Zangers

Wie is zanger Jewel Kilcher? Haar Wiki: Nettowaarde, Familie, Huis, Carrière, Huwelijk

Wie is Jewel Kilcher?

Geboren onder het teken Tweelingen op de 23rdvan mei 1974 in Payson, Utah, VS, Jewel Kilcher is een 44-jarige blanke singer-songwriter, muzikant, actrice, producer, dichter en auteur van Duitse en Alaskaanse afkomst. Ze is misschien het best bekend om haar langdurige carrière als zangeres, en dankzij enkele van haar beroemdste nummers zoals Foolish Games, Who Will Save Your Soul en You Were Meant For Me. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van haar soms lucratieve carrière sinds 1994.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoofdtelefoon Haar! De geweldige @jfblaisvegas herwerkte Mercy - klinkt veel intelligenter en dramatischer dan ik ooit had kunnen hopen! Ha en ik leren het voor de repetities van vandaag…. @cirquedusoleil @1night1drop #music #practice

Een bericht gedeeld door Juweel (@jewel) op 31 januari 2018 om 10:08 uur PST

Het vroege leven: opgroeien in Alaska

Jewels familie verhuisde naar Anchorage in Alaska toen ze nog heel jong was. Ze groeide op met een oudere broer Shane, en twee jongere genaamd Atz Jr. en Nikos - de laatste haar halfbroer - door haar reality-tv-persoonlijkheidsvader Atz Kilcher, die bekend staat als zijnde in de serie Alaska: The Last Frontier , en haar zanger moeder genaamd Lenedra Jewel Kilcher (nee Carroll). Haar ouders scheidden in 1981, waarbij haar vader de voogdij kreeg en ze bij hem introk in Homer, Alaska. Wat betreft haar opleiding, het is niet bekend welke middelbare school Jewel in Homer heeft gevolgd, maar op 15-jarige leeftijd werd ze door de studio-instructeur doorverwezen naar de Interlochen Arts Academy in Interlochen, Michigan, terwijl ze in een dansstudio in Anchorage werkte. Ze kreeg een gedeeltelijke beurs na haar aanvraag, maar ze had nog eens $ 11.000 nodig voor het eerste jaar. De lokale bedrijven van Homer stelden items samen om voor het bedrag te veilen, en ze verhuisde uiteindelijk naar Michigan, waar ze aan de academie klassieke muziek en gitaarlessen volgde.

Papa en ik maken ons klaar voor zijn #OpryDebut vanavond in Ryman Auditorium http://instagram.com/p/jkyhH8rOqt/

Gepost door Juweel Aan Vrijdag 24 januari 2014

En…

Nadat ze bij haar vader was ingetrokken, waarbij Homer een van de recente nederzettingen in Alaska was, bracht Jewel haar vroege jaren door in tegenstelling tot de meeste andere kinderen. Op de vraag hoe lang ze samen met haar vader opgroeide, antwoordde ze: 'We woonden ver van de stad. We moesten 2 mijl (3,2 km) lopen om bij de zadelschuur te komen waarin ik ben opgegroeid ... Geen stromend water, geen verwarming - we hadden een kolenkachel en een bijgebouw en we leefden voornamelijk van wat we konden doden of vangen. We hebben bessen geplukt en jam gemaakt. We vingen vis om te bevriezen en hadden tuinen en vee om van te leven. Ik reed in de zomer elke dag paard onder de middernachtzon van Alaska. Ik vond het daar geweldig.’

Leuke dag terug op de ranch hier in TX

Gepost door Juweel Aan maandag 3 maart 2014

Carrière: van coffeeshops tot het grote podium

Jewel leerde voor het eerst jodelen door haar vader, met wie ze af en toe zong om wat bij te verdienen. Na een gitaaropleiding te hebben gevolgd, begon ze op haar 16e met het schrijven van liedjes voor de gitaar. Na haar afstuderen verhuisde ze naar San Diego, Californië, waar ze werkte als telefoniste in een computermagazijn en in een koffiehuis. Ze begon door het hele land te reizen en deed overal waar ze maar kon lokale shows, van hotels tot coffeeshops. Tijdens haar vroege carrière ontmoette ze uiteindelijk Steve Poltz, die ze later zou rekruteren als haar gitarist. In 1993 werd ze opgemerkt door John Hogan van Rust, die zijn manager Inga Vainshtein van Paramount liet weten dat Jewel een getalenteerde artiest is die een kans verdient. Vainshtein ging haar zien meezingen met een vertegenwoordiger van Atlantic Records. Vervolgens werd Jewel getekend door het genoemde muziekproductiebedrijf en bracht ze haar eerste album uit getiteld Pieces of You in 1995, dat op zijn hoogtepunt de #4 op de Billboard 200 bereikte. In 1998 bracht ze haar tweede album uit getiteld Spirit, terwijl Joy: A Holiday Collection kwam uit in 1999. In hetzelfde jaar volgde de eerder genoemde Steve Poltz haar op de Spirit World Tour. Daarna bracht ze in totaal nog negen albums uit, met een maximum van drie jaar ertussen.

