Basketbal Spelers

Wie is Skylar Diggins-Smith? Haar Wiki: Echtgenoot Daniel Smith, Bruiloft, Netto waarde, Salaris, Ouders

Wie is Skylar Diggins-Smith?

Skylar Diggins-Smith, geboren op 2ndvan augustus 1990, en is een Amerikaanse professionele basketbalspeler die bekend is geworden als een van de eerste leden van het Women's National Basketball Association-team, de Dallas Wings. Ze was eerder lid van het basketbalteam van de Notre Dame toen ze collegebal speelde en werd door de Tulsa Shock als derde in de WNBA opgesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

#Repost @zapposluxury Je #WCW en #MCM staan ​​niet vaak op dezelfde foto, maar @skydigg4 scoort met de @MCMWorldwide Neo Milla Canvas Tote. #MCMbags

Een bericht gedeeld door skydigg4 (@skydigg4) op 19 juli 2018 om 10:54 uur PDT

Het vroege leven van Skylay Diggins-Smith

Geboren in South Bend, Indiana, Diggins-Smith is de dochter van Renee Scott en Tige Diggins. Ze groeide op met drie jongere broers, namelijk Tige, Destyn en Maurice, en een jongere zus genaamd Hanneaf. Diggins-Smith speelde als jong meisje al graag basketbal en tijdens haar middelbare schooltijd op de Washington High School in South Bend sloot ze zich aan bij hun basketbalteam en werd een van de beste spelers. Skylay leidde haar team door vele staatskampioenschappen, waarbij ze in 2007, 2008 en 2009 werd uitgeroepen tot het eerste team van alle staten. Andere prestaties waren onder meer de Naismith Prep Player of the Year, McDonald's All-American-selectie, Gatorade National Player of the Year the Year, en Gatorade Female Athlete of the Year. Afgezien van het uitblinken in sport, slaagde Diggins-Smith ook in haar studie, verdiende ze High Academic Honours als senior en werd ze ook lid van de National Honor Society.

?

Gepost door Skylar Diggins-Smith Aan maandag 21 maart 2016

Skylay Diggins-Smith's College Onderwijs

Diggins-Smith zette haar passie voor basketbal voort tijdens de universiteit, koos ervoor om te studeren voor een bachelor in management-ondernemerschap aan het Mendoza College of Business van Notre Dame, en ontving tegelijkertijd veel lofbetuigingen voor het spelen van universiteitsbal. Als de bewaker van de Notre Dame , Diggins-Smith hielp het team aan drie Final Fours en twee opeenvolgende NCAA-kampioenschappen. Ze won ook twee Nancy Lieberman Awards, een erkenning voor de hoogste bewaker van het land; ze is een van de slechts drie spelers die ooit de erkenning twee keer hebben ontvangen.

Had een geweldige tijd in All-Star dit weekend. Seattle was geweldig. Heel erg bedankt voor liefde en steun ... neem het nooit als vanzelfsprekend aan! pic.twitter.com/MD21qcIFK2

— Skylar Diggins-Smith (@SkyDigg4) 22 juli 2017

Skylay Diggins-Smith's carrière

In 2013 werd Diggins-Smith opgesteld in de Women's National Basketball Association (WNBA), als derde overall gekozen door de Tulsa Shock. Het jaar daarop werd ze benoemd tot lid van het All-Rookie Team en werd later ook voor het eerst WNBA All-Star genoemd. Voordat het seizoen 2014 eindigde, won ze de WNBA Most Improved Player Award van het jaar.

Helaas miste Diggins-Smith het grootste deel van het seizoen 2015 en 2016 na een gescheurde ACL. Ze kwam terug in 2017 met de nieuwe naam Dallas Wings en speelde alle 34 wedstrijden van het seizoen, waarna ze werd verkozen tot de WNBA All-Star Game.

Haar succes in de WNBA hielp haar carrière als professionele basketbalspeler te vestigen en verhoogde ook haar vermogen enorm. Naast de WNBA is Diggins-Smith ook lid van het nationale team van het land, beginnend bij Under 18 en het winnen van het Americas Championship in 2008, het Wereldkampioenschap Onder 19 in 2009 en de World University Games in 2011.

Met haar groeiende populariteit kreeg Diggins-Smith ook goedkeuringsovereenkomsten met verschillende merken - ze was de eerste vrouwelijke atleet die in 2013 werd ondertekend door Roc Nation Sports, een bedrijf dat eigendom is van rapper Jay-z, en heeft ook goedkeuring gekregen bij Nike en Bodyarmor Super drankje. Deze verschillende deals hebben zeker veel geholpen bij het vergroten van haar rijkdom.

Skylar Diggins-Smith's netto waarde

Gebaseerd op gezaghebbende bronnen en vanaf medio 2018, is het vermogen van Diggins-Smith naar verluidt meer dan $ 400.000, verkregen door het spelen van professioneel basketbal, inclusief haar verschillende goedkeuringsdeals.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige vaderdag! Houd van je!

Een bericht gedeeld door skydigg4 (@skydigg4) op 17 juni 2018 om 12:39 uur PDT

Het persoonlijke leven van Skylar Diggins-Smith

In termen van haar persoonlijke leven trouwde Diggins-Smith uiteindelijk met een oude vriend Daniel Smith, die ook naar de Notre Dame ging, toen de twee in 2017 in het huwelijksbootje stapten. Diggins-Smith is ook een filantroop en pleit voor obesitas bij kinderen. Ze organiseert een kamp over de hele wereld voor jongens en meisjes van klas 2 tot en met 12, genaamd Shoot 4 the Sky. Ze heeft ook een programma genaamd Skylar's Scholar, waar ze uitstekende teams uit verschillende plaatsen herkent.

Aanbevolen