Websterren

Met wie is Sssniperwolf aan het daten of is ze single? Haar Wiki: Leeftijd, Vriendje, Echte Naam, Nettowaarde, Etniciteit

Wie is Sssniperwolf?

Alia Shelesh werd geboren op 22 oktober 1992 in Engeland, maar van gedeeltelijk Griekse en Turkse afkomst, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend omdat hij aanvankelijk populariteit op de website verwierf als gamer, door verschillende Call of Duty-gameplayvideo's te plaatsen. Sindsdien is ze uitgebreid met andere inhoud.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gevangen worden gehouden door stormtroepen bij @ea Moet je de nieuwe Star Wars #Battlefront2 spelen ??

Een bericht gedeeld door Lia (@sssniperwolf) op 4 november 2017 om 13:06 PDT

De netto waarde van Sssniperwolf

Hoe rijk is Sssniperwolf? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Ze is ook begonnen met een tweede kanaal genaamd Little Lia, dat zich richt op doe-het-zelfvideo's. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van YouTube

Terwijl Sssniperwolf in Engeland werd geboren, verhuisde haar familie later naar Arizona in de Verenigde Staten toen ze zes jaar oud was. Zij is. Nadat ze naar de VS was verhuisd, begon ze een interesse in videogames te ontwikkelen. Uiteindelijk begon ze haar eigen YouTube-kanaal genaamd SSSniperWolf, een naam die is gebaseerd op een videogame waar ze dol op was toen ze opgroeide, genaamd Metal Gear Solid.

#Destiny2 en #callofdutyww2 gespeeld op #E3

Gepost door SSSniperWolf Aan Donderdag 15 juni 2017

Ze begon video's te posten over Call of Duty: Black Ops 2 en werd al snel populair omdat ze een van de eerste meisjesgamers was die hun eigen YouTube-kanaal lanceerde. Uiteindelijk begon ze haar inhoud uit te breiden door video's te maken over andere games zoals Metal Gear Rising en Call of Duty: Ghosts, en ook andere soorten inhoud te plaatsen, zoals vlogs en video's met tips. Haar kanaal zou uitgroeien tot meer dan 11 miljoen abonnees, maar aangezien het landschap van de website ook aan het veranderen was, begon ze haar video's om te leiden naar andere, meer populaire onderwerpen.
https://twitter.com/sssniperwolf/status/987461451940966400

Haar inhoud uitbreiden

Zoals de meeste YouTubers reageerde Sssniperwolf op de steeds veranderende vraag van YouTube-abonnees en plaatste meer video's die interactie hadden met de menigte, inclusief video's die niet echt iets met videogames te maken hadden. Ze plaatste cosplaycontent, videogamesgerelateerde items en video's over popcultuuronderwerpen, evenals reactievideo's die haar consistente interactie op haar kanaal bleven geven. Met de wens om zich meer te concentreren op doe-het-zelfvideo's, begon ze ook een tweede kanaal genaamd Little Lia.

Haar tweede kanaal Little Lia begon aanvankelijk met doe-het-zelfvideo's, maar begon zich later te concentreren op mode, beauty, make-up en winkelen, onderwerpen waar ze niet echt over kon praten op haar hoofdkanaal, dat voornamelijk aan gaming was gewijd. Haar tweede kanaal groeide ook gestaag en heeft meer dan 300.000 abonnees bereikt, maar ze post niet zo vaak op Little Lia als op haar Sssniperwolf-kanaal. Een van de redenen voor haar aanhoudende online succes zijn haar fysieke eigenschappen, aangezien veel van haar fans zich blijkbaar aangetrokken voelen tot haar uiterlijk. Ze heeft ook veel talenten, zoals haar vaardigheden op het gebied van videogames, en ze is ook goed met een hoelahoep!

Wist je dat je lama's kunt knuffelen om ze te openen? #Fortnite pic.twitter.com/c4J2ZWrWOl

- Lia (@sssniperwolf) 13 juni 2018

Controverse

Er is veel controverse geweest over het verleden van Sssniperwolf, vooral toen andere critici van haar kanaal een eerder kanaal ontdekten dat ze bezat, genaamd Sexy Sexy Sniper. Hoewel ze elke associatie met een vorig kanaal heeft ontkend, is het kanaal Sexy Sexy Sniper hoe dan ook al lang verwijderd, en het was meestal gevuld met seksgerelateerde inhoud, blijkbaar om meer volgers te krijgen. Het probleem bleef escaleren toen verschillende YouTube-persoonlijkheden van gamers haar ervan beschuldigden gameplay van andere, minder bekende kanalen te gebruiken, commentaar te geven op de gameplay na de game, voordat ze de video's als haar eigen video's bestempelden.

Afbeeldingsbron

Veel van haar critici zijn van mening dat de reden dat ze nu minder video's over gamen heeft gepost, is dat ze niet langer hetzelfde niveau van gameplay-inhoud van hoog niveau op haar kanaal kan reproduceren. Vanwege de vele kritieken die ze heeft gehad, heeft Sssniperwolf online botsingen gehad met talloze mensen, terwijl ze haar video's blijft verdedigen als origineel. Veel fans hebben haar ook geholpen en veel van het genoemde bewijs tegen haar video's is in de loop van de tijd afgenomen. Ze blijft zeer actief binnen de gamegemeenschap en wordt meestal gezien bij game-evenementen.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven het is bekend dat Sssniperwolf heeft een knipperlichtrelatie gehad met mede-YouTube-persoonlijkheid Evan Sausage. Volgens berichten ontmoetten de twee elkaar in het begin van de YouTube-carrière van Sssniperwolf, kochten op een gegeven moment samen een huis, maar zijn na een paar scheidingen nu 'gewoon vrienden', maar blijven hecht. Ze heeft gezegd dat ze haar middelbare schoolopleiding heeft afgerond en heeft besloten niet naar de universiteit te gaan en zich in plaats daarvan op haar YouTube-carrière te concentreren. Ze ging later naar de community college met de bedoeling om gamedesign te studeren, maar besloot dat het niets voor haar was en richtte haar aandacht weer op het maken van video's. Ze heeft ook twee honden die ze vaak op haar sociale media-accounts vermeldt.

Aanbevolen