Reality-Tv-Sterren

Wie is Shevonne Sullivan? Haar biografie: huwelijk, verloofd, echtgenoot, leeftijd, geboortedatum

Wie is Shevonne Sullivan?

Shevonne Sullivan werd geboren op 26 april 1984 in Taunton, Massachusetts, VS, en is een reality-tv-ster, vooral bekend door haar optreden in de show The Amazing Race in 2015, uitgezonden op CBS. Daarvoor maakte ze deel uit van de show TMZ op tv en verdiende ze de bijnaam 'TMZ's Kim Kardashian'.

Bekijk dit bericht op Instagram

#stemming

Een bericht gedeeld door Shevonne_S (@shevonnesullivan) op 15 juli 2018 om 12:48 uur PDT

Shevonne Sullivan Bio: vroege leven, ouders en opvoeding

De dochter van Diane, Shevonne, is van Ierse afkomst, maar er is geen verdere informatie over haar jeugd, inclusief de identiteit van haar biologische vader, dus we kunnen alleen maar aannemen dat ze opgroeide met haar moeder. Shevonne ging naar de Taunton High School en na haar toelatingsexamen volgde ze een graad in journalistiek en geschiedenis aan het Emerson College in Boston.

Carrièrebegin

Na haar afstuderen ging ze op zoek naar een baan in de entertainmentwereld en al snel werd ze aangenomen als stagiaire bij Ellen DeGeneres en haar show. Na een paar jaar onder de voogdij van Ellen te hebben doorgebracht, besloot Shevonne de show te verlaten en het alleen te proberen, wat een nogal slimme carrièrestap bleek te zijn, aangezien Shevonne werd ingehuurd door TMZ en een van hun tv-presentatoren van TMZ werd op tv. Van 2014 tot 2016 sierde Shevonne de show en voor haar harde werk ontving ze in beide jaren een Daytime Emmy Award-nominatie.

Gepost door Shevonne Sullivan Aan maandag 28 juli 2014

Stijging naar bekendheid

Naarmate ze succesvoller werd in haar werk, hoorden meer mensen van Shevonne en nam ze geleidelijk de status van een ster aan, wat ertoe leidde dat ze door CBS werd gekozen voor hun realityshow - The Amazing Race. Ze was een deelnemer in het 27e seizoen samen met haar collega Kelly Berning , maar de twee waren het eerste team dat de show verliet, uitgeschakeld na slechts zes afleveringen. Desalniettemin was Shevonne, ondanks haar vroege exi, nu een realityster met fans over de hele wereld, omdat zowel haar populariteit als haar vermogen enorm stegen. Sinds 2016 is ze echter niet erg actief in de entertainmentwereld en heeft ze zich in plaats daarvan gericht op haar gezinsleven.

Weet je hoe rijk Shevonne Sullivan is?

Hoewel niet meer professioneel actief, heeft haar eerdere werk veel bijgedragen aan het vermogen van Shevonne, vooral haar werk voor TMZ. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Shevonne Sullivan is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Sullivan zo hoog is als $ 600.000, wat best behoorlijk is gezien haar ervaring, vind je niet?

Afbeeldingsbron

Kent u Shevonne's persoonlijke leven, verloving, bruiloft, echtgenoot?

Sinds 2015 concentreert Shevonne zich op haar persoonlijke leven in plaats van op een carrière, waardoor ze haar prioriteiten heeft veranderd; ze had een paar jaar een relatie met Daniel Dudley voor de twee vierden hun verloving op 5 augustus 2017 , en legde de knoop op de eerste dag van het nieuwe jaar .

Zoveel plezier @WehoPubCrawl afgelopen nacht! Als je in LA bent, moet je het zeker eens gaan bekijken! http://t.co/rhLKPJkdop ? pic.twitter.com/I6HEkhjJRS

- Shevonne Sullivan (@Shevonne_S) 17 oktober 2015

Internetpopulariteit

Naast televisie is Shevonne ook populair geworden op social media platforms, waaronder Instagram en Twitter. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 25.000 volgers, met wie ze details uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, waaronder haar trouwdag, en haar tijd doorgebracht met haar man Daniele Dudley – de twee hebben onlangs bevestigde de zwangerschap van Shevonne. Shevonne is ook te vinden op Twitter , waarop ze bijna 45.000 volgers heeft, met wie ze haar eigen ideeën, meningen en persoonlijke interesses heeft gedeeld, die je allemaal kunt zien op haar officiële pagina. Dus als je nog geen fan bent van deze populaire reality-tv en social media-ster, dan is dit een perfecte kans voor jou.

Echtgenoot van Shevonne Sullivan, Daniel Dudley

Nu we alle belangrijke details over Shevonne hebben behandeld, laten we wat informatie delen over haar man, Daniel Dudley. Daniel is een prominente radio-persoonlijkheid op Disney Radio, heeft er meer dan 12 jaar doorgebracht en heeft ook voor een aantal andere radiostations gewerkt, zoals 1250 ESPN Radio en Trib Total Media, onder anderen. Hij komt uit Wellsburg, West Virginia, maar zijn exacte geboortedatum is niet beschikbaar gesteld aan de media.

Huwelijksreis #GangGang@Shevonne_S pic.twitter.com/iE7aup9eQE

— Daniel Dudley (@DDisBORED) 31 januari 2018


Daniel is ook actief op sociale mediaplatforms, waaronder Instagram en Twitter, waarop hij een behoorlijke schare fans heeft. Zijn officiële Instagram-pagina wordt gevolgd door meer dan 1.400 mensen, met wie hij details van zijn . heeft gedeeld werken op de radio . Daniël is ook te vinden op Twitter , met bijna 5.000 volgers, en heeft dit sociale mediaplatform ook gebruikt om zijn carrière te promoten.

Aanbevolen