Acteurs

Wie is Tamara Taylor van Bones? Haar Wiki: Zus, Nettowaarde, Ouders, Bruiloft, Familie

Wie is Tamara Taylor?

Tamara Taylor werd geboren op 27 september 1970 in Toronto, Ontario, Canada, van gedeeltelijk Afrikaanse en Schotse afkomst, en is een actrice, vooral bekend in de wereld als Dr. Camille Saroyan in de misdaaddramaserie Bones (2006-2017 ), en meest recentelijk als Oumou Prescott in de sci-fi misdaad-dramaserie Altered Carbon (2018), naast andere verschillende rollen die ze tot nu toe in haar carrière heeft veiliggesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

#Repost @bellanycmag met @get_repost ・・・ #WCE gaat naar @iamtamarataylor ✨ Bekijk ons ​​maart/april Influence Issue via de link in onze bio om te zien waarom zij onze Beauty Crush van de maand is? • • • • • ? @brianhigbee #womancrusheveryday #bellanymag #bellanycmagazine #magazine #BELLA #onlinemagazine #newissue #marchapril #link #beautycrush #beautyscene #beauty #trends #wcw

Een bericht gedeeld door Tamara Taylor (@iamtamarataylor) op 10 april 2018 om 16:40 PDT

Tamara Taylor Wiki: het vroege leven, ouders, zus en opvoeding

Tamara groeide op in haar geboorteplaats, maar nadat haar ouders waren gescheiden, ging ze bij haar moeder en stiefvader Eddie Taylor wonen. Ze heeft een stiefzus en stiefbroer, maar groeide op als enig kind, aangezien ze op latere leeftijd met deze twee kennismaakte. Als het op haar opleiding aankomt, stopte Tamara met de middelbare school omdat ze zichzelf een kans wilde geven om als model te slagen.

Carrièrebegin

Haar modellenwerk leidde al snel tot een acteercarrière, haar debuut kwam eind jaren '80 in de televisiefilm die het leven van Lyndon Johnson beschrijft, getiteld LBJ: The Early Years. Het jaar daarop maakte ze een kleine, niet-gecrediteerde verschijning in de tv-serie A Different World, maar voelde de eerste stralen van succes in 1996, toen ze werd gekozen voor de rol van Grace Wilcox in de tv-dramaserie Party of Five. Ze bleef maar een seizoen in de serie, maar het was net genoeg om haar een debuutrol in de film Senseless in 1998 veilig te stellen, als Janice in de romantische komedie. De komende jaren besteedde Tamara aan het opbouwen van een naam voor zichzelf door te verschijnen in de tv-serie Dawson's Creek, en vervolgens in de biopic over Dorothy Dandridge, getiteld Introducing Dorothy Dandridge, met in de hoofdrollen Halle Berry, Brent Spiner en Klaus Maria Brandauer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Oké... dus mijn diepe Insta-creep is voorbij. Geen privé-account meer. Na constant aandringen van mijn vrienden en een laatste duwtje van @iamsteveharveytv, maak ik het officieel. We gaan live, f*ck it!!! Eerste ongemakkelijke selfie gemaakt door de man zelf!! Bekijk vandaag het volledige verhaal op de @stevetvshow!!!

Een bericht gedeeld door Tamara Taylor (@iamtamarataylor) op 7 februari 2018 om 9:10 uur PST

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk verbeterden Tamara's vaardigheden en werd ze populairder; met het begin van het nieuwe millennium kreeg ze meer opmerkelijke rollen, zoals Dr. Ana Syphax in de tv-dramaserie City of Angels, en van 2002 tot 2003 portretteerde ze Sarah Timmerman in de kortstondige tv-comedyserie Hidden Hills. Haar volgende rol was als Debrah in Tyler Perry's romantische comedy-dramaserie Diary of a Mad Black Woman (2005), en hetzelfde jaar was ze een van de hoofdrolspelers in de romantische dramaserie Sex, Love & Secrets.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bezoek brengen aan deze prachtig gestoorde kerels @mattbiedel en @waleedzuaiter na hun knoestige liftgevechtscène? #AlteredCarbon #netflix #TBT #alliteration #dork

Een bericht gedeeld door Tamara Taylor (@iamtamarataylor) op 22 februari 2018 om 10:39 uur PST

Het was echter in 2006 dat Tamara bekendheid kreeg toen ze werd gekozen voor de rol van Dr. Camille Saroyan in de tv-serie Bones. Gepland als gastster, werd haar personage zeer gewaardeerd door het publiek, waardoor zij en de personages permanent werden, en Tamara verscheen in 223 afleveringen van de Primetime Emmy Award-winnende serie, waardoor ze een steractrice werd. Ze was niet echt actief in het zoeken naar andere acteeropdrachten tijdens haar stint op Bones, omdat ze slechts in een paar projecten te zien was, waaronder de televisiefilm Reluctant Nanny in 2015.

Voortdurend succes

sinds de annulering van botten , Tamara heeft haar carrière behoorlijk succesvol voortgezet; ze speelde mee in de mysterieuze thrillerfilm August Falls in 2017, naast Fairuza Balk, Charles Baker en Alanna Ubach, en heeft ook een opmerkelijke rol in de originele Netflix-serie Altered Carbon in 2018.

Gisteravond herenigd met deze krachtige band van ass-kicking schoonheden!!! @Dichenlachman @marthahigareda #LaetaKalogridis @kristinlehman1 @ReneeGoldsberry @AltCarb #première pic.twitter.com/qesESvqlN7

— Tamara Taylor (@TamaraTaylor) 3 februari 2018

Tamara Taylor Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Tamara te zien geweest in meer dan 40 film- en tv-titels, waarvan de meeste haar rijkdom en populariteit enigszins hebben vergroot, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Tamara Taylor is, vanaf eind 2018?

Volgens iHeart , is geschat dat Het vermogen van Taylor is zo hoog als $ 4 miljoen . Best indrukwekkend vind je niet?

Bevries mijn sleebellen, maar vol Canadese gejuich ...?!! Vrolijk Kerstfeest!!!!? #SpikedNog #Dr Who pic.twitter.com/9QbxiAaX6e

— Tamara Taylor (@TamaraTaylor) 25 december 2017

Kent u het persoonlijke leven, zaken, huwelijk en echtgenoot van Tamara Taylor?

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, is Tamara vrij open geweest over de ups en downs die haar achter de camera overkomt; ze was van 2007 tot 2012 getrouwd met advocaat Miles Cooley toen het paar besloten te scheiden ; de twee hadden geen kinderen. Ze heeft ook vaak over haar dieet gesproken en haar gedeeld voedsel dagboek met haar fans. Ze zei dat ze eet als ze honger heeft, stopt met eten als ze vol is en geen strikte diëten heeft.

Afbeeldingsbron

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van haar carrière is Tamara erin geslaagd haar populariteit uit te breiden naar sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Haar officieel Twitter-account heeft meer dan 200.000 volgers, met wie ze haar persoonlijke meningen, gedachten en interesses heeft gedeeld. Meest recentelijk betuigde ze respect voor de koningin van de ziel Aretha Franklin , en heeft haar mening over de film gedeeld Crazy Rich Aziaten . Tamara is ook te vinden op Instagram , hoewel ze slechts ongeveer 30.000 volgers heeft op dit sociale medianetwerk. Ze heeft geen officiële Facebook-pagina.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente actrice, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen