Acteurs

Wie is de ex-vrouw van Shepard Smith, Virginia Donald? Haar Wiki: Leeftijd, Hoogte, Netto waarde, Getrouwd, Echtscheiding, Kinderen, Familie, Nationaliteit

Wie is de ex-vrouw van Shepard Smith, Virginia Donald?

Virginia Donald werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is een actrice, maar misschien beter bekend als de ex-vrouw van televisienieuwsanker Shepard Shep Smith. Haar ex-man maakt deel uit van Fox News Channel en leidde tal van programma's zoals Studio B, Shepard Smith Reporting en The Fox Report met Shepard Smith.

De rijkdom van Virginia Donald

Hoe rijk is Virginia Donald? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succes in haar verschillende inspanningen, maar mogelijk verhoogd tijdens haar associatie met haar ex-man, aangezien hij een nettowaarde heeft die wordt geschat op meer dan $ 10 miljoen . Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Onderwijs en ontmoeting met Shepar Smith

Hoewel er heel weinig bekend is over Virginia's jeugd of hoe ze interesse in acteren ontwikkelde; ze ging naar de Universiteit van Mississippi en werd in die tijd beschouwd als een van de betere studenten van haar faculteit, blijkbaar wilde ze een acteercarrière nastreven. Het was ook in deze tijd dat ze Shepard ontmoette, die uiteindelijk een bekende journalist zou worden. Ze hadden een paar jaar een relatie voordat ze trouwden.

Universiteit van Mississippi

Shepard Smith – Huwelijk en echtscheiding

Smith zou al vroeg in zijn carrière gaan werken voor Fox News Channel, in 1996 tijdens de oprichting van het kanaal. Hij heeft in de loop van zijn carrière talloze spraakmakende nieuwsgebeurtenissen behandeld, waaronder de dood van prinses Diana, de controverse over het tellen van de stemmen in Florida en de executie van Timothy McVeigh. Hij deed ook verslag van de orkaanseizoenen, waardoor hij uiteindelijk zijn eigen shows begon, waaronder The Fox Report met Shepard Smith.

Donald en Shepard trouwden in 1987, maar kregen geen kinderen en scheidden plotseling in 1993. Jarenlang was er geen informatie of geruchten over waarom de twee uit elkaar gingen, maar uiteindelijk kwam er later in Shepards carrière een antwoord. In 2011 werd hij gelinkt aan een Fox News-productieassistent genaamd Giovanni Graziano, die Smith zelf behandelde tijdens zijn tijd bij het bedrijf. De twee werden bij verschillende gelegenheden samen in tal van bars gezien, met name op een plaats die Bathtub Gin heet.

Bevestigd als homo

Virginia's ex-man heeft zijn hele carrière veel controverses gehad. Verslaggevers kwamen erachter van serveersters die serveerden in de bars waar hij is geweest, dat hij vaak woede-uitbarstingen had, schreeuwend naar personeel. In 2000 werd Shepard gearresteerd en beschuldigd van verergerde batterij nadat hij ruzie had gemaakt met een andere verslaggever over een parkeerplaats. Toen de geruchten dat hij homo zou zijn begonnen aan de oppervlakte te komen, zei de president van Fox News Channel Roger Ailes tegen de media dat hij geen homo was en dat Fox News niet klaar was voor een homoseksueel anker. Er was zelfs een gelegenheid dat Shepard een anti-homo hater steunde tijdens een live verslaggeving.

Uiteindelijk opende hij in 2017 over zijn seksualiteit, in een toespraak waarin hij toegaf dat hij homo is. Hij zei dat hij er niet over nadenkt en dat hij erg gefocust is op zijn carrière. Hij gaat gewoon naar huis naar de man op wie hij verliefd is. Andere verslaggevers hebben hem verdedigd door te zeggen dat zijn seksualiteit niet zijn meest bepalende factor is. Door de onthulling realiseerden velen zich dat de reden dat hij het uitmaakte met Virginia was dat hij eigenlijk geïnteresseerd was in mannen en niet in vrouwen.

Nasleep

Volgens rapporten probeerde Donald na de scheiding en scheiding van Shepard wat grip te krijgen in de entertainmentindustrie, maar slaagde ze er niet in een significante impact te maken. Er werd gemeld dat ze dol was op mode en de laatste modetrends, die terug te voeren zijn op haar jeugd. Hoewel veel mensen haar hebben benaderd sinds Smith uit de kast kwam als homo, weigerde ze commentaar te geven op zijn seksualiteit. Ze zei ook dat er geen slechte gevoelens tussen hen zijn, maar ze houdt geen contact met hem,

Is Virginia Donald op sociale media?

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie over Donald is, is het feit dat ze niet online aanwezig is. Ze heeft geen accounts die zijn gekoppeld aan grote sociale-mediawebsites zoals Facebook, Twitter of Instagram. Er zijn talloze accounts op Facebook met de naam Virginia Donald, maar ze zijn niet aan haar gekoppeld. Haar ex-man daarentegen heeft een sterke aanwezigheid op sociale media, zoals normaal is voor omroepjournalisten. Hij heeft accounts op Twitter en Facebook, maar maakt op geen enkele manier melding van zijn vroegere of huidige relaties. Er is veel recente berichtgeving over hem vanwege zijn recente verklaring dat hij homo is.

Aanbevolen