Literaire werken

Jewel is ook goed thuis in poëzie en heeft een poëzieboek gepubliceerd getiteld A Night Without Armor, uitgebracht op de 18evan mei 1998. Ze publiceerde haar tweede boek, getiteld Chasing Down the Dawn in 2000, een autobiografische verzameling dagboekaantekeningen en mijmeringen over haar vroege leven in Alaska. Haar derde boek is een memoires getiteld Never Broken: Songs Are Only Half The Story, en het kwam uit op 15 september 2015.

Tickets zijn nu verkrijgbaar voor mijn full-band shows op @WynnLasVegas op 30 en 31 maart! https://t.co/i6j4Kl05Zs pic.twitter.com/4zTyWavQO8

— Juweel (@jeweljk) 16 februari 2018

Love Life: Gescheiden van Ty Murray

Wat de romantische betrokkenheid van Jewel betreft, het is bekend dat ze in 1995 met Sean Penn uitging, die haar op Late Night met Conan O'Brien zag optreden. Later nodigde hij haar uit om een ​​lied te componeren voor zijn film getiteld The Crossing Guard, en hij volgde haar op haar tour.

Later, op de 7ein augustus 2008, na tien jaar daten, trouwde Jewel op de Bahama's met de professionele rodeo-cowboy Ty Murray. Zes jaar na het huwelijk beviel Jewel van haar enige kind, Kase Townes Murray genaamd, op de 11eevan juni 2011. Drie jaar later, op de 2ndvan juli 2014 maakte Jewel op haar eigen website een aankondiging dat zij en Murray aan het scheiden waren. Het is niet bekend met wie ze daarna is uitgegaan of wie de voogdij over het kind heeft gekregen. Ze woont nu in Nashville, Tennessee.

Juweel over feminisme:

Jewel is een bekende feministe, die ooit zei: 'Ik denk niet dat ik jong ben begonnen als feministe. Ik las veel boeken in Alaska, ik was behoorlijk geïsoleerd waar ik opgroeide, en ik denk dat ik nooit dacht dat ik anders was dan een man; Ik ben opgegroeid op een plek waar pioniersvrouwen nog erg sterk waren. Ze besloegen paarden en bouwden hun eigen huizen en waren zeer zelfvoorzienend. Pas toen ik ouder werd, werd ik echt een fan van vrouwen. En fan van wat vrouwen kunnen balanceren en bereiken, door gewoon hen te zijn.'

Als je onze aankondiging gisteren hebt gemist, ben ik verheugd om de omslag van mijn aanstaande boek #NeverBroken hier met je te delen! Boek beschikbaar 15-09

Gepost door Juweel Aan woensdag 29 april 2015

Wat is het vermogen van Jewel Kilcher?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jewel Kilcher medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Jewel's geaccumuleerde rijkdom bijna $ 30 miljoen bedraagt. Ze heeft vooral als zangeres fortuin gemaakt, grotendeels dankzij haar twaalf muziekalbums en haar consequente concertreizen. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

'Hoe technologie mijn ziel bijna heeft vermoord' ... Een uitstekende samenvatting van waarom ik Kase probeer weg te houden van de tv https://t.co/WhHfNHumAR pic.twitter.com/klcJkPcbsE

— Juweel (@jeweljk) 16 augustus 2017

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren zangeres, haar vitale statistieken zijn 34-26-35, haar lengte is 1,68 m en haar huidige gewicht is 54 kg. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als rond, terwijl haar haarkleur lichtblond is en haar ogen lichtbruin.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Jewel zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien haar aanwezigheid alomtegenwoordig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken. Haar Facebook-pagina heeft bijna 700.000 volgers, haar Twitter-account meer dan 400.000 en haar Instagram-account heeft meer dan 140.000 fans.

Aanbevolen