Beroemdheden

Wie is de ex-man van Tish Cyrus, Baxter Neal Helson? Is hij dood? Zijn Wiki: Leeftijd, Familie, Echtscheiding, Nettowaarde

Wie is Baxter Neal Helson?

Baxter Neal Helson werd geboren op een niet nader genoemde dag in 1966, in Ashland, Kentucky, VS, en is een drummer, die populariteit ontleent aan familiebanden met de familie Hannah Montana, of de Cyruses, om precies te zijn. In het bijzonder is hij nu de ex-echtgenoot van Leticia Cyrus, ook bekend als Tish Cyrus, of Tish Finely, die de moeder is van de wereldberoemde supersterzangeres Miley Cyrus.

Het vroege leven en onderwijs

Baxter groeide op in zijn geboorteplaats Ashland, maar er is geen enkel spoor van geloofwaardige informatie over zijn vroege leven en opleiding, maar hij heeft blijkbaar een soort muzikale opleiding genoten, omdat hij bekend staat als een professionele drummer.

vader van twee

Terwijl Trace Dempsey Cyrus en Brandi Glenn Cyrus bij het publiek algemeen bekend zijn als de zoon en dochter van Billy Ray Cyrus, met wie Tish Finely pas trouwde nadat ze van Baxter Neal Helson gescheiden waren, zijn Trace en Brandi in feite de biologische kinderen van Baxter. Vandaar dat Trace en Brandi de achternaam Helson droegen, totdat Billy Ray uiteindelijk met Tish trouwde en de kinderen legaal adopteerde, waarna ze hun nieuwe achternaam kregen. Terwijl Billy Ray Cyrus ervoor koos om de twee kinderen naast zijn eigen kinderen te accepteren die hij met Tish had, heeft de achternaam en erfenis van Baxter Neal Helson weinig tot geen populariteit gehad. Maar toen zijn nu buitenechtelijke kinderen opgroeiden tot een rockster (Trace) en een actrice (Brandi), lijkt de publieke belangstelling voor hun echte vader te zijn gegroeid.

Het liefdesverhaal

Voordat Tish Cyrus zelfs maar in de buurt kwam van de roem die ze vandaag geniet, was ze een jonge plattelandsvrouw, verliefd op de nu uitstervende drummer Baxter Helson. De twee trouwden in 1986 en een jaar op 19-jarige leeftijd werd ze zwanger van hun eerste kind - nu Brandi Glenn Cyrus, geboren in mei 1987. Een leuk stukje informatie over deze periode is dat ze vroeger de reputatie droeg van een rock'n'roll groupie, vanwege Baxters beroep als drummer. Twee jaar later beviel ze in februari 1989 van Trace Dempsey Cyrus (destijds Neil Timothy Helson), maar later dat jaar besloten Baxter en Leticia hun verbintenis te beëindigen en regelden ze een scheiding.

De post-echtscheiding

Hoewel er geen definitieve informatie is over het volgende, is het logisch om te speculeren dat Baxter Neal Helson een drummer met een lage reputatie bleef de scheiding . Aan de andere kant begon Leticia twee jaar later, in 1991, met Billy Ray Cyrus te daten, die haar echtgenoot en vader van hun twee kinderen zou worden nadat ze in 1993 trouwde. Het is echter het vermelden waard dat Leticia in 1992 voor de derde keer zwanger werd. tijd, en de toekomstige controversiële Hollywood-zanger superster Miley Cyrus werd geboren. Tish en Billy Ray gingen echter een paar maanden uit elkaar na Miley's conceptie, maar verzoenden zich toen en vroegen uiteindelijk een echtscheiding aan in 2010, na bijna 17 jaar huwelijk, maar in 2017 koos het ex-paar unaniem om de tot nu toe onopgeloste echtscheidingszaak te verwerpen .

De afdaling naar de vergetelheid

Terwijl de bovengenoemde gebeurtenissen plaatsvonden, lijkt het erop dat de volledige aandacht die voorheen op Baxter en Leticia lag, werd uitvergroot en volledig naar Leticia werd verplaatst, geholpen door de populaire aanwezigheid van Billy Ray Cyrus. Dit is waarschijnlijk de reden waarom er vrijwel geen openbare informatie beschikbaar is over het lot van Baxter Neal Helson na zijn scheiding. Met dat in gedachten kan er van vrijwel elke mediabron heel weinig informatie over hem worden verwacht.

Baxter Neal Helson Nettowaarde

Bronnen hebben weinig informatie over het vermogen van Helson, maar algemeen wordt geschat dat zijn opgebouwde vermogen minder dan $ 1 miljoen bedraagt. Zijn carrière is in het ongewisse gebleven sinds het jaar dat zijn biologische zoon werd geboren.

Lichaamsmaten en sociale aanwezigheid


Hoewel de naam van Baxter Neal Helson nu vrijwel uitgestorven is in de mediawereld, is er enige publieke kennis over zijn fysieke specificaties. Volgens enkele gezaghebbende bronnen is de lengte van Baxter niet groter dan 1,67 m, terwijl zijn gewicht onbekend blijft.

Wat betreft de aanwezigheid van Baxter op sociale netwerken, het is moeilijk om zelfs maar een enkele foto van hem online te vinden, dus het is veilig om aan te nemen dat Facebook, Instagram en Twitter geen accounts hebben die door hem kunnen zijn gemaakt, of in ieder geval geen die openbaar zijn toegankelijk.

Aanbevolen