Beroemdheden

Wie is Steve Harvey's ex-vrouw Marcia Harvey? Haar Wiki: Nettowaarde, Leeftijd, Hoogte, Affaire, Kinderen

Wie is Marcia Harvey?

Marcia Harvey werd geboren op 22 januari 1955 in de Verenigde Staten van Amerika, en is vooral bekend als de nu ex-vrouw van Steve Harvey, een bekende televisiepresentator, komiek, acteur, auteur en radiopersoonlijkheid. Ze waren getrouwd van 1980 tot 1994.

Afbeeldingsbron

De rijkdom van Marcia Harvey

Hoe rijk is Marcia Harvey? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, blijkbaar grotendeels verkregen als gevolg van haar scheiding van Steve, die nu een geschat vermogen heeft van $ 140 miljoen. Aangezien ze blijkbaar in een bepaalde hoedanigheid blijft werken, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Hoewel er heel weinig bekend is over Marcia's jeugd, is het bekend dat ze vanaf haar 12e geïnteresseerd was in schrijven. Ze volgde het vak echter niet echt en studeerde eerst scheikunde terwijl ze op de universiteit zat. Na het afronden van haar studie werkte ze in verschillende gebieden van klinisch onderzoek, forensische wetenschap, management en kwaliteitsborging. Ze werkte later in een warenhuis, maar werkte nog steeds aan het schrijven op de achtergrond. Volgens rapporten schreef ze veel gedichten om succes, vreugde, teleurstellingen, beproevingen, problemen en verwachtingen uit te drukken. Ze gebruikte haar geschriften ook om uitdrukking te geven aan haar geloof, haar relatie met Jezus Christus en het ontdekken van liefde. Uiteindelijk, lang nadat haar relatie met Steve eindigde, bracht ze een verzameling gedichten uit met de titel MARCIA: Eyes to the Soul. Recensies stellen dat sommige van haar gedichten inzicht gaven in haar relatie met haar voormalige echtgenoot.

Afbeeldingsbron

Steve Harvey

Steve Harvey werd zeer populair door het hosten van zijn eigen The Steve Harvey Morning Show en speelde uiteindelijk in zijn eigen televisieshow, genaamd The Steve Harvey Show. Hij werd ook de gastheer van verschillende spelshows, zoals Family Feud en Little Big Shots. Hij werd bekend om zijn unieke komedie en zijn vaardigheden in improvisatie, vooral tijdens het hosten. Uiteindelijk werd hij de gastheer van de Miss Universe-verkiezing vanaf 2015. Hij schreef ook zijn eigen autobiografie getiteld Act Like a Lady, Think Like a Man, die hij opvolgde met Straight Talk, No Chaser: How to Find and Keep a Man.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ja !!!! Ik ben weer terug!!!! Wie wordt het?…….. tune in laten we het samen ontdekken … hopelijk ? ?? De @missuniverse-wedstrijd van 2018 wordt LIVE uitgezonden vanuit Bangkok, Thailand op 16 december om 19.00 uur ET op @foxtv. #MissUniverse ⠀

Een bericht gedeeld door Steve Harvey (@iamsteveharveytv) op 31 juli 2018 om 14:28 PDT


Steve heeft in de loop van zijn carrière talloze prijzen gewonnen, waaronder zes Daytime Emmy Awards, 14 NAACP Image Awards en twee Marconi Awards, in tal van categorieën door de jaren heen. Hij is in de loop van zijn carrière ook omringd geweest met controverses, omdat hij grappen maakte die ongepast werden genomen door het beoogde publiek; hij heeft ooit zijn excuses aangeboden aan de Aziatische gemeenschap voor het maken van een slechte grap. Hij werkt momenteel als uitvoerend producent en gastheer van de shows Steve en Little Big Shots: Forever Young.

Huwelijk

Marcia en Steve getrouwd in 1980, en ze hebben een zoon en tweelingdochters. In die tijd werkte Steve als verzekeringsverkoper en dacht hij er niet echt aan om een ​​carrière in de komedie na te streven, hoewel hij dat wel wilde. Uiteindelijk verliet hij zijn werk om zich fulltime bezig te houden met comedy, nadat hij de eerste prijs had gewonnen in een competitie. Marcia had een hekel aan zijn beslissing en het gezin had het later moeilijk toen Steve probeerde een doorbraak in de industrie te vinden. Hun relatie verslechterde en de twee dwaalden uit elkaar. Hun scheiding werd in 1994 afgerond.

Afbeeldingsbron

Hun kinderen zouden worden getroffen door hun scheiding, en Steve zei later in een interview dat hij voor hen moest zorgen, maar hij moest een gok wagen of een normale baan proberen. Later verzoende hij zich met zijn kinderen, en ze begrepen blijkbaar waarom hij deed wat hij deed. Een van hun dochters trouwde in 2015 en kreeg een jaar later een kind, waarmee ze grootouders werden. Het paar verlaat hun huwelijk en gaat verder met hun leven; Steve vond meer succes in de entertainmentindustrie en bereikte geleidelijk zijn weg om een ​​van de meest erkende komieken van de moderne tijd te worden.

Nasleep

Volgens rapporten is Steve sindsdien getrouwd nog twee keer . Zijn tweede huwelijk was met Mary Shackelford en ze produceerden samen een lied, maar ze scheidden in 2004. Twee jaar later trouwde hij met Marjorie Bridges en adopteerde haar drie kinderen uit een eerder huwelijk; hij crediteert Marjorie als de vrouw die zijn leven heeft veranderd.

Bekijk dit bericht op Instagram

Voor twee ?

Een bericht gedeeld door Marjorie Harvey (@marjorie_harvey) op 25 juni 2018 om 15:23 PDT


Voor Marcia is gemeld dat Marcia is getrouwd met een man genaamd Larry Greene, maar dat ze sinds haar scheiding met Steve grotendeels uit de schijnwerpers is geweest. Als zodanig is er geen significant bewijs om veel van haar huidige inspanningen te bevestigen.

Aanbevolen