Beroemdheden

Wie is de vriendin van Tanner Fox vandaag? Maak het uit met Taylor Alesia, Wiki Bio

Wie is Tanner Fox?

Geboren onder het teken Maagd op de 22ndvan september 1999, in San Diego, Californië, VS, Tanner Fox is een 19-jarige blanke YouTuber, vlogger en beroemdheid op sociale media. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn aanzienlijke aanwezigheid op sociale media en YouTube, het meest beroemd met zijn bijna dagelijkse vlog-video's over verschillende onderwerpen. Hij heeft genoten van een gestage instroom van rijkdom dankzij de steeds toenemende interesse die het publiek heeft in zijn video-inhoud. Hij streeft sinds de 3e naar een carrière in sociale media-entertainmentrdSeptember 2011.

Gepost door Tanner Fox Aan dinsdag 28 mei 2019

Wie is vandaag de vriendin van Tanner Fox?

Op dit moment lijkt het er niet op dat iemand de vriendin van Tanner Fox is. Geloofwaardige bronnen suggereren dat Tanner de laatste tijd met niemand is gaan daten. Hij had vroeger een relatie met Taylor Alesia, maar ze gingen eind 2018 uit elkaar. Er is momenteel niemand die de fans beschouwen als de vriendin van Taylor Fox, zelfs niet in het geheim.

Met wie ging hij nog meer uit?

In het verleden waren er geruchten dat Tanner een relatie had met een bepaald meisje genaamd Anna, hoewel dit nooit is bevestigd. In 2017 begon Fox te daten met Instagram, musical.ly en YouNow-ster Taylor Alesia. Hoezeer deze relatie hun beide fans ook ten goede kwam, ze besloten in 2018 uit elkaar te gaan, sindsdien is de identiteit van een potentiële Tanner Fox-vriendin een mysterie gebleven.

Lake dag met mijn boe? pic.twitter.com/sYqqzEnMXK

— Tanner Vos (@tannerfox) 24 juni 2019

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in San Diego

Tanner werd in zijn geboorteplaats opgevoed door zijn vader Billy Fox met een onbekend beroep, en zijn moeder Ronda Fox, die makelaar is. Hij heeft een een jaar oudere zus genaamd Lindsay, die zelf een beroemdheid op sociale media is. Hij ging eerst naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school in zijn geboorteplaats, waar hij in 2017 afstudeerde. Tanner besloot zijn studie voort te zetten door een hbo-opleiding te volgen.

Carrière: een YouTube-ster

Tanner maakte zijn YouTube-account aan toen hij 12 jaar oud was en uploadt sindsdien regelmatig video's. Zijn inhoud bevatte aanvankelijk verschillende trucs in het skatepark en hij zette deze routine een flink aantal jaren voort. Hij slaagde erin om op deze manier enige erkenning te krijgen, maar niet genoeg om als populair te worden beschouwd. Zijn kanaal explodeerde met bekendheid toen hij een videoserie begon over hoverboardtrucs, de beroemdste waarvan de titel INSANE 7 JAAR OUDE HOVERBOARD TRUCS IN HET SKATEPARK! was, met nu in totaal meer dan 25 miljoen views.

Tanner Fox

skylar diggins-smith daniel smith

Nadat hij een groot aantal nieuwe abonnees had gekregen met de genoemde serie, besloot hij zijn vroege interesse in auto's voort te zetten en veranderde hij langzaam het belangrijkste focuspunt van zijn kanaal naar exotische racevoertuigen. Tegenwoordig uploadt hij vooral video's over dit onderwerp, inclusief aankopen, races, recensies en suggesties. Als zodanig wordt Tanner nu beschouwd als een relevante naam in de exotische auto-industrie en blijft zijn kanaal groeien. Dat gezegd hebbende, is Tanners kanaal, in tegenstelling tot het begin, nu ook de thuisbasis van zijn wekelijkse vlogs, waarin hij vertelt over de meest actuele en relevante gebeurtenissen in zijn leven.

Zijn breuk met Taylor Alesia, en wie is zij?

Geboren onder het teken Weegschaal op de 13evan oktober 1996, in Arizona, VS, Taylor Alesia is een 22-jarige beroemdheid op sociale media. Ze is vooral bekend bij de wereld vanwege haar relatie met Tanner Fox, terwijl ze ook haar eigen successen heeft dankzij haar dagelijkse engagementen op het streamingnetwerk YouNow, en haar talrijke video's op het songplatform musical.ly (TikTok). Haar relatie met Tanner duurde iets meer dan een jaar en eindigde officieel in april 2018 om onverklaarbare redenen, maar ze zeiden allebei tegen fans dat ze op goede voet blijven.

Tanner Fox

Wat is de nettowaarde van Tanner Fox?

$ 3 miljoen, jaarlijks inkomen gemiddeld $ 500.000. Hij verdiende zijn fortuin door zijn rij- en scooterexpertise aan zijn kijkers op YouTube te verstrekken.

Bekijk dit bericht op Instagram

deze stad is niet groot genoeg voor ons allebei... laatste paar dagen voor de @tfoxbrand Hawaii weggeefactie!! De hele week gratis verzending? ook nieuwe vlog net geüpload vanuit deze krankzinnige verlaten stad

Een bericht gedeeld door Tanner Fox (@tannerfox) op 27 april 2019 om 12:23 uur PDT

Aanwezigheid op sociale media

  • Facebook pagina heeft meer dan 100.000 volgers
  • Twitter rekening bijna 580.000,
  • Instagram account meer dan 4 miljoen fans
  • Youtube kanaal heeft bijna 8,8 miljoen abonnees

Aanbevolen