Websterren

Wie is Taylor Alesia? Haar Wiki: Nettowaarde, Auto, Middelbare school, Huis, Vriendje

Wie is Taylor Alesia?

Taylor Alesia werd geboren op 13 oktober 1996 in Scottsdale, Arizona, VS. Ze is een YouTube- en sociale-media-persoonlijkheid, vooral bekend vanwege het vinden van populariteit via verschillende sociale-mediawebsites zoals Instagram en Twitter. Ze heeft ook een YouTube-account waarvan het aantal volgers de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid.

Bekijk dit bericht op Instagram

️✌️ – @fashionnova

Een bericht gedeeld door taylor alesia (@tayloralesia) op 28 juni 2018 om 13:23 uur PDT

De rijkdom van Taylor Alesia

Hoe rijk is Taylor Alesia? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 300.000, meestal verdiend door een succesvolle carrière op YouTube en op sociale media. Ze post regelmatig online en onderhoudt een sterke schare fans die haar rijkdom aanzienlijk heeft geholpen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Begin van sociale media

Taylor begon haar zoektocht naar sociale media aanvankelijk door accounts aan te maken met Instagram en Twitter. Nadat ze een paar foto's had gepost, begon haar aantrekkelijke uiterlijk en muzikaal talent haar volgers aanzienlijk te vergroten, en ze werd toen een onderdeel van de website Musical.ly, waardoor ze veel meer bekendheid kreeg. Na een tijdje begon ze te touren met Taylor Caniff, wat haar populariteit nog verder verhoogde.

Haar sociale media-accounts trokken veel vrouwelijke volgers, vanwege haar consistente berichten over lifestyle en mode. Uiteindelijk besloot ze uit te breiden naar de website voor het delen van video's YouTube, waarop ze video's van haar dagelijkse activiteiten in de vorm van een videoblog (vlog) plaatst. Ze ging ook door met lifestyle- en modeposts; haar vlogs stonden bekend als Story Time-video's en ze vertelde ook ongewone verhalen over haar leven die de aandacht van velen trokken. Op een bepaald moment in haar leven zei ze dat ze een fan had die zo geobsedeerd was door haar dat ze haar kleren begon te kopiëren en haar volgde waar ze ook ging.
https://twitter.com/tayloralesia/status/984222974394884097

Online bekendheid

Alesia zei dat ze zich aanvankelijk tot sociale media wendde omdat ze moeite had om contact te maken met mensen op school en het gevoel had dat de online wereld haar meer verwelkomde dan school. Haar populariteit heeft er echter toe geleid dat er een aantal ongewone dingen in haar leven zijn gebeurd. Bij één gelegenheid ging ze zelfs uit met een man die in haar kamer inbrak terwijl ze sliep, zoals verteld tijdens een van haar videoverhalen.
https://twitter.com/tayloralesia/status/984145560830590976
Terwijl ze aanvankelijk begon met video's en vlogs over mode en lifestyle, keerde ze terug om zich weer op haar muziek te concentreren. Ze heeft via haar kanaal verschillende muziekvideo's uitgebracht, die gemengde reacties hebben gekregen van kijkers. Veel mensen houden niet van haar muziek omdat ze de neiging heeft om veel vocale effecten en auto-tune te gebruiken, waardoor mensen denken dat ze niet echt zangtalent heeft. Ondanks dat heeft haar online populariteit haar een aanzienlijke hoeveelheid rijkdom opgeleverd dankzij haar consistente kijkerspubliek, variërend in de miljoenen. Ze heeft onlangs een nieuw appartement gekocht dankzij het geld dat ze heeft ontvangen van gesponsorde berichten, YouTube-compensatie en modellenmogelijkheden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Oceaanzijde :; @fashionnova

Een bericht gedeeld door taylor alesia (@tayloralesia) op 4 maart 2018 om 09:00 uur PST

Verhoudingen

Taylor heeft haar aandeel in relaties gehad, ook met verschillende populaire sociale media-persoonlijkheden. Ze toerde aanvankelijk met Vine-ster Taylor Caniff, en de twee hadden naar verluidt een relatie gedurende de tour, maar Caniff ontkende die bewering. De opmerkingen zorgden ervoor dat Alesia zich uitsprak en tegen haar fans zei dat ze een relatie hadden en zelfs 'bewijs' toonden, door een foto te plaatsen waarop ze zoenden op het strand. Er waren zelfs berichten dat de manager van Canniff hun relatie geheim wilde houden, en ook dat Caniff dreigde haar aan te klagen vanwege de foto.

Afbeeldingsbron

Ze kreeg later een relatie met een andere sociale media-persoonlijkheid, Mikey Barone, maar dat was van korte duur - Mikey verklaarde dat Taylor geen aardig persoon is. Ze had toen een relatie met een andere online persoonlijkheid - Tanner Fox - en de twee waren vaak samen in video's te zien, maar dat eindigde, waarbij Tanner verklaarde dat ze elkaar op goede voet verlieten, maar veel fans hadden blijkbaar een hekel aan het feit dat de twee gingen uit elkaar, en dat ze nu zogenaamd met iemand anders is.

Taylor Alesia op sociale media

Afgezien van haar YouTube-account, blijft Alesia actief op tal van sociale-mediapagina's, waaronder Instagram, Facebook en Twitter. Haar Instagram-account toont veel van haar modellenwerk, waaronder een deel van het fitnesswerk dat ze onlangs heeft gedaan om haar te helpen een goed figuur te behouden. Haar Twitter-account bevat daarentegen berichten over haar dagelijkse gedachten, plus soms promoties van haar YouTube-video's. Haar Facebook-account plaatst ook foto's, hoewel het niet zo actief is als haar andere twee accounts, soms maandenlang.

Aanbevolen