Modellen

Wie is Sofia Bevarly? Wiki Bio, leeftijd, lengte, vermogen, dating

Wie is Sofia Bevarly?

Sofia werd op 26 april 1996 in de VS geboren, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Amerikaanse nationaliteit – ze is populair vanwege haar Instagram-account en haar modellencarrière. Ze kreeg echter bekendheid nadat ze begon te daten met de populaire pokerspeler Dan Bilzerian.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geef me je beste ophaallijn voor het land ??? beste drie winnen @ryanastamendiphotography

Een bericht gedeeld door Sofia Bevarly (@sofia_bevarly) op 12 mei 2019 om 12:13 uur PDT

Jeugd en onderwijs

Sofia heeft niets over haar vroege leven met het publiek gedeeld, omdat ze deze zaken liever voor zichzelf houdt. Ze heeft ook nooit gesproken over broers en zussen en daarom denken haar fans dat ze enig kind is - ze werd geboren in een middenklassegezin en zou een vrij normale jeugd hebben gehad. Ze bedankt haar ouders vaak voor hun onvoorwaardelijke steun gedurende haar jaren op sociale media-accounts.

Nadat ze was afgestudeerd aan de South Fort Myers High School, schreef Sofia zich in aan de Florida International University en studeerde in 2018 af met een bachelordiploma.

Carrière van een model

Sofia begon haar modellencarrière zodra ze klaar was met studeren. Ze werd uitgenodigd om haar eerste fotoshoots te doen terwijl ze nog studeerde, maar besloot te wachten tot ze afstudeerde - ze begon met poseren als badpak en lingeriemodel. Vanaf die dag tot vandaag poseerde Sofia voor tal van lingerie- en badpakmerken en is ze een wat gewild model - haar carrière heeft het punt bereikt waarop ze kan kiezen met wie ze wil werken.

Sofia werd pas echt populair bij het publiek toen ze begon te daten met de beroemde pokerspeler en social media-persoonlijkheid Dan Bilzerian.

Sofia Bevarly

Persoonlijk leven en relaties

Hoewel Sofia nogal geheimzinnig is als het gaat om haar persoonlijke leven en liefdesaffaires, praat ze nu openlijk over haar relatie met Dan Bilzerian.

De twee leerden elkaar kennen tijdens een poolparty in 2017 en werden al snel verliefd op elkaar. Dan was echter niet iemand die bereid was zich te binden, aangezien hij diezelfde nacht met drie meisjes naar bed zou zijn geweest. Sofia leek daar geen probleem mee te hebben, ze hadden geen vaste relatie. Zoals Dan zelf opmerkte 'Ja. Heb een vriendin. Eerste keer. Nou, ik had eerder een vriendin, maar ik was nog steeds andere meisjes aan het neuken. Sofia is anders dan andere meisjes, ze is slim, ze is cool en ze hield van veel van de dingen die ik leuk vind. Dus hier zijn we dan.’ Ook voor haar was het blijkbaar geen probleem dat hij 16 jaar ouder is dan zij.

Zijn ze nog samen?

Hoewel sommige mensen graag geloven dat de twee nog steeds samen zijn, zouden de twee naar verluidt een tijdje geleden uit elkaar zijn gegaan. Geen van beiden heeft iets gezegd over hun relatiestatus, maar afgaande op enkele betrouwbare bronnen zijn ze niet langer samen en hebben ze hun leven apart voortgezet.

Sofia lijkt momenteel single te zijn, ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Wie is Dan Bilzerian?

Dan Brandon Bilzerian werd geboren in Tampa, Florida, VS op 7 december 1980, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit - hij is populair omdat hij een pokerspeler is, terwijl hij ook een acteur is.

Dan's vader komt oorspronkelijk uit Armenië en hij werkte als een corporate raider op Wall Street om trustfondsen op te zetten voor Dan en zijn broer. Dan volgde in 2000 het Navy Seal-trainingsprogramma maar slaagde er niet in om het programma te verlaten, naar verluidt moest hij het programma verlaten vanwege 'veiligheidsschending op de schietbaan'. Daarna besloot hij in de voetsporen van zijn vader te treden - hij ging naar de Universiteit van Florida en studeerde af met een bachelor in bedrijfskunde en criminologie.

Dan staat bekend om zijn gokcarrière. Hij nam deel aan het World Series of Poker Main Event in 2009, maar eindigde slechts op de 180e plaats. In november 2011 werd een van zijn vrienden, Bradley Ruderman genaamd, veroordeeld tot gevangenisstraf wegens bedrog tijdens een pokerspel. Dan verdedigde zijn vriend publiekelijk en verklaarde dat Bradley er niet eens was toen het spel werd gespeeld. Afgaande op de verklaringen van Dan (die niet veel mensen geloofden), won hij $ 10,8 miljoen tijdens een enkele pokeravond in november 2013, en won hij in totaal $ 50 miljoen in 2014, alleen dankzij poker. Hij heeft ook verklaard dat het meeste geld dat hij heeft verloren in een enkel pokerspel $ 3,6 miljoen is.

Dan had twee hartaanvallen voordat hij 32 werd, vanwege zijn uitbundige levensstijl en zijn drugs- en alcoholmisbruik. Hij werd ook aangeklaagd door tal van mensen, voornamelijk meisjes, voor het slaan van hen in het gezicht, en in het geval van de pornografische actrice Janice Griffith, voor haar van zijn dak gooien naast een zwembad (toen hij haar in het zwembad moest gooien voor een fotoshoot voor Hustler). Dan werd ook een paar keer gearresteerd voor andere aanklachten, maar heeft nooit tijd in de gevangenis doorgebracht.

Dan is ook een acteur, zoals hij verscheen in Olympus Has Fallen en Lone Survivor, beide in 2013, The Equalizer in 2014, War Dogs in 2016 en in een paar andere.

Ik hou van schildpadden

Gepost door Dan Bilzerian Aan maandag 25 juli 2016

De hobby's en interesses van Sofia

Sofia is een grote dierenliefhebber en heeft een kat genaamd Giz evenals een hond. Ze geniet ervan een luxe leven te leiden, wat een van de redenen is waarom ze met Dan Bilzerian is uitgegaan - ze heeft geen probleem om toe te geven dat ze waarschijnlijk nooit met een arme man zou uitgaan. Ze houdt van reizen en genoot van het vliegen in de privéjet van Dan Bilzerian – ze brengt haar vrije tijd graag buiten door, maar gaat ook graag naar clubs en thuisfeesten.

Uiterlijk en vermogen

Sofia is momenteel 23 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, is 1,6 m lang, weegt ongeveer 46 kg en heeft een zandlopervormig figuur met vitale statistieken van 34-23-34; ze draagt ​​schoenen maat zes.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Sofia geschat op meer dan $ 500.000, en neemt het gestaag toe dankzij haar modellencarrière.

Vandaag zo veel plezier gehad met vrijwilligerswerk voor toeters in het kinderziekenhuis!??? pic.twitter.com/s5tHNt2DRN

— Sofia Bevarly (@SofiaBevarly) 21 juli 2016

Aanwezigheid op sociale media

Sofia is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-mediaplatforms, omdat het erg belangrijk voor haar is om gezien te blijven vanwege haar modellencarrière. Ze lanceerde haar Twitter-account in juli 2016 en heeft tot nu toe meer dan 4.500 volgers verzameld en meer dan 110 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door bijna een miljoen mensen, terwijl ze er bijna 300 foto's op heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door meer dan 4.000 fans.

Aanbevolen