Beroemdheden

Wie is Sophie Mudd? Leeftijd, afmetingen, lengte, dating, Wiki

Wie is Sophie Mudd?

Instagram en andere sociale-mediaplatforms zijn behoorlijk winstgevend geworden voor jonge zangers, modellen, acteurs en komieken. Sophie is een rijzende ster op Instagram, met al meer dan 1,4 miljoen fans op dit social media platform, en dat aantal wordt dagelijks hoger.

Bekijk dit bericht op Instagram

ik vannacht van deze boekwinkel heb gedroomd?

Een bericht gedeeld door Sophie roos (@sophiemudd) op 14 augustus 2019 om 11:02 uur PDT

Dus, ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over Sophie, van haar vroege leven tot carrièrester en recente gebeurtenissen in zowel het professionele als het persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, omdat we u dichter bij dit rijzende stermodel brengen.

Sophie Mudd Wiki: Jeugd, gezin en onderwijs

Sophie Mudd werd geboren op 27 juli 1998 in Los Angeles, Californië, VS; ze heeft een broer Nicolas Mudd, die nu een zakenman is. Helaas is Sophie nogal geheimzinnig en heeft ze niets gedeeld uit haar jeugd, en informatie over haar ouders, zoals namen en beroepen, blijft onbekend in de media. Over haar educatieve achtergrond gesproken, Sophie ging naar de Campbell Hall School, die ze in 2013 afrondde. Na haar toelatingsexamen verhuisde het hele gezin naar Beverly Hills, en Sophie zette al haar inspanningen in om een ​​carrière in het modellenwerk te beginnen.

Sophie Mudd

Carrièrestart

Het was in november 2013 dat Sophie haar carrière lanceerde; haar eerste Instagram-bericht trok meteen de aandacht van mensen over de hele wereld en met elke nieuwe foto kreeg ze meer aandacht. In een mum van tijd bereikte ze 100.000 volgers, dus besloot ze meer provocerende foto's te uploaden, wat resulteerde in nog meer volgers. Ze zou door de VS reizen en foto's van zichzelf in bikini en lingerie uploaden vanuit verschillende exotische bestemmingen in het hele land, en zodra ze de grens van 500.000 volgers had bereikt, tekende Sophie een contract met MP Management, dat zijn hoofdkantoor in Milaan heeft. Met dit contract bereikte Sophie's carrière een nieuw hoogtepunt en in plaats van alleen door de VS te reizen, werd de hele wereld haar bestemming.

Stijgen naar het sterrendom

Geleidelijk aan werd Sophie's naam populairder en tekende ze exclusieve deals met verschillende lifestyle- en kledingmerken, waaronder Revolve, DIFF Eyewear, Nike, Body Glove Girl en Bananhot. Haar Instagram-pagina zag ook meer verkeer en tegenwoordig heeft ze meer dan 1,4 miljoen fans, waardoor ze een internationale ster is. Om haar carrière uit te breiden, lanceerde Sophie haar eigen website , en begon exclusieve foto's van zichzelf te verkopen aan haar trouwe fans, terwijl als je een lidmaatschapsbijdrage betaalt, je ook toegang hebt tot de luxe inhoud op haar website.

Sophie Mudd Netto waarde

Sophie is een ster geworden sinds ze haar carrière lanceerde toen ze nog maar 15 jaar oud was. Haar succes heeft haar vermogen aanzienlijk vergroot, dus weet je hoe rijk Sophie Mudd is? Vanaf medio 2019 is het vermogen van Sophie Mudd door gezaghebbende bronnen geschat op $ 250.000, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren zeker hoger worden, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Sophie Mudd Persoonlijk leven, daten, vriendje

Sophie is nogal een privépersoon en heeft niet veel onthuld over haar persoonlijke leven, maar als je een modellenster bent en iedereen alles over je wil weten, is het moeilijk om alle details verborgen te houden. Dus we zijn erachter gekomen dat Sophie een relatie heeft met een man genaamd Austin Dash. De twee zijn al meer dan twee jaar samen en hebben hun liefde vaak gedeeld met online fans, vooral via Instagram.

Het gerucht ging dat Sophie een romantische relatie had met Conrad Hilton III, de erfgenaam van het Hilton-hotelimperium, omdat de twee vaak samen rondhingen, maar dat waren slechts geruchten omdat de twee alleen maar goede vrienden zijn.

Gepost door Sophie Mudd Aan maandag 17 oktober 2016

Sophie Mudd Social Media Aanwezigheid

Sophie is een ster op sociale media; ze heeft al meer dan 1,4 miljoen fans op haar officiële Instagram-pagina, waarop ze foto's van zichzelf heeft gedeeld van verschillende fotosessies, maar ook details uit haar privéleven, zoals tijd doorgebracht met haar vriendje , onder andere belangen. Ook werd ze erg populair met de foto van haarzelf en model Anya Nicolody in bikini, die meer dan 100.000 keer geliked is. Sophie is ook behoorlijk actief op Facebook , met meer dan 35.000 volgers, terwijl ze ook te vinden is op Twitter met ongeveer 3.000 fans.

Dus, als je nog geen fan bent van dit prominente model, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Zo verlegen pic.twitter.com/PpCL4iAcyM

— Sophie Mudd (@HotSophieMudd) 3 februari 2018

Sophie Mudd Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Sophie Mudd is en hoeveel ze weegt? Welnu, Sophie staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,65m, terwijl ze ongeveer 127lbs of 58kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 34-25-36 inches; haar haar is blond en ze heeft bruine ogen. Naast haar gewelfde lichaam heeft haar natuurlijke schoonheid ook geholpen in haar carrière.

Aanbevolen