Acteurs

Wie is Sophie Ridder? Wiki Biografie, leeftijd, vriendje, vermogen

Wie is Sophie Ridder? Wiki en biografie

Sophie Knight was geboren op 5 november 1998 , in Toronto, Canada, wat betekent dat ze 20 jaar oud is en haar sterrenbeeld Schorpioen is. Sophi, die de Canadese nationaliteit heeft, staat bekend als actrice en heeft op dat gebied meegewerkt aan projecten als How to Plan an Orgy in a Small Town en 2nd Generation. Omdat ze succesvol was op dat gebied, kreeg ze erkenning bij het publiek, wat ook enkele vragen oproept over haar vroege leven en vormende jaren, en we zullen daarover praten in het artikel.

Grote rek pic.twitter.com/ioRYCJPpt2

— Sophie Ridder (@sophi_knight) 25 juli 2019

Netto waarde

Meer dan $ 200.000.

Etniciteit en achtergrond

Ze is blank en heeft donkerbruin haar en blauwe ogen.

Sophie Ridder

mark seiler netto waarde

Sociale media

Sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten een Tweet-lezing Ooit heb je een moment waarop je je realiseert dat alle shit die je denkt dat belangrijk is er niet echt toe doet. Daarnaast heeft ze onlangs een foto van zichzelf gedeeld, wat haar volgers op prijs stelden.

Instagram

Ze heeft onlangs een foto van zichzelf gepost, waarbij ze voor de grap heeft toegevoegd hoe ouder ik word, hoe belangrijker het horoscoopteken van mensen voor mij is (grapje, maar ik praat er veel over) Haar fans waren dol op de foto en complimenteerden haar verder met haar schoonheid . Sophi reist graag en plaatst foto's van haar reizen op haar sociale media.

Bekijk dit bericht op Instagram

@Sofiaagillespie @Roxabtin @danialcamo @Samminicaj @isomerskincare zal je in de komende dagen een e-mail sturen om je kits te ontvangen!

Een bericht gedeeld door Sophie Ridder (@sophiknight) op 24 april 2019 om 14:23 PDT

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, geeft Sophi er de voorkeur aan sommige dingen achter gesloten deuren te houden, omdat ze geheim wil blijven over sommige onderwerpen, waaronder haar datinggeschiedenis en relatiestatus. Wel weten we dat ze nooit getrouwd is geweest en geen kinderen heeft, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft. Het enige dat telt is dat ze gelukkig is en geniet van haar leven samen met haar familie en vrienden.

Youtube

Sophi is niet alleen actrice, maar ook YouTuber, en op dat gebied maakte ze begin 2019 haar debuut met het uploaden van de video met de titel VLOG: weekend in Miami + onze eerste video, die door 18.000 mensen is bekeken. Daarna maakte ze meer video's, zoals VLOG: schooldag, kook met ons (gezond), leer ons kennen Q&A, All Natural Beauty Routine (huid, haar, vitamines, & meer) en MINI VLOG: dag in Toronto & fotoshoot.

Als maker van YouTube-inhoud verdient ze geld elke keer dat er een advertentie wordt weergegeven bij haar video's. Haar video's zijn bekeken door 570.000 mensen, wat zeker een grote mijlpaal is. Ze is ook te zien in video's van andere mensen, zoals Charlotte D'Alessio met Sophi Knight via Instagram Live. (26 juli 2018), Charlotte D’alessio, Isabella Jones (@bananablue17), Chiara, Sophi Knight Instagram LiveStream en Sophi Knight Canadian Brunette Actress

Acteercarrière

Knight debuteerde met een kleine rol in The Shakespeare Comedy Show. Daarna werkte ze aan kleine projecten zoals Empty Room, en speelde ze de hoofdpersoon in Miranda & Gordon. Vanaf 2009 kon het publiek haar zien in The Haunting in Connecticut, waarin ze de rol van Mary speelde, samen met mensen als Virginia Madsen, Kyle Gallner, Elias Koteas en Amanda Crew. Daarna werkte Sophi aan Rookie Blue, dat over het algemeen positief werd ontvangen door critici en het publiek.

??

Gepost door Sophie Ridder Aan zaterdag 9 februari 2019

Vanaf 2015 werd Knight gecast om de jonge Polly te spelen in How to Plan an Orgy in a Small Town, een komische film die het verhaal volgt van sekscolumnist Cassie Cranston, die terugkeert naar haar geboorteplaats voor de begrafenis van haar moeder. Met veel op haar bord verscheen Sophi in 2017 in vier afleveringen van Walking on Sunshine, en in het volgende jaar in 2ndGeneration, de serie die draait om een ​​jongen die lijdt aan meerdere identiteiten.

Naast actrice werkte Sophi ook kort als model en was te zien in Sports Illustrated in 2016 . Over het algemeen heeft deze jonge actrice 12 acteeroptredens gehad, waardoor ze beroemd werd en meer fans bij het publiek kreeg, en we zijn er zeker van dat er nog meer zal komen voor haar carrière.

Aanbevolen