Beroemdheden

Wie is Think Noodles? Wiki Biografie, Leeftijd, Echtgenote, echte naam/gezicht

Wie is Think Noodles?

Ben je een videogame-funster en speel je graag games als Minecraft, Sims, Club Penguin, Poptropica en anderen? Dan weet je zeker wie Thinknoodles is; hij is een videogamespeler en een YouTube-ster, met meer dan 4,5 miljoen abonnees op zijn officieel kanaal . Hij heeft wereldfaam verworven door precies die spellen te spelen.

JONGENS!!!! ? pic.twitter.com/TplFXUOukN

- Denknoedels? (@Thinknoodles) 9 augustus 2019

Thinknoodles Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Justin Andrew Watkins op 30 mei 1977 in Texas, VS, en is geen enkel kind aangezien hij een zus heeft die twee jaar jonger is dan hij. Van jongs af aan had hij problemen met astma en moest hij medicijnen en inhalatoren gebruiken om te kunnen ademen. Het was een nogal acute toestand en op een bepaald moment in zijn tienerjaren werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege de ernst van de astma-aanval.

Hij woonde vijf jaar in Indonesië toen het hele gezin naar dit Zuidoost-Aziatische land verhuisde voor de verhuizing van zijn vader. Hij ging door de vijfde tot de 10e klas op Indonesische scholen, voordat het gezin terugkeerde naar de VS. Na zijn toelating tot de middelbare school schreef hij zich in aan een universiteit en behaalde later een master in bedrijfskunde. Voordat hij besloot zichzelf op internet uit te proberen, werkte hij bij CISCO Systems in Santa Clara en verkocht hij ook items via eBay.

Denknoedels

alyssa sorto ig

Carrièrebegin

Hij begon zijn YouTube-kanaal in december 2011 en zijn eerste video was getiteld Club Penguin Cheats – Feestdagen 2011 , die nu iets minder dan 100.000 views heeft. Hij bleef video's met betrekking tot videogames uploaden. en hij groeide gestaag zijn fanbase. Geleidelijk aan werd hij populairder en begon hij andere videogames te spelen, zoals Poptropica, Sims, Minecraft en andere.

Stijging naar bekendheid

Het Thinknoodles-kanaal groeide snel en in een mum van tijd bereikte hij een miljoen, maar dat aantal bleef groeien met elke nieuwe video die hij zou uploaden. Tegenwoordig heeft het Thinknoodles-kanaal meer dan 4,5 miljoen abonnees en dit aantal zal ongetwijfeld hoger worden. Zijn video's zijn meer dan 1,6 miljard keer bekeken, met enkele van de meest populaire, waaronder: Wat als oma langzamer en dommer was? | Opa| , die nu meer dan 13 miljoen views heeft, dan Op de vlucht voor het complex - MLG 360 No-Scope! , meer dan 11 miljoen keer bekeken, OMG!!! Ze kunnen bewegen?!?! |FNAF TYCOON| Roblox| , die meer dan acht miljoen keer is bekeken, en Ik versla oma (horrorspel) , die ook meer dan acht miljoen keer heeft, naast vele anderen die zijn populariteit en rijkdom hebben vergroot.

Thinknoodles netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Thinknoodles een internetsensatie geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom met een grote marge vergroot. Het vermogen van Thinknoodles is zo hoog als $ 3,6 miljoen.

Thinknoodles Persoonlijk leven, daten, vriendin, is hij getrouwd?

Deze ster YouTuber is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit zijn leven, maar we zijn er toch in geslaagd om enkele interessante feiten over hem te ontdekken. Hij is getrouwd met zijn studieliefde Rachelle; de twee ontmoetten elkaar tijdens het tweede jaar op de universiteit en zijn ook een neef van een van de goede vrienden van Thinknoodles. Helaas is er geen verdere informatie over hun relatie, zoals wanneer de twee trouwden en of ze samen kinderen hebben. Hopelijk deelt Thinknoodles deze informatie in de nabije toekomst met zijn fans.

Mijn mooie meiden... @imthinkswife en Kopi genieten van een duik in de oceaan!

Gepost door Denknoedels Aan dinsdag 6 september 2016

Thinknoodles aanwezigheid op sociale media

Hij heeft zijn bekendheid opgebouwd via YouTube, maar sindsdien heeft hij zijn populariteit uitgebreid naar sociale mediaplatforms, met name Instagram en Twitter, hoewel hij ook op Facebook te vinden is. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 300.000 volgers. met wie hij vooral details uit zijn persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals: foto's met zijn hond , naast tal van andere berichten.

Hij is ook behoorlijk populair op Twitter , met meer dan 135.000 volgers, en heeft zijn populariteit gebruikt om zijn carrière-inspanningen te promoten, zoals zijn recente Minecraft Monday Minigames Tournament-serie , onder andere berichten. Je vindt hem ook op Facebook , waarop hij een kleine 30.000 trouwste fans heeft.

Aanbevolen