovendien in Tuesday Night Beauty en Anything Goes met Rick & Shawn.

Aanbevolen