Websterren

Wie is Taymoo? Wiki, leeftijd, lengte, vriend, vermogen, familie

Wie is Taymoo?

Taylor Napoleon werd geboren op 31 augustus 1995 in de staat Washington, VS, en is een videogamestreamer, vooral bekend van haar titelloze Twitch-kanaal Taymoo, waarop ze veel populariteit verwierf met het spelen van de videogame World of Warcraft. Ze heeft ook andere games op haar kanaal gespeeld, waaronder Counter-Strike: Global Offensive.

De rijkdom van Taymoo

Hoe rijk is Taymoo? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, verdiend door een succesvolle carrière in streaming. Haar online bekendheid heeft haar ook naar tal van mogelijkheden geleid, waaronder vroege toegang tot videogames, samenwerkingen en sponsoring. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb niet het gevoel dat ik er dit jaar niet uitzie als 24? Ik heb ook altijd rust? gezicht blijkbaar.

Een bericht gedeeld door Taymoo/Taylor Napoleon? (@taymoo7) op 14 mei 2019 om 12:28 PDT

Het vroege leven en het begin van streaming

Er is bijna geen informatie over Taymoo's leven voordat ze online beroemd werd, omdat ze geen details heeft gedeeld over haar familie, jeugd en opleiding. Het is bekend dat ze op jonge leeftijd een sterke interesse voor gamen ontwikkelde, van kinds af aan speelde, opgroeide in de staat Washington, en uiteindelijk het potentieel ontdekte voor een mogelijke carrière door streamen op de website Twitch.

Twitch is een platform voor livestreaming en is een dochteronderneming van Amazon. De website is gemaakt in 2011 en was bedoeld als spin-off van het streamingplatform Justin van algemeen belang. Twitch richtte zich meer op het live streamen van videogames en werd al snel zeer populair, waarbij het zijn voorganger inhaalde op het gebied van verkeer. Het is het belangrijkste knooppunt geworden van eSports-wedstrijduitzendingen en Justin werd later gesloten om meer aandacht te besteden aan Twitch. Vanaf 2019 heeft de website meer dan 2,5 miljoen omroepen per maand en meer dan 15 miljoen gebruiken de website dagelijks actief.

Taymoo

Twitch-inhoud

Taymoo vestigde zich op Twitch door regelmatig de videogame World of Warcraft (WoW) te streamen. WoW is een massaal multiplayer online rollenspel (MMORPG) dat in 2004 werd uitgebracht door Blizzard Entertainment. Het is de vierde game die zich afspeelt in het Warcraft-universum en speelt zich vier jaar na de gebeurtenissen van Warcraft III: The Frozen Throne af. In de loop der jaren heeft de game zeven grote uitbreidingspakketten uitgebracht, waaronder The Burning Crusade, Mists of Pandaria, Battle for Azeroth en Wrath of the Lich King. De game was op een gegeven moment 's werelds populairste MMORPG volgens het aantal spelers, en meldde in 2014 dat er meer dan 100 miljoen geregistreerde accounts waren. Het is een van de meest winstgevende franchises voor videogames aller tijden, met een omzet van meer dan $ 9,23 miljard.

Een andere game waar Taymoo bekend om werd, is Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), een first-person shooter voor meerdere spelers en de vierde game van de Counter-Strike-serie, uitgebracht in 2012. In de game kunnen spelers zich bij een van de twee teams aansluiten. , terroristen en contraterroristen. De teams proberen de tegenstanders uit te schakelen, terwijl ze ook andere doelen voltooien, afhankelijk van de spelmodus of kaart. In 2018 introduceerde de game een Battle Royale-modus genaamd Danger Zone, die veel positieve recensies heeft gekregen vanwege de gameplay en trouw aan zijn voorgangers. De game is onlangs overgestapt naar het gratis te spelen model. Het heeft ook een actieve competitieve scene en heeft consequent meer dan 11 miljoen spelers per maand.

Plotselinge verdwijning

Eind 2018 besloot Taymoo helemaal te stoppen met streamen en was ze een paar maanden afwezig in de online wereld, en pas begin 2019 begon ze weer met fans te communiceren. Ze zei dat ze niet had gestreamd omdat ze geen interesse meer had in de games die ze speelde. Ze heeft ook haar excuses aangeboden voor haar plotselinge verdwijning en beloofde dat ze binnenkort zou gaan streamen, maar maakte zich zorgen over het streamen nadat ze maandenlang inactief was geweest. Ze streamde onlangs in augustus 2019, haar eerste stream van het jaar en kreeg veel steun van haar fans terwijl ze net met hen chatte.

Een van de redenen voor haar plotselinge verdwijning was om zich te concentreren op haar werk bij het bedrijf Arbonne Internationaal , een multi-level marketingbedrijf gevestigd in Irvine, Californië. Ze zijn gespecialiseerd in de productie en distributie van huidverzorgingsproducten en gezondheidsproducten.

Goede nacht! Slaapschema proberen vast te stellen ?? pic.twitter.com/i4Y99hODmm

— Taylor (@taymoo7) 16 augustus 2018

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Taymoo een relatie heeft, hoewel ze niet veel informatie over haar vriend heeft gedeeld, behalve een paar foto's die online zijn geplaatst. De twee spelen vaak samen games, waaronder Fortnite, hoewel het niet bekend is of ze vandaag nog steeds actief samen spelen. Volgens haar profiel houdt ze van koeien, vooral die uit de Pacific North West. Onlangs concentreerde ze zich op de promotie van haar werk met Arbonne, maar ze is actiever in de communicatie met haar fans met de bedoeling om in de nabije toekomst regelmatig terug te keren naar streaming.

Net als tal van Twitch-streamers is ze online actief via accounts op sociale media, met name op de website Instagram waarop ze bijna 30.000 volgers heeft, en gebruikt ze het platform om persoonlijke foto's te plaatsen die vaak thuis zijn gemaakt. Ze plaatst ook af en toe een paar foto's naast haar vriend. Ze post niet vaak op de website, soms duurt het weken tussen haar berichten. Een ander account dat ze heeft is op Twitter, waarop ze meer dan 15.000 volgers heeft, waarop ze met haar fans communiceert en haar streamingschema aankondigt. Ze is ook erg vocaal en open geweest over haar aarzeling om terug te keren naar streaming, terwijl ze ook enkele vragen aan haar beantwoordde.

Aanbevolen