Zangers

Wie is zangeres Kirstin Maldonado van Pentatonix? Haar bio: verloofde Jeremy Michael Lewis, bruiloft, nettowaarde, verloofd, huis

Wie is Kirstin Maldonado?

Geboren Kirstin Taylor Maldonado onder het teken Stier op de 16evan mei 1992, in Fort Worth, Texas, VS, Kirstin is een Spaanse zangeres en songwriter van gemengde Spaanse, Italiaanse en Mexicaanse afkomst. Ze is misschien het best bekend bij de wereld omdat ze deel uitmaakte van de a capella-groep genaamd Pentatonix, maar heeft sinds 2011 een aantal andere successen behaald tijdens haar vaak lucratieve zangcarrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

misschien de internationale lachdag gemist, maar vandaag is de eerste dag van de trotsmaand dus ???

Een bericht gedeeld door kirstin ™ (@kirstin) op 1 juni 2018 om 13:59 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Kirstin werd als enig kind opgevoed in Arlington, Texas door haar Italiaans-Spaanse moeder Angelica Maldonado met een onbekend beroep, en haar Mexicaanse vader Michael Cisneros – zijn beroep is ook niet gespecificeerd. Kirstin sprak de wens uit om ooit zangeres te worden toen ze nog maar vijf jaar oud was, en toen ze acht was en haar moeder hertrouwde, zong Kirstin op haar huwelijksreceptie. Uiteindelijk overtuigde deze poging haar moeder om haar in te schrijven voor zanglessen, en het duurde niet lang of Kirstin raakte ook betrokken bij theater, met de hoofdrol in verschillende lokale toneelstukken. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Holy Rosary Catholic School voordat ze naar de Martin High School ging, en na haar toelatingsexamen in 2010 schreef ze zich in aan de Universiteit van Oklahoma, met als hoofdvak muziektheatervoorstelling. Ze stopte echter om haar carrière na te jagen, wat werd geholpen dankzij de connecties die ze tijdens haar opleidingsjaren maakte. Het is niet bekend of ze van plan is om op termijn verder te studeren en een diploma te halen.

Carrière

Kirstins carrière begon slechts een jaar na haar toelatingsexamen, dankzij de vriend die ze ontmoette tijdens de hoofdrol in lokale toneelstukken, genaamd Mitch Grassi, en degene die ze ontmoette tijdens haar middelbare schooltijd, genaamd Scott Hoying. De eerste begon als een a capella-trio dat rond de middelbare school ging en populaire liedjes coverde, maar de groep dreef later enigszins uit elkaar toen Kirstin naar de universiteit ging, maar werd in 2011 opnieuw samengesteld door Scott, die plannen had om een ​​groep samen te stellen voor NBC's a capella wedstrijd getiteld The Sing-Off. Zowel Kirstin als Scott voegden zich bij de groep, en het trio had nu nog twee leden nodig om hun vocale capaciteiten te vergroten, dus Avi Kaplan en Kevin Olusola maakten ook kennis met de groep, en zo werd de Pentatonix (Pentatonics - vijf tonen) groep gecreëerd. De groep won uiteindelijk het derde seizoen van de genoemde show, waarna ze aan hun releases begonnen te werken en ondertussen een groot aantal fans op YouTube verzamelden via hun covers van de meest populaire nummers. Tot op heden hebben ze verschillende albums en EP's uitgebracht, terwijl hun YouTube-kanaal nu meer dan twee miljard views heeft. Kirstin heeft ook drie van haar eigen singles, getiteld Break a Little, All Night en Naked.

Hun onderscheidingen

Pentatonix zijn de trotse houders van drie Grammy Awards, hun eerste won in februari 2015 in de categorie Best Arrangement, Instrumental of a capella voor hun cover getiteld Daft Punk, een mashup van verschillende nummers van de legendarische groep. In februari 2016 kwam hun tweede Grammy in dezelfde categorie voor Dance of the Sugar Plum Fairy van hun album getiteld That's Christmas to Me, en hun derde Grammy kwam in februari 2017, gewonnen in de categorie Best Country duo/group performance voor hun cover van Jolene, waar Dolly Parton zelf bij betrokken was.

Kristin Maldanado woont verloofde Willum Gnass bij #nepnieuws
lol maar in alle ernst thx dat je me zo leuk hebt ️❣️❣️ https://t.co/MghmPmdaUK pic.twitter.com/KETUpWsumz

— kirstin™ (@kirstin) 7 mei 2018

hou van het leven

Wat betreft de romantische betrokkenheid van Kirstin, er is niets bekend over haar liefdesleven voorafgaand aan haar eerste en enige openbare relatie: ze gaat al een tijdje uit met zanger Jeremy Michael Lewis, terwijl ze ook bij verschillende gelegenheden samenwerkten en met andere groepen, zoals zoals in februari 2016 in een video met de groep Voctave. Dat gezegd hebbende, hebben ze ook een paar covers als duo, waaronder I See the Light uit Tangled, Go the Distance from Hercules en You’ll be in my Heart from Tarzan. Jeremy stelde Kirstin ten huwelijk op de 29evan mei 2016, en ze zouden ergens in 2017 trouwen, maar ze hebben de bruiloft om onbekende redenen uitgesteld.

Wat is het vermogen van Kirstin Maldonado?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kirstin Maldonado medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Kirstins geaccumuleerde rijkdom meer dan $ 8 miljoen is, terwijl haar jaarlijkse inkomsten $ 750.000 bedragen. Ze heeft haar fortuin gemaakt als zangeres en verdiende het meeste aan haar langdurige aanwezigheid als het enige vrouwelijke lid van Pentatonix. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

eerste NYFW-modeshow? bedankt voor de mooie jurk en show @bcbgmaxazria @nyfw

Een bericht gedeeld door kirstin ™ (@kirstin) op 9 februari 2018 om 8:14 uur PST

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren zangeres, haar vitale statistieken en huidige gewicht zijn onbekend, terwijl haar lengte 1,63 m is. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen omschreven als fit, terwijl haar haarkleur pikdonker is en haar ogen donkergroen.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waar ze aan werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Kirstin lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien haar aanwezigheid alomtegenwoordig is op de meeste sociale netwerken. Haar Facebook-pagina heeft momenteel bijna 600.000 volgers, haar Twitter-account meer dan 450.000 en haar Instagram-account bijna 800.000 fans.

Aanbevolen