Beroemdheden

Wie is Street Speed ​​717? Wiki Bio, vermogen, vriendin, leeftijd

Wie is Street Speed ​​717?

Street Speed ​​717 werd geboren op de 23eFebruari 1994 in Pennsylvania, VS. Hij is een 25-jarige financieel adviseur en een beroemde YouTuber wiens echte naam Mike is – achternaam onbekend. Street Speed ​​717 werd beroemd dankzij zijn YouTube-kanaal met een verscheidenheid aan video's over auto's, autorijden en voertuigaanpassingen, actief sinds 2015.

Bekijk dit bericht op Instagram

NIEUWE VIDEO IS LIVE!!!? Dit is absoluut mijn meest favoriete wrap aller tijden!!! Wordt het voor een jeep niet beter dan dit? Ik was vergeten hoe leuk ik het vond om een ​​ingepakt voertuig te hebben?‍♂️? Bekijken! #streetspeed717 #youtube #cars #supercar #supercars #carsofinstagram #720 #720S #corvette #chevy #america #murica #americanmuscle #duramax #dirtymax #diesel #dieseltrucks #lifted #mclaren #v8 #turbo #ford #raptor #snow #cold

Een bericht gedeeld door Streetspeed717 (@streetspeed717) op 16 juni 2019 om 20:10 PDT

Street Speed ​​717 Wiki Bio: vroege leven, gezin, onderwijs

Mike groeide op in Pennsylvania met zijn moeder. Op jonge leeftijd werd hij verliefd op auto's toen zijn moeder een paar Hot Wheels-speelgoed voor hem kocht, en zijn aanvankelijke fascinatie voor speelgoed veranderde in een ware passie voor alles wat met auto's te maken had. Zodra hij oud genoeg was, kocht hij zijn eerste auto, een 92 Silverado-truck, waarmee hij de basisprincipes van het autorijden leerde. Toen hij 18 jaar oud was, besloot hij zijn ouderlijk huis te verlaten en voor zichzelf te gaan zorgen.

Naast auto's had Mike ook een passie voor sport. Hij trainde in worstelen tijdens de middelbare school en deed lokaal mee. Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in aan de Penn State University en na vier jaar studie studeerde hij af met een bachelordiploma in financiën.

Straatsnelheid 717

Carrièrebegin

Tijdens zijn laatste studiejaar kreeg Street Speed ​​717 zijn eerste baan. Hij kreeg een functie als financieel adviseur aangeboden bij een klein particulier bedrijf, wat een uitstekende gelegenheid voor hem was om de kneepjes van het vak te leren en vooruitgang te boeken in zijn carrière. Het was ook een geweldige manier voor hem om in zijn dagelijkse behoeften te voorzien, waaronder geld sparen voor het kopen van nieuwe auto's. Zijn baan als financieel adviseur is nog steeds een van zijn belangrijkste inkomstenbronnen, goed voor ongeveer een derde van zijn inkomsten.

Begin van YouTube-carrière

Mike lanceerde zijn kanaal in 2015 en noemde het Street Speed ​​717. Aanvankelijk was hij niet van plan een fulltime YouTuber te worden en verwachtte hij niet dat zijn kanaal in de toekomst een enorm aantal abonnees zou bereiken. Zijn eerste video ging over de levering van een langverwachte auto – een gele C7 Corvette – deze auto was een van zijn kinderdromen, en Mike besloot de ervaring van het eindelijk aanschaffen ervan met de rest van de wereld te delen. Het bleek dat zijn oprechte, vrolijke, nuchtere manier van praten en gemakkelijke persoonlijkheid een groot aantal kijkers trokken, wat resulteerde in bijna 90.000 weergaven van zijn eerste upload. Hierna realiseerde Mike zich dat er veel mensen online waren die zijn passie voor auto's deelden, vooral Corvettes, en besloot hij om naast zijn reguliere baan als financieel adviseur video's te blijven uploaden.

Stijging naar bekendheid

Na zijn aanvankelijke succes maakte Street Speed ​​717 verschillende nieuwe video's over zijn nieuw gekochte voertuig, maar slechts drie maanden na aankoop besloot hij zijn droomauto te verkopen en een nieuwe Dodge Hellcat te kopen. Als gevolg hiervan zag zijn kanaal het aantal abonnees stijgen en slaagde hij erin zich een weg te banen om een ​​van de populairste autogerelateerde YouTubers op het platform te worden. Hij breidde geleidelijk de inhoud van zijn kanaal uit met autorecensies, modificatievideo's en om vragen over de auto's en zijn persoonlijke leven te beantwoorden. Toen zijn schare fans gestaag groeide, kon hij steeds meer tijd en geld in zijn kanaal steken. Uiteindelijk werd YouTube een even belangrijk onderdeel van zijn carrière als financiën. De populariteit van zijn kanaal stelde hem in staat regelmatig nieuwe auto's te kopen, en hij bezit er nu in totaal zes, waarvan sommige meer dan 160.000 dollar waard zijn.

Priveleven

Wat zijn persoonlijke leven betreft, heeft Street Speed ​​717 momenteel een relatie met een mede-YouTuber. Ze is een bakker die gespecialiseerd is in cakes, koekjes en gebak en heeft een kanaal genaamd frenchies bakkerij. De twee zijn al een aantal jaren aan het daten en Mike is in verschillende van haar video's te zien geweest. Het stel woont momenteel samen in Pennsylvania en bezit drie pitbulls genaamd Piglet, Savannah en Yellow.

Boom pic.twitter.com/gu5g48JwPx

— Straatsnelheid 717 (@Streetspe3d717) 20 november 2016

Netto waarde

Street Speed ​​717 is niet alleen een succesvol financieel adviseur, maar ook een rijzende YouTube-ster met een groot aantal volgers. Volgens gezaghebbende bronnen heeft hij dankzij zijn carrière in de financiële wereld en de inkomsten uit YouTube een vermogen van naar schatting ongeveer $ 1 miljoen verworven. Bovendien bezit hij zes auto's, waarvan sommige meer dan $ 160.000 kosten.

Sociale media

Het YouTube-kanaal van Street Speed ​​717 heeft meer dan 900.000 volgers verzameld sinds hij in 2015 begon met uploaden; met ongeveer 750 geüploade video's heeft het kanaal in totaal meer dan 220 miljoen views verzameld. Mike heeft een Instagram-account ook, met bijna 300.000 volgers, evenals een Twitter-profiel met meer dan 10.000 fans.

Aanbevolen