Beroemdheden

Wie is Theryn Meyer? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, trans, verloofde

Wie is Theryn Meyer?

Een transgender, antifeminist, internetpersoonlijkheid en LGBTQ-activist - in het kort is dit wie Theryn is. Geboren als een jongen, heeft ze bekendheid verworven via haar YouTube-kanaal, waarop ze honderdduizenden volgers en meer dan een miljoen views had voordat ze van het netwerk ging. Momenteel is ze niet actief en heeft ze geen nieuwe video's en berichten op sociale-mediaplatforms gemaakt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn broer die fotobombardeert en ik wensen je een vrolijk kerstfeest? xXxOx @jesuswatdoenjy

Een bericht gedeeld door Theryn (@heyitstheryn) op 25 december 2018 om 16:29 PST

Dus, wil je meer te weten komen over Theryn Meyer, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we u kennis laten maken met deze prominente internetpersoonlijkheid.

Theryn Meyer Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Theryn werd als jongen geboren onder de naam Daniel Meyer in Paarl, West-Kaap, Zuid-Afrika, maar heeft de exacte geboortedatum niet bekendgemaakt. Ze ging naar een jongensschool in Zuid-Afrika, en ze voelde zich altijd vrouwelijk, waardoor ze in veel problemen kwam. Ze werd zowel fysiek als psychisch gepest, wat haar jeugd moeilijk maakte en haar schooltijd bijna ondraaglijk. Het ging beter met haar toen zij en het gezin naar Canada verhuisden, waar ze goed werd verwelkomd en haar karakter en gedrag meer acceptabel waren in de stedelijke omgeving. Na het afronden van de middelbare school schreef Theryn zich in aan de Universiteit van Vancouver, British Columbia, gedurende welke tijd ze voorzitter was van een mannenrechtengroep genaamd The Advocacy for Men & Boys Club. Ze studeerde muziekcompositie, maar er is geen informatie of ze is afgestudeerd of niet.

Theryn Meyer

Carrière

Theryn werd een internetsensatie toen ze haar YouTube-kanaal begon, dat nu niet meer bestaat, maar ze had bereikt wat ze wilde. Ze begon met het uploaden van inhoud met betrekking tot de LGBTQ-gemeenschap, wat haar al snel veel aandacht opleverde. Ze heeft zichzelf beschreven als een antifeminist en heeft de rechten van mannen gesteund. Ze is populair geworden met video's als Men's Rights and Make Up, vervolgens The Transformation of my Voice MtF en vele anderen. Voordat ze haar kanaal sloot, had Theryn honderdduizenden abonnees en werden haar video's meer dan een miljoen keer bekeken, wat haar rijkdom aanzienlijk verhoogde.

Helaas is Theryn nu inactief in de internetgemeenschap, maar haar fans wachten tot ze terugkomt. Laten we hopen dat dat snel gebeurt, want ze heeft nog veel meer te zeggen, niet alleen over zichzelf, maar over het algemeen LGBTQ-activisme.

Theryn Meyer Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Theryn behoorlijk populair geworden en haar succes heeft haar rijkdom aanzienlijk vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Theryn Meyer is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Meyer zo hoog is als $ 200.000, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes hervat.

Theryn Meyer Persoonlijk leven, Trans, Daten, Vriendin, Verloofde, Lesbisch

Wat weet je over het persoonlijke leven van Theryn? Welnu, deze succesvolle internetpersoonlijkheid is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit haar leven. Ze heeft niet gedeeld wanneer het proces van geslachtsverandering begon, en zelfs niet of het is afgelopen. Met betrekking tot haar liefdesleven is Theryn in een... relatie met Callisia De Sousa sinds 5 april 2019, maar zijn helaas niet erg enthousiast geweest om details over hun liefdesleven te delen. Sommige bronnen stellen dat de twee verloofd zijn, maar dat zou veel te snel zijn voor de grote stap, vind je niet?

Ik heb een kapsel! wat denken jullie? EDIT: jk lol Het is een faux bob. Ik dacht dat iemand het zou klokken, maar blijkbaar is het echt overtuigend. Ik ben de lamste trol op internet

Gepost door Theryn Meyer Aan woensdag 21 juni 2017

Theryn Meyer Internet Fame

Theryn is behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral YouTube en Twitter, hoewel ze ook te vinden is op Facebook en Instagram. Helaas sloot ze haar YouTube-kanaal, en haar Twitter-account is verbannen omdat ze het beleid van het socialemedianetwerk heeft geschonden. Ze heeft nu alleen een actieve Facebook profiel , maar je kunt haar vriend worden door gewoon op de knop 'vriend toevoegen' te klikken. Hopelijk keert Theryn terug naar sociale media en blijft ze haar verhalen, inzichten en meningen delen met haar fans, maar ook met mensen die niet zo dol zijn op deze populaire transgender.

Aanbevolen