Zakenmensen

Wie is Sinisa Babcic? Poppy Harlow echtgenoot Wiki Bio, leeftijd, vermogen

Wie is Sinisa Babcic? Poppy Harlow echtgenoot Wiki Bio en leeftijd

Helaas hebben we geen informatie over de geboorteplaats of geboorteplaats van Sinisa Babcic, wat betekent dat zijn leeftijd en sterrenbeeld onbekend zijn. Volgens sommige bronnen is hij oorspronkelijk een burger van Zuid-Korea, maar is nu Amerikaan - hij bracht het grootste deel van zijn vormende jaren door in de VS. Hij is vooral bekend als de echtgenoot van Poppy Harlow, een veelgeprezen journalist, maar als het op zijn beroep aankomt, is hij een bedrijfsanalist en omdat hij op dat gebied succesvol was, mocht hij carrièregewijs groeien en meer bekend worden in de media, die enkele vragen oproept over zijn vroege leven en opvoeding.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een paar dagen *hemel* dankzij mijn belangrijkste druk ... Bedankt voor elke seconde @ish_ah ❤️ #somuchlove

Een bericht gedeeld door Poppy Harlow (@poppyharlowcnn) op 29 april 2019 om 16:55 PDT

Netto waarde

Dus hoe rijk is Sinisa Babcic vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze bedrijfsanalist een nettowaarde van meer dan $ 400.000, waarbij zijn vermogen is opgebouwd uit zijn carrière in het eerder genoemde veld. Babcic heeft echter niet gesproken over zijn bezittingen, zoals voertuigen en huizen, maar hij is schijnbaar in staat om financieel voor zichzelf en zijn gezin te zorgen. Naar verluidt heeft zijn vrouw, Poppy Harlow, een vermogen van meer dan $ 6 miljoen, wat zeker een belangrijke rol speelt bij hun financiën.

Etniciteit en achtergrond

Over de etniciteit van Babcic gesproken, hij is blank en heeft donkerbruin haar en bruine ogen, wat bij zijn huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft hij een fit figuur en zorgt hij goed voor zijn uiterlijk, wat aangeeft dat hij tijd en moeite steekt in zijn uiterlijk. Vanaf zijn opleiding studeerde hij aan de Universiteit van Illinois, met de nadruk op Business Finance aan het Urbana-Champaign College of Business.

Sinisa Babcic, Poppy Harlow en hun dochter

Carrière

Sinisa begon zijn carrière als bedrijfsanalist en werkt sindsdien ook als investeringsbankier. Bedrijven waarvoor hij heeft gewerkt zijn onder meer Thomson Reuters, Temenos en RBC Wealth Management. In 2013 begon hij te werken als Senior Manager bij Ernst & Young LLP, en is nog steeds in dienst van dat bedrijf, maar welke functie is onbekend.

Sociale media

Sinisa houdt het grootste deel van zijn privégegevens het liefst achter gesloten deuren en is niet actief op sociale media, waardoor het moeilijk is voor geïnteresseerden om contact met hem te houden. Zijn vrouw Poppy is echter actief op Twitter en Instagram, waar we het verder in het artikel over zullen hebben.

Fijne Moederdag van onze wilde bos naar de jouwe! pic.twitter.com/qUnAz9iHcG

— Poppy Harlow (@PoppyHarlowCNN) 12 mei 2019

Vrouw Poppy Harlow en familie

Sinisa Babcic is blijkbaar een gelukkig getrouwde man - hij trouwde in 2012 met Poppy Harlow en ze kregen hun eerste kind, een dochter genaamd Sienna, in april 2016. In februari 2018 kregen ze hun tweede kind, een zoon die ze Luca noemden. Het gezin lijkt een gelukkig en voorspoedig leven te leiden, en dat is uiteindelijk het enige dat telt.

Poppy Harlow werd geboren als Katherine Julia Harlow op 2 mei 1982 , wat betekent dat ze 37 jaar oud is en haar sterrenbeeld Stier is. Poppy, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als journalist, die met name heeft gerapporteerd voor CNN en Forbes.

Poppy Harlow-carrière

Harlow debuteerde in 2009, toen ze begon te werken aan CNN Newsroom, het project waar ze nog steeds aan werkt. Poppy staat bekend om het werken aan tal van prominente projecten, zoals The Next List en Anderson Cooper 360° in 2012 en 2013. In 2012 begon ze ook te verschijnen in Erin Burnett OutFront, waar ze uiteindelijk aan de 12 afleveringen werkte. In 2017 was ze co-anker en correspondent voor New Day. In totaal heeft ze 12 optredens gehad op het gebied van uitzendjournalistiek, waardoor ze naam heeft gemaakt en meer bekendheid heeft gekregen. We zijn er zeker van dat er in de toekomst nog tal van belangrijke projecten voor haar zullen komen, want ze is getalenteerd en hardwerkend.

Sociale media

Op het gebied van entertainment betekent dit natuurlijk dat Poppy actief is op sociale media zoals Twitter en Instagram, en deze gebruikt om met haar fans te communiceren en om haar werk te promoten. Ze heeft 100.000 volgers op de eerste, en sommige van haar laatste berichten bevatten een schattige video van haar dochter die spaghetti eet met het bijschrift Just a little something to make your night. Haar volgers lijken er dol op te zijn geweest, want ze gingen door met het schrijven van talloze lieve berichten om Poppy te vertellen hoe schattig haar kind is. Ze heeft ook getweet over een van haar meest recente afleveringen van Boss Files, waarbij ze New #BossFiles heeft toegevoegd met de miljardair-tech-investeerder Glenn Hutchins, die me vertelt waarom hij denkt dat we ons moeten concentreren op de hervorming van het kapitalisme, zodat het voor meer Amerikanen werkt.

Instagram

Poppy gebruikt haar Instagram-account om foto's van haar te delen priveleven , waardoor haar fans een kijkje kunnen nemen in wat er achter gesloten deuren gebeurt. Ze heeft onlangs een foto geplaatst van haar dochter en haar vriend, met als onderschrift Twee lieve apen in de dierentuin! Bedankt voor het schot. Daarnaast plaatste ze een foto van zichzelf, haar man en hun zoon Luca, voegde ze On a shoot in LA toe en miste ze mijn lieve babyjongen zo erg. Luca. Een fan merkte op en zei hoe mooi Poppy en haar familie zowel van buiten als van binnen zijn.

Aanbevolen